17 Kasım 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?

17 Kasım 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?
Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 17 Kasım 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri.

Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 17 Kasım 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri. Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 17 Kasım 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri. Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor.

günlük burç yorumları oku


Astroloji nedir?

Astroloji hemen hemen insanlık tarihi kadar eski bir kehanet sistemidir. Her ne kadar son yüzyılda genel Astroloji anlayışı biraz değişmiş ve Astroloji'ye bilimsel bir görünüş verilmeye çalışılmışsa da Astroloji temelde bir kehanet, gelecekten haber verme sistemidir. Geniş anlamdaysa Astroloji insanın evren ve kozmik güçlerle olan ilişkilerini inceleyen, başarı ve başarısızlık oranlarını, hangi konularda şanslı, hangilerinde şanssız olduğunu anlamaya çalışan, hangi dönemlerde ne gibi kozmik etkiler altında kalarak, nelere uygun olduğunu araştıran bir sanattır ve bu sanat, Güneş Sistemi'mizdeki gezegenlerin, uydumuz Ay'ın, Güneş'in, Güneş Sistemi'mizin çevresinde bulunan takım yıldızların ya da başka bir ifadeyle burçların içindeki haraketlerini ve birbirleriyle olan ilişkilerini inceleyerek çalışan bir sistemdir.
 

17 Kasım 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

17 Kasım 2018 Cumartesi KOÇ Burç Yorumu:
Bugün içinde bulunduğunuz gerçeklerle ilgili konuşmalarınızı etkili bir biçimde ifade edebileceksiniz. Çalışmalarınızla ilgili çevrenizdekileri de aşırı baskıya almamalısınız. Herkesin farklı bir yapısı var. Yardım konusunda, birilerini yönlendirmek gibi içsel bir dürtünüz var. Başarılı da oluyorsunuz.

17 Kasım 2018 Cumartesi BOĞA Burç Yorumu:
Bugün mantığınızı bir kenara bırakacak, sezgilerinizin peşinde gideceksiniz. İş bitirici davranışlarınız yüzünden çevrenizin talebi hiç bitmiyor. Merkür'ün geri hareketi, yatırımlar konusunda temkinli olmanızı gerektiriyor. Bugün, güçlü hafızanız sizi yanıltmayacak. Uzun süredir önemini kaybetmiş olaylar yeniden ortaya çıkabilir.

17 Kasım 2018 Cumartesi İKİZLER Burç Yorumu:
Gücünüzü çevre ilişkilerinizde gösteriyor ve isteklerinizi karşı tarafa yaptırıyorsunuz. Bugün kan bağı olduğunuz kişilerin bazı problemleri gündeme gelebilir. Partnerinizle birlikte alacağınız bazı kararlar, sizin olumsuz düşünceleriniz yüzünden gecikebilir. Çevrenizin etkisinde kalmadan sağlıklı düşünmelisiniz.

17 Kasım 2018 Cumartesi YENGEÇ Burç Yorumu:
Bugün elinizdeki olanaklarla yetinmek istemiyorsunuz. Araştırmacı yapınızı kişisel ilişkilerinizde daha da ön plana çıkarıyorsunuz. Maddi konularda biraz daha rahatlamak istiyorsanız, iş yaşantınıza yeni kazançlar eklemeli, farklı dallarda da çalışmalısınız. Çevresel olumsuzluklardan etkileniyorsunuz.

17 Kasım 2018 Cumartesi ASLAN Burç Yorumu:
Yaratıcılığınıza çok fazla güveniyorsunuz. Çevresel faktörlerin baskısının sizi olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz. Bugün yapmak istediğiniz birçok işin listesiniz yapın ve aceleye getirmeden tüm işlerinizi sırayla toparlayın. Artık sağlam basmak istiyor ve taviz verme konusunda temkinli davranıyorsunuz.

17 Kasım 2018 Cumartesi BAŞAK Burç Yorumu:
Aile içi yakınlaşmaların söz konusu olduğu bu günde, onların bazı isteklerinin yerine getirme konusunda girişimci yapınız ön plana çıkacak. Bugün anlamlı ve güzel konuşmalar yapacaksınız. Merkür'ün geri hareketi yüzünden konuşmalarınızın birçoğu ters algılanabilir. Çevresel alınganlıklardan uzak kalmayı başarmalısınız.

17 Kasım 2018 Cumartesi TERAZİ Burç Yorumu:
Sizin her zaman idealleriniz çok önemli. Bugün düşündüklerinizin gerçekleşmesi mümkün değil. Yapacağınız yeni anlaşmalara özen göstermelisiniz. Bazı özel durumlar söz konusu olabilir. Siz mantık demeyi bilen ve ortaya sert çizgiler koyan bir yapıya sahipsiniz. Yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde yeni konular gündeme gelecek.

17 Kasım 2018 Cumartesi AKREP Burç Yorumu:
Alışkanlıklarınız konusunda ısrarcı bir tavır takınmanız sayesinde bazı meseleleri kökten çözümleyebilirsiniz. Bugün harcamalar konusunda aklınıza gelmeyen masraflar çıkabilir. Özel paylaşımlarınız için bazı fedakarlıklar yapmanız sizi rahatlatacak. Bugün tartışmalardan uzak kalmalı ve içsel dingiliğinize önem vermelisiniz.

17 Kasım 2018 Cumartesi YAY Burç Yorumu:
Merkür burcunuzda geri hareket ederken, kendinizi kısıtlanmış hissetmek istemiyorsunuz. Bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak için planlar yapabilirsiniz. Siz kendi düşünceleriniz doğrusunda hareket etmeyi sevdiğiniz için hiç kimseye kolay teslim olmak istemiyorsunuz. Geçmişinizle hesabınız bir türlü bitmiyor.

17 Kasım 2018 Cumartesi OĞLAK Burç Yorumu:
Yönetici gezegeniniz Mars, Aslan burcunda ilerliyor. Maddi kazançlar konusunda son derece sistemli hareket etmekten hoşlanıyorsunuz. Planladığınız konuları gündeme getirmeden önce kişisel kayıplarınızı da düşünmeli sonra gerekli hesapları yapmalısınız. İstekleriniz her zaman olumlu sonuç vermeyebilir.

17 Kasım 2018 Cumartesi KOVA Burç Yorumu:
Takıntılı bir gününüz. Olayları gözlemliyor, kendinize göre sonuçlar çıkarıyor, daha sonrada bildiğiniz konularla birleştirerek, mükemmel bir sentez oluşturuyorsunuz. Hafızanızın yardımıyla birçok sorunu bugün rahatlıkla çözebileceksiniz. Uyku düzeninizin aksaması sizi sinirli yapıyor. Kısa yürüyüşler size iyi gelecektir.

17 Kasım 2018 Cumartesi BALIK Burç Yorumu:
Siz her şeyi kendi düşünceleriniz bazında değerlendirmekten vazgeçtiğiniz anda şartlar kendiliğinden rayına oturacak. Tepe evinizde Merkür'ün geri hareketi ,mesleki konularda yaşadığınız performans düşüklüğünü daha sonra telefi edecektir. Bugün hiçbir şeyi takmamalısınız. Sonuç nasıl olsa sizin istediğiniz gibi olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.