17 Ağustos 2018 Cuma Günlük Burç Yorumları | İş, para, sağlık ve aşk falınız burada

17 Ağustos 2018 Cuma Günlük Burç Yorumları | İş, para, sağlık ve aşk falınız burada
Günlük burç yorumu oku şeklinde aratan internet kullanıcıları geleceklerine dair bilgi sahibi olmak ve hayatlarını bu yönde şekillendirmek istiyor. Her gün yayınladığımız burç yorumları bugün de sizlerle. Peki 17 Ağustos 2018 Cuma Günlük Burç Yorumları nasıl oluştu. İşte detaylar...

17 Ağustos 2018 Cuma Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları karşınızda. Çeşitli değerlendirmeler sonucu elde edilen bilgileri sizler için bir araya getirdik ve haberleştirdik. İş, aşk, para, sağlık ve pek çok konuda sizleri bekleyen gelişmeleri okuyabilirsiniz.

günlük burç yorumları oku

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
24 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar

burç yorumları oku

17 Ağustos 2018 Cuma Günlük Burç Yorumları

17 Ağustos 2018 Cuma KOÇ Burç Yorumu:
Maddi konularda istediğiniz trendi yakalamanız çok zor. Merkür ve Ay, aktif yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Planladığınız işleri bir an önce yaşama geçirmek istiyorsanız, güçlü bir iş birliğine ihtiyacınız olacak. Zamanınızı daha sistematik kullanırsanız, enerji alış verişleriniz, olumlu gelişecek. Dostlarınızla özlem giderebileceğiniz bir gün içindesiniz.

17 Ağustos 2018 Cuma BOĞA Burç Yorumu:
Ay kombinasyon burcunuz, Oğlak'ta ilerliyor. Uzun yollardan beklemediğiniz, ilginç haberler gününüzün hoş geçmesine neden olabilir. Yeni beklentilere şimdiden hazır olun. Sıcak gelişmeler gündemde sizi bekliyor. Çevre şartlarınızı değiştirme yönünde, olumlu keşiflerde bulanacaksınız. Algılama gücünüzün oldukça yüksek olduğu bir günü yaşıyorsunuz.

17 Ağustos 2018 Cuma İKİZLER Burç Yorumu:
Duygusal ilişkilerinizde çok fazla derin düşündüğünüz için; olayları istemediğiniz boyutlara taşıyor, sonra da zor dönüşler yaşıyorsunuz. Gücünüzü ve enerjinizi kişisel ilişkilerinizde kullanmak için, uygun bir gün olmasına rağmen, her konuda temkinli olmalısınız. Kendinizi sorgulamaktan yorulmamalı, ve olaylara akılcı bir şekilde yaklaşmalısınız.

17 Ağustos 2018 Cuma YENGEÇ Burç Yorumu:
Hedeflerinizde ilerlemek ve iş yaşantınızda gelişmek istiyorsanız, arkadaş çevrenizde güçlü dostların yardımına ihtiyacınız olacak. Zorlandığınız konularda yardım almalı ve sabit düşünmekten vazgeçmelisiniz. Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, iş ve aşk yaşantınızı birbirine karıştırabilirsiniz. Olaylara fazla duygusal yaklaşıyorsunuz.

17 Ağustos 2018 Cuma ASLAN Burç Yorumu:
İş disiplininiz mükemmel gidiyor. Bugün, çevrenizdeki kişileri tarzınızla etkileyecek ve biraz da baskıcı bir tutum sergileyeceksiniz. Atılımcı ruhunuzu ortaya koyarken, size kazandıracağı avantajları da düşünmelisiniz. Karşı tarafın, yapacağı hataların sorumluluğunu siz, yüklenmek zorunda kalabilirsiniz. Dikkatli olun.

17 Ağustos 2018 Cuma BAŞAK Burç Yorumu:
Hayal kırıklığına uğramak istemiyorsanız çevrenizde, sizden saklanan gerçekler konusunda fevri davranmak yerine, beklemeyi yeğlemelisiniz. İlişkilerinizde güvensizlik duygusu içinde hareket ediyorsunuz. Maddi konularla ilgili düşüncelerinizi yakınlarınızla tartışmamalı, bugün ketum olmalısınız. Evinizdeki eski eşyaları gözden geçirmeli veya yenilemelisiniz.

17 Ağustos 2018 Cuma TERAZİ Burç Yorumu:
Güvenli bir yaşam isteği içindesiniz. Sistemli düşünerek, kazançlarınıza yeni bir şekil verebilirsiniz. Elinizdeki olanakları arttırma yolunda göstereceğiniz çaba, takdir görecek. Bugün, yeni iş olanakları konusunda bazı görüşmeler yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızın önereceği bazı tekliflere hayır demeden önce düşünmelisiniz.

17 Ağustos 2018 Cuma AKREP Burç Yorumu:
Amaçlarınıza uygun hareket etmeyi yeğlediğiniz bir gün. Çalışma arkadaşlarınızla bir güçlü birliktelik oluşturabilirsiniz. Duygularınızın sizi yönlendireceği yeni konulara ilgi duymanıza rağmen, önünüze çıkan geleneksel engeller yüzünden, kendinizi kısıtlanmış gibi hissedebilirsiniz. Ortaklıklar konusu gündeme gelecektir.

17 Ağustos 2018 Cuma YAY Burç Yorumu:
Yeniliklere açık olmanıza rağmen, bugün eski alışkanlıklarının etkisinde kalabilirsiniz. Geleneksel kişilerle birlikte geçmiş olayları konuşmaktan zevk alacağınız bir gün. Uzak yollardan gelecek sürpriz haberler karşısında keyifli bir gün yaşayabilirsiniz. Ailenizdeki yaşlı kişilerin olumlu sağlık haberleri sizi sevindirecektir.

17 Ağustos 2018 Cuma OĞLAK Burç Yorumu:
Bugün, olumsuz etkilenmeye açık bir gününüzdesiniz. İkili ilişkilerinizde yaşadığınız çelişkiler sizi zor durumda bırakacaktır. Düşüncelerinizi açıklarken, karamsar davranmayı bırakın ve her zamanki gibi akılcı bir yaklaşım seçin. Fikrilerinizde aşırılık görülebilir. Farklı konuları savunarak, onunla birbirinize ters düşebilirsiniz.

17 Ağustos 2018 Cuma KOVA Burç Yorumu:
Bugün Ay'ın verdiği etkilerle, kişisel deneyimlerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Konulara yaklaşımınız, pratik ve önlemci. Özellikle, yenilikler konusunda her zamanki çekimser tavırlarınızı hızlı bir şekilde aşıyorsunuz.

17 Ağustos 2018 Cuma BALIK Burç Yorumu:
Düşünce bazında kalacak olan konular için, çevrenize taviz vermek istemiyorsunuz. Duygusal konularda fazla derin olacağınız bu günde, geniş kapsamlı olaylar için biraz daha beklemelisiniz. Maddi konular için önemli gelişmeler kat ediyorsunuz. Her şeyi yeniden yapılandırma arzusu içinde olsanız bile, bir takım gecikmelere karşı tedbirli olmalısınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.