2 Mayıs 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları - Burcunuzun tüm özellikleri bu sayfada

2 Mayıs 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları - Burcunuzun tüm özellikleri bu sayfada
Türkiye ve dünyaada milyonlarca insan astroloji ile ilgileniyor ve geleceği konusunda fikir sahibi olmak istiyor. İş, aşk, para ve sağlık üzerine derlediğimiz burç yorumları da her gün itina ile okunuyor. Hayatta sizi nelerin beklediğini okumak istiyorsanız 2 Nisan 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları haberimizde.

2 Mayıs 2018 Çarşamba Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları karşınızda. Çeşitli değerlendirmeler sonucu elde edilen bilgileri sizler için bir araya getirdik ve haberleştirdik. İş, aşk, para, sağlık ve pek çok konuda sizleri bekleyen gelişmeleri okuyabilirsiniz.

günlük burç yorumları oku

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
24 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar

burç yorumları oku

2 Mayıs 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

2 Mayıs 2018 Çarşamba KOÇ Burç Yorumu:

Duygularınızı paylaşırken yaşayacağınız zorluklar karşısında kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Bazen iyi niyetle konuştuğunuz halde karşınızdaki kişilerin sizi anlamaları zorlaşabilir. Bugün maddesel konulara daha çok ağırlık vererek yaşantınız rahatlatacak koşulları gözden geçirmelisiniz. Karışık duygular içindesiniz.

2 Mayıs 2018 Çarşamba BOĞA Burç Yorumu:

İşinizle ilgili yeniliklere daha fazla yer vermelisiniz. Sabit düşünmeniz ve davranışlarınızdaki tutuculuk yapmanız gereken atılımların gecikmesine neden oluyor. Özellikle iş gücünüzü otaya çıkaracak alanlarda daha mutlu olacağınızı biliyorsunuz. Mecburiyet konusunda kendinize baskı yapmamalısınız. Daha az kalorili beslenmeye yönelmelisiniz.

2 Mayıs 2018 Çarşamba İKİZLER Burç Yorumu:

Duygusal gerilimlerden uzak kalmayı gerektiren bir gün. Çevrenizde gelişen olaylara nedensiz tepki verebilirsiniz. Herkesin sizi desteklemesini beklemeniz yersiz. İdeallerinizi yaşama geçirmek için göstereceğiniz çabanın olumlu sonuç vermesi, biraz da sizin sabırlı davranışlarınıza bağlı olarak gelişecek.

2 Mayıs 2018 Çarşamba YENGEÇ Burç Yorumu:

Duygularınıza yoğunluk verdiğiniz zaman gün içinde motivasyon dengeniz hemen bozuluyor. Bugün, kişiselliğinizi ve sevdiğiniz kişinin davranışlarını sorgulayabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilere göre daha farklı duygusal bir tablo sergilemeniz sizi ulaşılmaz bir konuma getiriyor. Bugün çekiciliğinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz.

2 Mayıs 2018 Çarşamba ASLAN Burç Yorumu:

Enerjinizi gün içinde istediğiniz alanlarda kullanabilirsiniz. Heyecanlı ve kendinden emin tavırlarınızla karşınızdaki kişiyi kolayca etkileyebiliyorsunuz. Bugün partnerinizi ikna etmek için fazla çaba sarf etmeyeceksiniz. O sizin söyleyeceğiniz her şeye gerekli desteği verecektir. Spor aktivitelerine ağırlık vermelisiniz.

2 Mayıs 2018 Çarşamba BAŞAK Burç Yorumu:

Karşılıklı ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir ve partnerinizin kalbini istemeden kırabilirsiniz. Eleştirici yönlerinizi kullanmadan önce iyi düşünmeli ve gerçekleri daha pozitif algılamaya çalışmalısınız. Mantıklı hareket etmeyi sevdiğiniz halde, gerilimlerinizi ilişkilerinize yansıtabiliyorsunuz.

2 Mayıs 2018 Çarşamba TERAZİ Burç Yorumu:

Duygusal paylaşımlarınızda olumlu bir gün içindesiniz. Bugün sevdiğiniz kişiye isteklerinizi yaptırabilirsiniz. Karşılıklı yoğun duygular, uzun süredir konuşmadığınız konuları da gündeme getirecektir. Gün içinde olayların akışı hızlanırken, sürprizlere hazır olun. Ayrıca partnerinizle birlikte değerlendireceğiniz çeşitli davetler alabilirsiniz.

2 Mayıs 2018 Çarşamba AKREP Burç Yorumu:

Kendinizi denetlemekten vazgeçin ve duygusal konularda daha esnek olmayı deneyin. Her an tetikte olmak sinirlerinizi geriyor. İnatçı yapınızı bilenler, bu konuda size farklı yorumlar getirebilir. Kariyerinizle ilgili çeşitli beklentiler içindesiniz. Fakat bazı engellemeler ile karşılaşmanız moralinizi bozmamalı.

2 Mayıs 2018 Çarşamba YAY Burç Yorumu:

Çevresel iletişiminizin mükemmel olduğu bir gün. Yakın dostluklar ve kardeşlerle ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda arkadaşlarınızın enerjilerini yükseltecek konuşmalar yaparak, onların moralini yükselteceksiniz. Beklediğiniz haberler sürpriz bir şekilde size ulaşabilir. Bugün, bir çok ilginçlikler söz konusu olabilir.

2 Mayıs 2018 Çarşamba OĞLAK Burç Yorumu:

Bugün işinizle ilgili yeni açılımlar söz konusu olabilir. Bazı tekliflere karşı kayıtsız kalarak, önünüzün açılmasını engelliyorsunuz. Oysa size yeni kazançlar sağlayacak olumlu bir döneme girmiş bulunuyorsunuz. Koşullarınızın değişimiyle alışkanlıklarınızın olumsuz etkilemesinden çekiniyor olabilirsiniz. Biraz daha cesur olun.

2 Mayıs 2018 Çarşamba KOVA Burç Yorumu:

İşinizle ilgili yenilikler ilginizi çekiyor fakat bazı detayların ve maddesel konuların güncellik kazanmasıyla tereddütleriniz artıyor. İkilem yaratacak olaylardan uzak kalmak isteyebilirsiniz. Seçimlerinizi yaparken hata yapmaktan çekiniyor ve duygularınızı yaptığınız işe karıştırmak istemiyorsunuz. Uyku düzeninize dikkat etmelisiniz.

2 Mayıs 2018 Çarşamba BALIK Burç Yorumu:

Siz sürprizleri fazla sevmediğiniz için sıra dışı olaylara karşı temkinli davranıyorsunuz. Bugün düşüncelerinizde olumlu bir yoğunlaşma söz konusu olacak. Görmeyi arzuladığınız dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Onlarla aranızda karşılıklı olumlu etkileşmeler söz konusu olacak. Kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.