2 Şubat 2018 Cuma Günlük Burç Yorumları Oku - İş, Aşk ve Para durumunuz burada

2 Şubat 2018 Cuma Günlük Burç Yorumları Oku - İş, Aşk ve Para durumunuz burada
Hayata dair umutlarınızı yeşertebilecek gelişmelerin derlendiği 2 Şubat 2018 Cuma günlük burç yorumları belli oldu. İş, aşk, para ve sağlık konusundaki yorumları hazırladığımız haberimizde doğum tarihinizin hangi burca denk geldiğini öğrenebilir ve burcunuzu okuyabilirsiniz. İşte 2 Şubat Burç Yorumları...
Bilhassa kadınların büyük önem verdiği ve hayatlarını bu yönde şekillendirdiği burç yorumları her gün yayınlanıyor. Astroloji dünyasından gelişmeler, doğum gününe göre yaşanabilecekler ve pek çok konu hakkındaki değerlendirmeler bu haber altında toplandı. Peki 2 Şubat 2018 Cuma günü için burcunuz ne söylüyor? İşte detaylar...

2 ŞUBAT 2018 CUMA KOÇ BURCU YORUMLARI (21 Mart - 19 Nisan)
İlişkinin başındayken düşünmediğiniz şeyler, şimdi zihninizi sürekli meşgul etmeye başladı. Gönül işlerindeki rahat karakteriniz, kalıcı bir ilişkiyi, kaygı verici bir olasılık gibi görüyor. Mesleki faaliyetler için sabahtan iyi işaretler, ümitler bulacaksınız ve kuvvetli bir moralle işe girişip başarılı olacaksınız.

2 ŞUBAT 2018 CUMA BOĞA BURCU YORUMLARI (20 Nisan - 20 Mayıs)
Aşk hayatınızda çok vericisiniz. Bu özelliğiniz bugünlerde size zarar getirebilir. Birlikteliğinizi daha sağlamlaştırıp kalıcı bir ilişkiye dönüştürme çabalarınızda acele etmeyin. Biraz daha dikkatli olmanızda fayda var.

2 ŞUBAT 2018 CUMA İKİZLER BURCU YORUMLARI (21 Mayıs- 21 Haziran)
Aşk hayatınızın bir düzene sahip olması, sorumluluklarınızı daha iyi anlayabilmenize, daha kolay yerine getirebilmenize ve somut sonuçlar elde edebilmenize yardımcı olacaktır. Bugün katılacağınız toplantıda insanların dikkatini çekebilir, onları rahatlıkla etkileyebilirsiniz. Kendinizi ve fikirlerinizi rahatlıkla ifade edebilir, tezlerinizi savunabilirsiniz.

2 ŞUBAT 2018 CUMA YENGEÇ BURCU YORUMLARI (22 Haziran- 22 Temmuz)
Size karşı olan duygularını çok iyi değerlendirmenize karşın, nedense ilişkinizin geleceği sizi korkutuyor. Bu korkuları yendiğinizde eski çekiciliğinize kavuşacaksınız. Beklenmedik bir iş yığılmasıyla karşı karşıya kalmanız söz konusu. Güne organize şekilde başlamazsanız, akşamın geç saatlerine kadar çalışmanız gerekebilir.

2 ŞUBAT 2018 CUMA ASLAN BURCU YORUMLARI (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Enerjinizi yükseltecek bir aşka hazır olun. Duygularınızı harekete geçirecek durumlarla karşılaşmanız mümkün. Son derece ilginç gelişmeler meydana gelebilir ve siz isteklerinizi açıklamaktan endişe duymayacaksınız.

2 ŞUBAT 2018 CUMA BAŞAK BURCU YORUMLARI (23 Ağustos - 22 Eylül)
Gergin olduğunuz zamanlar, her şeyi problem haline getirmekte adeta bir uzman oluyorsunuz. Özellikle bugün sevgilinizin her sözünün altında bir anlam aramayın. Olaylar karşısında gereksiz tepkiler göstermekten de kaçının. İş yaşantınıza biraz daha önem vermeniz gereken bir dönem. Böylece amaçlarınıza daha rahat bir şekilde ulaşmanız mümkün olabilir.

2 ŞUBAT 2018 CUMA TERAZİ BURCU YORUMLARI (23 Eylül - 22 Ekim)
Sevgilinize karşı daha kolay anlaşılır davranışlara girmeniz gerekiyor. Onunla paylaşmak istemediğiniz, daha doğrusu paylaşmayı göze alamadığınız sorunun tek taraflı olarak altından kalkmaya çalışmayın. Yapacağınız iş görüşmelerinin amacına ulaşması, moralinizin düzelmesini ve kendinizi daha güvende hissetmenizi sağlayacak. İkna yeteneğinizden de faydalanmalısınız.

2 ŞUBAT 2018 CUMA AKREP BURCU YORUMLARI (23 Ekim - 21 Kasım)
Hem iş hem de aşk hayatınızda yeni gelişmeler söz konusu. Son derece aktif bir sosyal hayatınız olabilir ve çok hoş organizasyonlara katılabilirsiniz. Tanıştığınız kişilerle aranızdaki ilişkilerin sıcak olması, yeni fırsatların çıkmasına neden olabilir. İşinizle ilgili sürpriz kazanç ve kayıplar yaşayabilirsiniz.

2 ŞUBAT 2018 CUMA YAY BURCU YORUMLARI (22 Kasım - 21 Aralık)
Özel hayatınızda daha net, anlaşılır tavırlar, iletişim sorununu ortadan kaldırabilir. Duygularınızı daha belirgin ifadelerle belirtmeye çalışın. Sevgilinizin de böyle bir bekleyiş içinde olduğunu görmeniz gerekiyor. Bugün iş yerinde zamanınızı faydasız, boş ve gereksiz işlere harcama eğilimi gösterebilirsiniz.

2 ŞUBAT 2018 CUMA OĞLAK BURCU YORUMLARI (22 Aralık - 19 Ocak)
Hisleriniz ve hayal gücünüz sizi işte ve sevgide başarıya götürmeye yetecek. Sevgilinizde size yetmediği duyguları uyandırıyorsunuz. Onunla yaşadığınız ilişkiyi başkalarıyla bu kadar paylaşmanız gerekmiyor. Gelecek hayalleriniz riske girebilir. İşinizde size engel olacak bir sorunla yüzleşmeye hazır olun.

2 ŞUBAT 2018 CUMA KOVA BURCU YORUMLARI (20 Ocak - 18 Şubat)
Aşkı küçümsemek ve önemsemek arasında bir karara varmanız gerekiyor. Aşk, sizin için bir gereklilik. Söylemleriniz bunu boşuna yadsımamalı. İşinizle ilgili sıkıntılarınızı bu kadar büyütmeyin. Arkanızda gerçekten güveneceğiniz kimseler var, ancak her şey zemin ve zaman meselesi, peşin olarak onların görüşlerini alın.

2 ŞUBAT 2018 CUMA BALIK BURCU YORUMLARI (19 Şubat - 20 Mart)
Beraberliğiniz gittikçe bir sorun yumağına dönüşmeye başladı. Karşılıklı olarak bunun için bir şeyler yapma niyetleriniz, yöntem değişikliğini gerektirebilir. İş çevrenizde, alıngan olduğunuz, küçük sorunları büyüttüğünüz şeklinde düşünceler var. Son zamanlarda sorun ettiğiniz birtakım olayları yeniden ele almanız ve değerlendirmeniz, sizi daha esnek tavırlara yöneltebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.