18 Mart 2018 Pazar Günlük Burç Yorumları Oku | İş, aşk ve para analiziniz bu sayfada

18 Mart 2018 Pazar Günlük Burç Yorumları Oku | İş, aşk ve para analiziniz bu sayfada
Hayatınıza yön verebilecek18 Mart 2018 Pazar Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İş, aşk, para, sağlık ve cinsellikle ilgili yaşantınıza ait tüm gelişmeleri bu sayfada okuyabilir ve bu yönde yeni kararlar alarak yaşantınıza yeni bir biçim verebilirsiniz. İşte 18 Mart 2018 Pazar Günlük Burç Yorumları...

Astroloji ile ilgili en çok merak edilen konuların başında burç yorumları geliyor. Özellikle kadınlar yükseleninden tutun da en uyumlu olduğu burca kadar pek çok detayı araştırıyor. Hem de her gün. Siz değerli okuyucularımız için her gün yayınladığımız burç haberi bugün de yayında. Yeni bir umut sahibi olmak, hayata tutunmak veya bu yönde kararlar vermek istiyorsanız 18 Mart 2018 Pazar Burç Yorumları Oku sayfası sizlerle...

günlük burç yorumları oku

18 Mart 2018 Pazar Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları karşınızda. Çeşitli değerlendirmeler sonucu elde edilen bilgileri sizler için bir araya getirdik ve haberleştirdik. İş, aşk, para, sağlık ve pek çok konuda sizleri bekleyen gelişmeleri okuyabilirsiniz.

18 Mart 2018 Pazar Günlük Burç Yorumları

18 Mart 2018 Pazar KOÇ Burç Yorumu:

İsteklerinizi karşı tarafa yansıtırken, direk bir anlatım şeklini seçiyor olmanız, bazen sizi anlaşılmaz yapıyor. Karşınızdaki kişi, sizin dürüstlük kavramınızı yanlış anlayabilir ve tepki verebilir. Bugün, politik olmayı başarabilirseniz, şartların sizin için oldukça olumlu gelişeceğini söyleyebiliriz. Bazı konularda kendinizi ispat etmenize gerek yok.

18 Mart 2018 Pazar BOĞA Burç Yorumu:

Düşüncelerinizi paylaşmak için gerekli potansiyele sahip olmanıza rağmen, bastırdığınız duygular yüzünden, zaman kaybına uğruyorsunuz. Bugün, yeteneklerinizi sergilemek için oldukça uygun bir gün. İsteklerinizi rahat bir şekilde karşı tarafa yansıtırken düşüncelerinizde ısrar etmeli ve hiçbir konuda taviz vermemelisiniz.

18 Mart 2018 Pazar İKİZLER Burç Yorumu:

Yaratıcı yönlerinizi karşı tarafa anlatma konusunda son derece başarılı davranıyor ve bilmediğiniz konularda öğrenme içgüdünüzü kullanıyorsunuz. Çevresel ilişkilerinizde güçlü dostlarınızın yardımıyla, arzuladığınız ortamlarda bulunma fırsatı yakalayacaksınız. Her şeyden çabuk bıkma huyunuz sizin için olumsuz olabilir.

18 Mart 2018 Pazar YENGEÇ Burç Yorumu:

Bilgilerinizi kullanmak adına verdiğiniz çabalarınızın arkasında durabilmeyi başarıyorsunuz. Bugün elde edeceğiniz her şeyi kendi bilgilerinizle ortaya çıkarmak istiyorsunuz. Gerekli kişilerle görüşmelerinizi sürdürmenize rağmen, sizi hoşnut etmeyen bazı pürüzlerin olması, canınızın sıkılmasına neden olabiliyor. Sabırlı olmanızda fayda var.

