20 Ağustos 2018 Pazartesi İstanbul Yol Haritası - İstanbul'da trafik nasıl?

20 Ağustos 2018 Pazartesi İstanbul Yol Haritası - İstanbul'da trafik nasıl?
Kurban Bayramı öncesinde başlayan haftada arefe günü nasıl bir trafiğin olacağı merak ediliyordu. Her gün milyonlarca aracın trafiğe çıktığı İstanbul'da yeni hafta ile birlikte yol haritası da şekillenmeye başladı. Peki İstanbul'da trafik nasıl? İşte detaylar...

Türkiye'nin en kalabalık şehri olan İstanbul'un bugünkü trafik kalabalıklığı öğrenilmek isteniyor. Dışarı çıkmak isteyen vatandaşlar yol durumundaki son gelişmeleri takip edip ona göre araçlarının başına gidiyor. Arefe gününün yaşandığı pazartesi gününde normalde görmeye alıştığımız kırmızılarla dolu harita yerini yemyeşil çizgilere bıaktı. Peki bu ne demek?

Yol durumu haritalarında kalabalık oranına göre hatlar renklenir. Yeşilden kırmızıya doğru gittikçe yoğunlaşma artmaktadır. Yeşil harita boş trafiği göstermektedir. İstanbul'da şu an yol durumu tüm sürücülerin isteyeceği türden. Bunda memurların cuma günü başlayan tatilinden, bayram için memleketlerine giden milyonlarca vatandaştan ve tatil bölgelerine akın eden ailelerin detkileri mevcut. İlerleyen saatlerde de durumun değişmesine pek ihtimal verilmiyor.

Detaylı yol haritasını anlık olarak alttaki görsele tıklayıp gözlemleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.