16 Temmuz Pazartesi Günlük Burç Yorumları | İş, para, sağlık ve seks falınız burada

16 Temmuz Pazartesi Günlük Burç Yorumları | İş, para, sağlık ve seks falınız burada
16 Temmuz 2018 Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları öğrenilmek isteniyor ve yeni günden itibaren araştırılmaya başlanıyor. İşte hayatınızda yeni değişiklikleri de beraberinde getirebilecek olan yorumlar haberimizde.

15 Temmuz 2018 Pazar Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor. Siz değerli okuyucularımız için bir araya getirilen burç yorumları hakkında sizlerin de yorumlarını bekliyoruz...

16 Temmuz 2018 KOÇ Burç Yorumu:
Yönetici ruhunuzu bir türlü tatmin edemiyorsunuz. Yeni bir iş projesi gündemde olacak. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığından emin olabilirsiniz. Çevrenizle iş birliği içinde olacağınız bir gün. Bazı paslaşmalar sonucunda günün ilerleyen saatlerinde istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz. Sevdiğiniz bir kişinin sağlık sorunu gündeme gelebilir.

16 Temmuz 2018 BOĞA Burç Yorumu:
İş problemlerinizle çevrenizin huzurunu bozmak istemiyorsunuz. Yoğun temponuzu dengeleyecek yeni bir sisteme ihtiyacınız var. Karşı tarafın istekleri, sizin tarzınızla çatışma halinde olabilir. Güçlü dostlarınızın destekleri ve sizin iş bitirici yanınız ortada mükemmel bir sentez oluştururken karşılıklı çekişmelerden uzak kalmalısınız. 

16 Temmuz 2018  İKİZLER Burç Yorumu:
Çevresel koşullarınızı yeniden gözden geçirmeli ve iş olanaklarınızı araştırmalısınız. Bugün, kendinize güvenebilirsiniz fakat, bazı pürüzler gün içinde sizi rahatsız edecektir. Olabilecek olaylara karşı kendinize gereken esnekliği sağlamalısınız. Sinirleriniz çok çabuk değişime uğruyor. Kendinizi mutsuz eden nedenlerden kurtulmalısınız.

16 Temmuz 2018  YENGEÇ Burç Yorumu:
Satın alma duygunuz çok yoğun olduğu bugün, keyifli alışverişler yapabilirsiniz. Ortak dostlarınızla birlikte, işbirliği içinde olacağınız yeni bir döneme giriyorsunuz. Kazançlarınızı arttırma konusunda her zaman farklı idealleriniz var ve hiç kimsenin denemediği olaylarla gündeme geliyorsunuz. Bugün kendinize güveniyorsunuz.

16 Temmuz 2018  ASLAN Burç Yorumu:
İşinizle ilgili yeni ufuklara doğru gidiyorsunuz. İsteklerinizi yaşama geçirirken, kendinizi güçlü bir şekilde denetimden geçiriyor ve olayların temelini sağlam zemin üzerinde oluşturmayı amaçlıyorsunuz. Bugün, yine ataklık gerektiren düşüncelerinizi pratiğe geçirme planları içindesiniz. Sizi zorlayacak olaylar yaşayabilirsiniz.

16 Temmuz 2018  BAŞAK Burç Yorumu:
İş yaşantınızda dikkat çekmekten hoşlanıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin yapıcı davranışlarından olumlu etkileneceksiniz. Bugün Ay'ın konumu size daha disiplinli davranmanızı tavsiye ediyor. Kararlı davranmanız gereken olayların siz sunacağı avantajları görecek ve davranışlarınızı daha iyi yönlendireceksiniz.

16 Temmuz 2018 TERAZİ Burç Yorumu:
Bugün duygularınızda belli bir disiplin var. Arkadaşlarınızla paylaşımlarınıza dikkat ediyor ve onların fikirlerine önem veriyorsunuz. Çevrenizde bazı fırsatlara karşı kayıtsız kalamayacaksınız. Bazı önerilerin sizin için önemli değerlendirmelere neden olacağından emin olabilirsiniz. Sonuç sizin lehinize gelişecek.

16 Temmuz 2018 AKREP Burç Yorumu:
İşinizi severek yapıyorsunuz. Bugün, Ay burcunuzda ilerliyor ve kendinizi huzurlu ve mutlu hissediyorsunuz. Kendinizi aşma ve ifade etme konusunda istediğiniz performansı gösterebileceksiniz. Partnerinizle aranızda gelişen önemli durumlar, sizin sosyal aktivitenize olumlu yansıyacak İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir gündesiniz.

16 Temmuz 2018 YAY Burç Yorumu:
Bugün kişisel hırslarınızı ön plana çıkarmaktan korkmamalı ve olayların üzerine gitmelisiniz. Yaşama felsefi baktığınız için, çevrenizi yargılamaktan çekiniyor ve hoşgörülü davranmanız gerektiğine inanıyor fakat zorlanıyorsunuz. Kafanıza koyduğunuz bir konuda yenilgiyi kabul etmiyor ve savaşmayı yeğliyorsunuz.

16 Temmuz 2018 OĞLAK Burç Yorumu:
Maddi konularda kendinize gereken fırsatları tanımıyorsunuz. Bugün istem dışı gelişmelere şahit olabilirsiniz. Yapmanız gereken davranış biçimi, olayları olduğu gibi kendinize özgün bir yorumla değerlendirmeniz. İnatçı tavırlarınızı ortaya koyacak ve kendi bildiğiniz konularda, taviz vermeden çalışmak isteyeceksiniz.

16 Temmuz 2018  KOVA Burç Yorumu:
Bugün partnerinizle olan ilişkilerinize gereken özeni göstermek istiyor ve ona daha çok zaman ayırmak istiyorsunuz. Tutkularınızın ön planda olacağı bir gün içindesiniz. Ortak çalışmalar içinde olacaksınız. İletişim konusunda engel tanımıyor ve ulaşmak istediğiniz kişilere gereken mesajı veriyorsunuz.

16 Temmuz 2018 BALIK Burç Yorumu:
Hiç kimsenin siz yaklaşmasına izin vermiyorsunuz. Kendi doğrularınıza güvendiğiniz için, çevrenizle bazı pürüzler yaşamanız muhtemel. Bilinçaltınız maddi kaygılarla dolu ve sorunlarınızı paylaşmak adına verdiğiniz çaba başarıyı getirecek. Duygusal konularda beklediğiniz performansı alacaksınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.