17 Ekim Günlük burç yorumları 'Akışa teslim olun'

17 Ekim Günlük burç yorumları 'Akışa teslim olun'
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumlar...

Aydan Şirin PEKCAN - 17 Ekim Salı günü burcunuzu neler bekliyor? Öncelikle Yükselen burcunuzu okuyunuz...

Koç ve Yükselen Koç
Bugün Ay Akrep burcunda ilerlerken güne başlıyorsunuz. Sabah saatlerinde beklenmedik masraflar çıkabilir. Öğleden sonra akışta olacaksınız. Duygusal ve romantik hisleriniz öne çıkabilir. Geceye doğru iletişim trafiğiniz artacak.

Boğa ve Yükselen Boğa
Bugün Ay Akrep burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde partnerinize fevri tavırlar sergileyebilirsiniz. İş ortağınızdan şok edici haberler duyabilirsiniz. Öğleden sonra arkadaşlarınızdan destek göreceksiniz. Geceye doğru borçlarınız ön plana çıkacak.

İkizler ve Yükselen İkizler
Bugün Ay Akrep burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde iş ortamında ani gelişmelerle şok olabilirsiniz. Öğleden sonra kariyer planlarınız istediğiniz şekilde ilerleyecek. Geceye doğru ikili ilişkileriniz öne çıkacak.

Yengeç ve Yükselen Yengeç
Bugün Ay Akrep burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde arkadaşlarınızdan alacağınız haberler keyfinizi kaçırabilir. Öğleden sonra sanat ve spor çalışmaları yapabilirsiniz. Gece gündeminiz iş hayatınız olacak.

Aslan ve Yükselen Aslan
Bugün Ay Akrep burcunda ilerleyecek. Sabah saatlerinde kariyerinizde gelişebilecek ani sorunlar ev hayatınızı huzursuz edebilir. Öğleden sonra akışa bırakacaksınız. Gece aşk hayatınız öne çıkacak.

Başak ve Yükselen Başak
Bugün Ay Akrep burcunda ilerleyecek.
Sabah saatlerinde seyahat planlarınız iptal olabilir. Kardeşinizden duyacağınız haberler sizi şaşırtabilir. Öğleden sonra yakın çevrenizden destek alacaksınız. Geceye doğru odak noktanız aileniz olacak.

Terazi ve Yükselen Terazi
Bugün Ay Akrep burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde kazançlarınızda ani değişimler olacak. Öğleden sonra çalışma hayatınızda dilekleriniz gerçekleşebilir. Geceye doğru yakın çevrenizle haberleşmeleriniz artacak.

Akrep ve Yükselen Akrep
Bugün Ay Akrep burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde sağlığınız hassaslaşabilir. Öğleden sonra kararlı ve inançlı olacaksınız. Akademik ve yurt dışı çalışmalarınız sorunsuz ilerleyecek. Geceye doğru odak noktanız para olacak.

Yay ve Yükselen Yay
Bugün Ay Akrep burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde kaygılarınız artacak. Öğleden sonra ailenizden manevi destek görebilirsiniz. Mutluluğu evde bulacaksınız. Geceye doğru odak noktanız kendiniz olacak.

Oğlak ve Yükselen Oğlak
Ay Akrep burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde projelerinize odaklanırken bireysel hayatınızda yaşanan son dakika gelişmesi planlarınızı bozabilir. Geceye doğru içinize dönecek ve geçmişi sorgulayacaksınız.

Kova ve Yükselen Kova
Ay Akrep burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde ev hayatındaki sorunlar kariyerinize yansıyabilir. Yöneticilerinizle çatışmalar yaşayabilirsiniz. Geceye doğru odak noktanız arkadaşlarınız olacak.

Balık ve Yükselen Balık
Bugün Ay Akrep burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde hukuksal meseleler öne çıkabilir. Öğleden sonra plan ve projelerinizde her şey istediğiniz gibi ilerleyecek. Gece odak noktanız kariyeriniz olacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.