18 Ağustos 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları | İş, para, sağlık ve aşk falınız burada

18 Ağustos 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları | İş, para, sağlık ve aşk falınız burada
Günlük burç yorumu oku şeklinde aratan internet kullanıcıları geleceklerine dair bilgi sahibi olmak ve hayatlarını bu yönde şekillendirmek istiyor. Her gün yayınladığımız burç yorumları bugün de sizlerle. Peki 18 Ağustos 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları nasıl oluştu. İşte detaylar...

18 Ağustos 2018 Cumartesi Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları karşınızda. Çeşitli değerlendirmeler sonucu elde edilen bilgileri sizler için bir araya getirdik ve haberleştirdik. İş, aşk, para, sağlık ve pek çok konuda sizleri bekleyen gelişmeleri okuyabilirsiniz.

günlük burç yorumları oku

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
24 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar

burç yorumları oku

18 Ağustos 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

18 Ağustos 2018 Cumartesi KOÇ Burç Yorumu:
Venüs'ün karşıt burcunuza geçmesiyle, aşk ilişkilerinizde bir canlılık ortaya çıkacak. Sevdiğiniz kişi, tavırlarıyla sizden ilgi beklediğini gösterecektir. Katılacağınız arkadaş toplantılılarda, yeni kişilerin odak noktası olabilirsiniz. Bu gün sosyal ilişkilerinizde istediğinizi performansı yakalamanız mümkün.

18 Ağustos 2018 Cumartesi BOĞA Burç Yorumu:
Yönetici gezegeniniz Venüs'ün Terazi'ye geçmesiyle iş yaşantınızda istediğiniz olumlu gelişmeler ortaya çıkacak. Ortak ve uyum içinde başarılı çalışmalar içinde olacağınız arkadaşlarından daha fazla destek bekleyebilirsiniz. Bazen kapasitenizin üstünde performans sergilemeniz, sizi de başkalarını da yoruyor.

18 Ağustos 2018 Cumartesi İKİZLER Burç Yorumu:
Ay kombinasyon burcunuz Kova'da ilerlerken, yollarlarla ilgili yeni görüşler içinde olmanıza neden oluyor. Sınırlarınızı belirlemek çabası içinde olmanıza rağmen ideallerinizi daha da genişletebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin farklı teklifleri karşısında bocalamanız mümkün. Şartlarınızı daha da zorlaştırmamalısınız.

18 Ağustos 2018 Cumartesi YENGEÇ Burç Yorumu:
Düşüncelerinizi daha da esnetmek zorundasınız. Ay, çevre koşullarınızı belirlerken, kişisel yaratıcılığınızı kullanmanız konusunda size motivasyon sağlayacak. Bulunduğunuz ortamlardan hemen sıkılabilir ve kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. İç dünyanızın karışıklığını bir an önce düzeltmeli, kendinize yeni bir motivasyon alanı sağlamalısınız.

18 Ağustos 2018 Cumartesi ASLAN Burç Yorumu:
Çevrenizde sizi destekleyen dostların mevcutluğu, size faklı bir yelpaze sunarken bazı konularda tereddütler yaşamanıza neden olacaktır. Kendi duygularınızı başkalarının düşünceleri ile karşılaştırarak, gereksiz sıkıntılara girmemelisiniz. Kapasiteniz birçok işi başarmanıza yeter. Etrafınızdan etkilenmemeye çalışın.

18 Ağustos 2018 Cumartesi BAŞAK Burç Yorumu:
Ay, Kova burcunda ilerliyor. Arkadaş ve dostlarınızla ortak çalışmalar içinde olacaksınız. Bugün, sezgilerinizin yüksek oluşu etrafınızda olup bitenleri çok çabuk hissetmenize neden oluyor. Bu gün maddesel konularınızda dikkatli olmalı ve istemediğiniz işlerin sorumluluğunu yüklenmemelisiniz. Yatırımla ilgili alternatiflerin karşınıza çıkması, aklınızı karıştırabilir.

18 Ağustos 2018 Cumartesi TERAZİ Burç Yorumu:
Özgürlük duygularınızda belirgin bir artış var. Bugün, hiçbir şekilde etkilenmek istemiyor ve kendi doğrularınızla hareket ediyorsunuz. Bugün Ay Kova burcunda ilerliyor ve aşk duygularınızı özgürce ve sıra dışı yaşamanıza neden oluyor. Sosyal yaşamınıza yön vereceğiniz seçeneklerin içinde olacak bir çok aktivite sizi bekliyor.

18 Ağustos 2018 Cumartesi AKREP Burç Yorumu:
Hedefleriniz konusunda yanılmıyorsunuz. Akıllıca verdiğiniz kararları çözümleyici bir metotla pekiştirmeniz, işlerinizin kısa sürede bitmesine neden oluyor. Bu gün, Ay'ın bulunduğu konum, inatçı yönleriniz ortaya çıkıyor v güçlü sezgilerinizi yaşamla pekiştirerek, olayların üstesinden kolayca gelebiliyorsunuz.

18 Ağustos 2018 Cumartesi YAY Burç Yorumu:
Siz çevrenizle bütünleşmeyi seviyorsunuz. Bugün sizinle aynı görüşü paylaşan arkadaşlarınızla önemli konuşmalar yapacaksınız. Onlarla aynı frekansta olmanız, sizi olağanüstü memnun ediyor. Ayrıca, alış veriş yapmanın tadını yaşayacak, uzun süredir çok almak istediğiniz bir şeyi, ani bir kararla satın almanın zevkini yaşayacaksınız.

18 Ağustos 2018 Cumartesi OĞLAK Burç Yorumu:
Planlarınızı yaşama geçirme konusunda oldukça verimli bir performans sergiliyorsunuz. Bilinçaltınızda farklı düşünceler mevcut ve çevrenizden ters tepki almak istemiyorsanız, yapacağınız çalışmaları gizli tutmalısınız. Bugün çevrenize tuhaf gelen yaklaşımlarınızla tepki alabilirsiniz. Endişelerinizden kurtulmaya çalışın.

18 Ağustos 2018 Cumartesi KOVA Burç Yorumu:
Ay burcunuzda ilerliyor ve yenilikçi yapınızı ortaya çıkaracak davranışlar içindesiniz ve çevrenizde sizi destekleyenlerin sayısı bir hayli fazla. Karşılıklı ilişkilerinizde fikir alış verişi içinde olacağınız kişilerin, değişik fikirlerine ilgi göstereceksiniz.Onların düşünceleri size ilginç gelebilir ve hiç düşünmediğiniz olaylara yumuşak bir bakış açısı getirebilirsiniz.

18 Ağustos 2018 Cumartesi BALIK Burç Yorumu:
Kova'da ilerleyen Ay, Terazi'de ilerleyen Venüs, madde evinizi etkiliyor. Beklenmeyen masraflar gündeme gelecek. Biriktirdiğiniz paralarınızın gereksiz bir şekilde tükenmesini istemiyorsanız, bazı önlemleri almalı ve içsel disiplininizi sağlamalısınız. Bugün, sizinle aynı düşüncelere sahip kişilerle görüşerek, küçük çılgınlıklar yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.