19 Eylül günlük burç yorumları

19 Eylül günlük burç yorumları
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumlar... Öncelikle Yükselen burcunuzu okuyunuz.

Koç ve Yükselen Koç

Bugün Ay akrep burcunda ilerliyor. Gelir gider aranız açılabilir. Beklediğiniz miras, nafaka, tazminat, ikramiye varsa elinize ulaşmayabilir. Aile içi sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Duyguları abartılı hissedip rahatsızlık duyabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa

Bugün Ay akrep burcunda ilerliyor. Partnerinizle duygusal beklentilerinizin farklılığı dikkatinizi çekebilir. Bekarsanız farklı beklentilerinizin olduğu biriyle tanışabilirsiniz. İş anlaşması ve ortaklık ilişkilerinizde umduğunuz gibi ilerlemeyebilir süreç. Aşk hayatınız, çocuğunuz ve arkadaşlarınızla ilgili belirsizlik yaşayabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler

Bugün Ay Akrep burcunda ilerlerken iş ortamındaki beklentilerinizin değiştiğini fark edebilirsiniz. İş arkadaşlarınız sizi yanlış yönlendirebilir. İş ortamında önünüzü net göremeyebilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Sağlığınız gündemde olacak.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bugün Ay akrep burcunda… Aşk hayatınızda beklentilerinizin farklılaştığı dikkatinizi çekebilir. Çocuğunuzun eğitim hayatı veya arkadaşlarıyla sorunları gözünüzde büyüyebilir. Sanatsal çalışmalarınıza ait planlarınız umduğunuz gibi gitmeyebilir. Ekip ve grup çalışmalarında sizden beklenen performansı sergilemekte zorlanabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan

Ay akrep burcunda ilerliyor. Ailenizle ilgili meseleleri abartabilirsiniz. Kariyerinizdeki kaos aile içinde huzuru engelleyebilir. Evinizde rahat vakit geçiremeyebilirsiniz. Ev alım satımla ilgili meselelerde umduğunuz gibi gitmeyecek bir süreç var.

Başak ve Yükselen Başak

Bugün Ay akrep burcunda ilerliyor. Yakın çevrenizden duyacağınız haberler planlarınızın seyrini değiştirebilir. Eğitim, dijital, ticaret ve satış pazarlama işlerinizde mücadeleniz artabilir. Seyahat planlarınız yön değiştirebilir. Yakın çevrenize verdiğiniz veya aldığınız tavsiyeler yanlış yönlendirebilir.

Terazi ve Yükselen Terazi

Bugün Ay akrep burcunda ilerliyor. Kazançlarınız ve giderleriniz arasındaki açık artabilir. Kazançlarınız için verdiğiniz emeğin çabucak gittiğini hissedeceksiniz. Konfor alanı yaratmak için mücadele edecek ve huzura ihtiyacınız olduğunu fark edeceksiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep

Bugün Ay akrep burcunda ilerlerken bireysel anlamda güçlüsünüz ama yakın ilişkilerinizde beklentilerinizin güçten ziyade huzur ve güven olduğunu fark edeceksiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. İş anlaşma ve ortaklıklarınızda farklı beklentiler öne çıkacak.

Yay ve Yükselen Yay

Bugün Ay akrep burcunda ilerlerken sağlığınıza özen göstermelisiniz. İçsel mücadelenizin günlük hayatınızdan beklentilerinizi alamamanıza neden olduğunu fark edebilirsiniz. İş arkadaşlarınız veya patronlarınızın sizden beklediği istikrarı ve çabayı göstermeye çalışmalısınız.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Bugün Ay akrep burcunda ilerlerken arkadaşlarınıza karşı sabrınızın özel hayatınızdaki mutluluğunuzu engellediğini fark edebilirsiniz. Geleceğe yönelik hayalleriniz için mücadele edecek ve bireysel anlamda üretmeye başlayacaksınız. Kalabalık ortamlarda rekabet duygusu bireysel huzurunuzu kaçırabilir. Çocuğunuzun sizden beklentilerini de ertelemeyin.

Kova ve Yükselen Kova

Bugün Ay akrep burcunda seyahat etmeye devam edecek. Kariyerinizde ideallerinize odaklanırken, aile içi meseleler sizi uğraştıracak. Patronlarınızla barış sağlamalı ve kendi içinizdeki şüpheleri bir kenara bırakmalısınız. Bugün evde vakit geçirmek daha cazip gelebilir.

Balık ve Yükselen Balık

Bugün Ay akrep burcunda seyahat edecek. İdealleriniz için verdiğiniz çaba yakın çevrenizi ihmal etmenize neden olabilir. Uzak yerlerden alacağınız haberler huzurunuzu kaçırabilir. Akademik, yurt dışı, ticari ve dijital faaliyetlerinizde rekabetçi davranacaksınız. Seyahat planlarınız yön değiştirebilir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.