18 Mart 2018 Pazar ASLAN Burç Yorumu:

Kişisel enerjinizi kullanmadığınız zaman motivasyonunuz çok çabuk bozulabiliyor. Bugün, arkadaşlarınızla ortak bir girişimcilik örneği sergileyebilirsiniz. Yapacağınız organizasyonlarda, kendinizi farklı bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Başkalarının yaptığı işi beğenmediğiniz zaman potansiyeliniz düşüyor.

18 Mart 2018 Pazar BAŞAK Burç Yorumu:

Birçok işi bir arada yaptığınız zaman, motivasyonunuz artıyor ve kendinizi yenilenmiş hissediyorsunuz. Bugün, mesleki anlamda size yarar sağlayacak bir çok çalışma içinde olacak ve kendinizi ifade etmenin huzurunu yaşayacaksınız. Olabilecek aksilikler karşında belirli bir strateji uygulamalı, önlemlerinizi almalısınız.

18 Mart 2018 Pazar TERAZİ Burç Yorumu:

Değişik ve farlı fikirler üretebileceğiniz ilginç günlerinizden birini yaşıyorsunuz. Duygusal değişimlerin siz de yarattığı komplikasyonları önlemek elinizde. Yollarla ilgili yapacağınız araştırmaların size sağlayacağı avantajları göz ardı etmemelisiniz. Bugün, bazı konularda acele karar vermemeli ve bulunduğunuz kariyerinizi düşünmelisiniz.

18 Mart 2018 Pazar AKREP Burç Yorumu:

Siz doğanız gereği her şeye kolay inanmak istemiyor ve araştırmaya meraklı yapınızla olayları sonuna kadar irdeliyorsunuz. Finans konularında bir çok fırsatı bir arada yakalayacağınız bir gün. Size sunulacak tekliflere karşı şüpheci bir şekilde yaklaşarak, kendinizi geriye çekmek isteyeceksiniz. Çevrenizden gerekli desteği alamayabilirsiniz.

18 Mart 2018 Pazar YAY Burç Yorumu:

Bugün, her şeye meraklı bir yaklaşım içindesiniz. Karşılıklı ilişkilerinizde gücünüzü farklı bir şekilde karşı tarafa yansıtabilir ve yanlış anlaşılabilirsiniz. Değişim içindesiniz ve fikirlerinizi hiç kimseyle tartışmak istemiyorsunuz. Bulunacağınız ortamlarda özel duygularınızı saklama gereği duyacaksınız. Sabırlı olmayı başarmalısınız.

18 Mart 2018 Pazar OĞLAK Burç Yorumu:

Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerinden, sağlıklı bir şekilde etkilenebilirsiniz. Bugün motivasyonunuzu destekleyici çalışmalar içinde olacaksınız. Araştıracağınız konuların, size sağlayacağı kazançları konusunda dikkatli düşünmelisiniz. Partnerinizle anlaşamayacağınız konuları gündeme getirmek istemeyebilirsiniz. Haklı olduğunuz nedenleriniz var.

18 Mart 2018 Pazar KOVA Burç Yorumu:

Özgürlüğünüzü destekleyici çalışmalar içinde olacaksınız. Kafanızın içinde birçok düşünce mevcut ve yapacağınız her şeyi planlı bir şekilde uygulama fırsatı bulacaksınız. Bugün kombinasyon burcunuz İkizler' de ilerleyen Ay'ın konumu, aşk yaşantınıza yenilikler sunuyor. Yeni tanışacağınız kişiler üzerinde olumlu etki bırakacaksınız.

18 Mart 2018 Pazar BALIK Burç Yorumu:

Yaratıcılığınız konusunda engel tanımıyor ve kendinizi ifade edecek çalışmaları tercih ediyorsunuz. Maddi konularda bir takım sorunlarınızı çözmek zorundasınız. Finans konularında çeşitli fırsatlar karşınıza çıkıyor. Tercihlerinizi doğru yapmalı ve araştırmalarınızı yaparken, dostlarınızın fikirlerinden destek almalısınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.