18 Ağustos 2022 Perşembe Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burç yorumları

18 Ağustos 2022 Perşembe Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burç yorumları
Astroloji dünyasında günlük burç yorumları en fazla ilgi gören konu ve okuyucular hayatlarına dair yaşanacakları okumak amacında. Bu sebeple de sorgulamalarda bulunuyor. 18 Ağustos 2022 Perşembe Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları haberimizde yer alıyor.

Her gün binlerce belki de milyonlarca insanın ilgi alanı olduğu astroloji ve günlük burç yorumları takip edilerek okunmak isteniyor. Hem Türkiye'de hem de dünyada neler yaşanacağına, bu yaşananların ise iş, para ve aşk alanlarında nasıl bir etki göstereceği merak edilerek araştırılıyor. Özellikle kadınların alaka gösterdiği günlük burç yorumları ile karşınıza çıktığımız haberimizde tüm detayları öğrenebilirsiniz. Ancak unutmayın ki haberimizde yer alan burç yorumları farklı internet sitelerinden derlemelerdir. Okuyucularımıza iyi günler dileriz. İnternet üzerindeki yorumlar üzerinden derlenen burçlarla ilgili olarak düşüncelerinizi yazabilirsiniz. 18 Ağustos 2022 Perşembe Burç Yorumları bu sayfada yer almaktadır. Hayatınızda sizce nasıl değişiklikler yaşanacak? İyi günler dileriz.

günlük burç yorumları oku


Gün boyunca oldukça hassas olabiliriz, özellikle sabah saatlerinde nostaljik hissedebilir, eski dostlarımızı görmek isteyebiliriz. Gün içinde hassasiyetimizin giderek artabilir, sevdiklerimiz için fedakarlıklar yapabiliriz. Sezgilerimizin gayet güçlü olduğu bugün ruhsal iniş çıkışlar yaşamaya açığız. Yardımlaşmak, meditasyon yapmak ve dua etmek için uygun bir gün. Gece yarısına doğru bu naif tavrımızdan eser kalmayabilir, hayatın gerçekleri ile yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Günün enerjileri seni nasıl etkiliyor?
 

18 Ağustos 2022 Perşembe Günlük Burç Yorumları


18 Ağustos 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumları

Sevgili Koç; bugün oldukça hassas olabileceğin için tepkilerin duygusallık içerebilir. Geçmiş yaşanmışlıklar, evine, ailene dair konular gündeminde olabilir. Yapacağın sorgulamalarla iç dünyanda neye ihtiyaç duyduğunu keşfedebileceğin gibi günün ilerleyen saatlerinde üzerinde baskı yaratan gelişmeler ortaya çıkabilir.

18 Ağustos 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları

Sevgili Boğa; senin için kritik geçecek birkaç gün için hazırlıklı olmalısın. Yaşantında önemli gelişmeler yaratacak Güneş Tutulması öncesinde zihninde yer alan bazı düşüncelerle vedalaşman gerekebilir. Geçmişte yaşadığın bir aşk, çocuklarınla ilgili bir konu veya yerleşiminle alakalı vereceğin kararlar hakkında değerlendirme yapabilirsin.

18 Ağustos 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları

Sevgili İkizler; evine veya gayrimenkullerine ait ödenmemiş bir borç bugün önüne çıkabilir. Ailenden bu konuda destek bekleyebilir, ince eleyip sık dokuduğun bir konuyu yeniden gündemine taşıyabilirsin. Akılcı davranmaya çalışsan da duygusal tepkiler verebilirsin.

18 Ağustos 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları

Sevgili Yengeç; halen burcundaki Ay’ın koruması altındasın. Yakınlarınla, kardeşlerin ve arkadaşlarınla arandaki sorunlarını çözebilir, duygularını onlara ifade etmekten çekinmeyebilirsin. Ertelenen bir geziyle ilgili yeniden program yapabileceğin gibi akşam saatleri ilişkin adına yorucu geçebilir.

18 Ağustos 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları

Sevgili Aslan; yaşamakta olduğun finansal sıkıntıyı herkesten gizleyebilir, kendi kendine çıkış yolları arayabilirsin. Ailen ve sevdiklerin için planda olmayan harcamalarda bulunman gerekebilir. Geç saatlerde iç dünyanın derinliklerine yolculuk yapabilirsin.

18 Ağustos 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumları

Sevgili Başak; bugünlerde içine attığın ve ifade etmekten çekindiğin pek çok şey olabilir. Gün içinde bunları yakın bir arkadaşınla veya ailenden biriyle paylaşman söz konusu. Grup çalışmalarında sana verilen sözlerin tutulmadığı görüp kaygılanabilir, sevdiğin kişinin üzerinde kurduğu duygusal baskıdan rahatsız olabilirsin.

18 Ağustos 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları

Sevgili Terazi; bilinçaltında sorguladığın düşüncelerin olabilir. Arka planda yolunda gitmeyen durumlar, dostun veya bir çalışma arkadaşınla yaşayacağın gelişmeler seni sosyal yaşamında zor duruma düşürebilir. Akşam saatlerinde duygusal anlamda kendini baskı altında hissedebilirsin.

18 Ağustos 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları

Sevgili Akrep; gruplardan veya takım çalışmalarından beklediğin teklif ve öneriler seni tatmin etmeyebilir. Bunların sorgulamasını veya karşılıklı değerlendirmelerini yapabilirsin.  Duygularınla davranacağından ikilemde kalabilir, üzerinde baskı hissedebilirsin.

18 Ağustos 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumları

Sevgili Yay; finansal alanda endişe ve kaygı duyacağın gelişmeler olabilir. Tamamladığını ve bitirdiğini düşündüğün bir konu hakkında yeniden emek harcaman gerekebilir. Akşam saatlerinde duygusal paylaşımlarında manevi anlamda zorlanacağın koşullar oluşabilir.

18 Ağustos 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları

Sevgili Oğlak; hedeflediğin işlerde ekibinle tam da fikir ortaklığına ve iş birliğine vardığını düşünürken ortaya çıkan bir gelişme planlarını değiştirebilir. Karşındakilerin senin taleplerine cevap vermemesi planlarınızı askıya almana sebep olabilir. Bu koşullar yakın ilişkin ve evliliğin için de geçerli olabilir.

18 Ağustos 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumları

Sevgili Kova; ailene, çalışma arkadaşlarına karşı duyarlı yaklaşmana rağmen onların beklentileri doğrultusunda hareket edemeyebilirsin. Ayrıca geçmişe dönük alacak ve borçlarla ilgili de bugün bazı gelişmeler ortaya çıkabilir. Yaşananlar sonucunda senden umulmayacak duygusal tepkiler verebilirsin.

18 Ağustos 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumları

Sevgili Balık; bugün sana yapılan eleştirilerin yoğunluğu, duygusal olarak etkilenmene yol açabilir. Kuracağın iş birliklerinde ve ilişkilerde karşındakilerin söylemlerine fazlasıyla dikkat etmen gerekebilir. Akşam saatlerinde üzerinde duygusal baskı hissedebilirsin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.