20 Aralık 2018 Perşembe Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?

20 Aralık 2018 Perşembe Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?
Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 20 Aralık 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri.

Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 20 Aralık 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri. Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 20 Aralık 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri. Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor.

günlük burç yorumları oku


Astroloji nedir?

Astroloji hemen hemen insanlık tarihi kadar eski bir kehanet sistemidir. Her ne kadar son yüzyılda genel Astroloji anlayışı biraz değişmiş ve Astroloji'ye bilimsel bir görünüş verilmeye çalışılmışsa da Astroloji temelde bir kehanet, gelecekten haber verme sistemidir. Geniş anlamdaysa Astroloji insanın evren ve kozmik güçlerle olan ilişkilerini inceleyen, başarı ve başarısızlık oranlarını, hangi konularda şanslı, hangilerinde şanssız olduğunu anlamaya çalışan, hangi dönemlerde ne gibi kozmik etkiler altında kalarak, nelere uygun olduğunu araştıran bir sanattır ve bu sanat, Güneş Sistemi'mizdeki gezegenlerin, uydumuz Ay'ın, Güneş'in, Güneş Sistemi'mizin çevresinde bulunan takım yıldızların ya da başka bir ifadeyle burçların içindeki haraketlerini ve birbirleriyle olan ilişkilerini inceleyerek çalışan bir sistemdir.
 

20 Aralık 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları

20 Aralık 2018 Perşembe KOÇ Burç Yorumu:
Aşkta kendinize aşırı güvenmeniz, sahiplenme duygunuzu da artırıyor. Yönetici gezegeniniz Mars, Boğa burcunda ilerliyor. Sizi daha cazip ve çekici kılarken, kıskançlık duygularınızı da körüklüyor. Geçici öfkelere kapılmamalısınız. Bugün maddesel konularla ilgili değişimler yüzünden ikilem yaşamanız mümkün.

20 Aralık 2018 Perşembe BOĞA Burç Yorumu:
Yaşadığınız kıskaçlar yüzünden kendinizi cendere altında hissedebilirsiniz. Oysa yönetici gezegeniniz Venüs'ün Kova da ilerlemesi, özgürlük duygularınızın körüklenmesine neden oluyor. Bugün herşeye rağmen, isteklerinize gem vurmayı başaracak ve çevrenizdeki olaylara konsantre olacaksınız. Partnerinizden beklediğiniz destek gelecektir.

20 Aralık 2018 Perşembe İKİZLER Burç Yorumu:
Karşı cinsin üzerinizdeki etkisini inkar etmeniz mümkün değil. Partnerinizin size olan davranışlarından olumlu etkileneceksiniz. Bugün hayal ettiğiniz veya uzun süredir gitmeyi arzuladığınız yollara gidebilirsiniz. Kişisel isteklerinizde artış gözleniyor. Anlaşılmaz ve farklı huylarınız ön plana çıkıyor ve çevrenizi şaşırtıyorsunuz.

20 Aralık 2018 Perşembe YENGEÇ Burç Yorumu:
Bugün araştırmacı yönünüzü ortaya çıkaracaksınız. İlgiyle takip ediliyorsunuz. Maddi konularda sezgisel yeteneklerinizi kullanacağınız bir gün. Bugün, içinizden geldiği gibi hareket etmeli ve hiç kimsenin etkisinde kalmamalısınız. Finans konularına akılcı yaklaşımlar içinde olsanız bile, içsel sesinizi dinlemelisiniz.

20 Aralık 2018 Perşembe ASLAN Burç Yorumu:
Zeki yönlerinizi saklamak istemediğiniz bir gerçek. Girişken yapınızı daha da ön plana çıkaracaksınız. Beklentilerinizin, hızlı bir şekilde gerçekleşmesini isteyebilir, küçük detaylardan karlı çıkabilirsiniz. Bugün, küçük seyahatler söz konusu olabilir. Kendinizi sorgulamaktan vazgeçmelisiniz.

20 Aralık 2018 Perşembe BAŞAK Burç Yorumu:
Ay'ın bulunduğu konum, ruhunuzda fırtınalar yaratıyor ve dinginlik savaşları veriyorsunuz. Beklentilerinizi artık gündeme getirmelisiniz. Doğuştan karamsar yapınızı biraz olsun esnetmeye çalışmıyorsunuz. Gizemli davranmaktan vazgeçmelisiniz. Çevrenizde sizi huzursuz eden kişileri yargılamadan sınamak istiyorsunuz.

20 Aralık 2018 Perşembe TERAZİ Burç Yorumu:
Bugün iletişim problemleri yaşamak istemiyorsanız, olayları abartmadan dingin bir şekilde düşünmelisiniz. Karşı tarafın yoğun duyguları karşısında bocalamanız mümkün. Siz, önce kendinizi doğru ifade etmelisiniz. Bazı girişimci davranışlarınızın engellenmek istenmesi yüzünden, içsel bir tepki içinde olabilirsiniz.

20 Aralık 2018 Perşembe AKREP Burç Yorumu:
Karşıt ilişkilerinizde güven ararken, siz karşınızdaki kişiye bu duyguları eksik veriyorsunuz. Zaman içinde değişen koşulların sizi değiştirmesine izin vermeli ve olayları, mantık yönünden yola çıkarak değerlendirmeliniz. İletişim konusunda yaşadığınız sorunların altında, duygusal takıntılarınız yer alıyor. Bugün, yaşlı kişilerin yardımına koşabilirsiniz.

20 Aralık 2018 Perşembe YAY Burç Yorumu:
İlişkilerinize kararlı adımlarla yaklaşıyorsunuz. Bugün özgürlüğünüzü özleseniz de bu tavrınızı ortaya koyacak gücünüz yok. Bulunduğunuz ortamlarda herkesin sorumluluğunu yüklenerek, gerçek isteklerinizi içinizde saklamak zorunda kalıyorsunuz. Şartlarınızı yenilemek istiyorsanız acele karar vermemelisiniz.

20 Aralık 2018 Perşembe OĞLAK Burç Yorumu:
Bugün bütçenizle ilgili bazı problemler söz konusu olacak. Kendinize güvenmenize rağmen, çelişkilerin olacağı ortamlardan uzak kalmaya çalışmalısınız. Bazı tereddütlerinizin sizi yormasına izin vermemelisiniz. Bildiğiniz konulardan taviz vermeden yol almak zorundasınız. Artık daha esnek düşünmenin zamanı geldi.

20 Aralık 2018 Perşembe KOVA Burç Yorumu:
Ay karşıt burcunuz Aslan'da ilerlerken, duygularınızı yaratıcı bir şekilde sosyal aktivitelere dökerek tatmin sağlayabilirsiniz. İnançlarınız ve idealleriniz doğrultusunda hareket etmekle bazı kişileri şaşırtabilirsiniz.Fakat sıra dışı olayların sizi rahatsız etmesine izin vermemeli ve olayların dışında kalmayı başarmalısınız.

20 Aralık 2018 Perşembe BALIK Burç Yorumu:
Maddesel özgürlüğünüz için her türlü şartları kendinize hedef olarak belirleyebilir ve kişisel isteklerinizle toplumsal olayları kafanızda ustaca bağdaştırabilirsiniz. Bugün elde edeceğiniz haklarınızla karşı tarafın size sunacağı şartlar arasında yanlış dengeler söz konusu olacak İsteklerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.