20 Ekim 2022 Perşembe burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık

20 Ekim 2022 Perşembe burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık
Astroloji dünyasında günlük burç yorumları en fazla ilgi gören konu ve okuyucular hayatlarına dair yaşanacakları okumak amacında. Bu sebeple de sorgulamalarda bulunuyor. 20 Ekim 2022 Perşembe Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları haberimizde yer alıyor.

Her gün binlerce belki de milyonlarca insanın ilgi alanı olduğu astroloji ve günlük burç yorumları takip edilerek okunmak isteniyor. Hem Türkiye'de hem de dünyada neler yaşanacağına, bu yaşananların ise iş, para ve aşk alanlarında nasıl bir etki göstereceği merak edilerek araştırılıyor. Özellikle kadınların alaka gösterdiği günlük burç yorumları ile karşınıza çıktığımız haberimizde tüm detayları öğrenebilirsiniz. Ancak unutmayın ki haberimizde yer alan burç yorumları farklı internet sitelerinden derlemelerdir. Okuyucularımıza iyi günler dileriz. İnternet üzerindeki yorumlar üzerinden derlenen burçlarla ilgili olarak düşüncelerinizi yazabilirsiniz. 20 Ekim 2022 Perşembe Burç Yorumları bu sayfada yer almaktadır. Hayatınızda sizce nasıl değişiklikler yaşanacak? İyi günler dileriz.

günlük burç yorumları oku


Gün boyunca oldukça hassas olabiliriz, özellikle sabah saatlerinde nostaljik hissedebilir, eski dostlarımızı görmek isteyebiliriz. Gün içinde hassasiyetimizin giderek artabilir, sevdiklerimiz için fedakarlıklar yapabiliriz. Sezgilerimizin gayet güçlü olduğu bugün ruhsal iniş çıkışlar yaşamaya açığız. Yardımlaşmak, meditasyon yapmak ve dua etmek için uygun bir gün. Gece yarısına doğru bu naif tavrımızdan eser kalmayabilir, hayatın gerçekleri ile yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Günün enerjileri seni nasıl etkiliyor?


20 Ekim 2022 Perşembe Günlük Burç Yorumları

20 Ekim 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç; temposu yüksek bir gün geçirebilirsin. Yakın ilişkide olduğun kişilerle arandaki gerilim alınmana ve kırılmana neden olabilir, bu yüzden bir anda beklenmedik kararlar alabilirsin. Bugün üstünde herkesi mutlu etme baskısı hissedebilir, aile içinde sorunlar yaşayabilirsin.


20 Ekim 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa; sabah saatleri iletişim trafiği ve her kafadan ses çıkması gerilime neden olabilir. Beraber çalıştığın kişilerle ya da akrabalarınla aranda sürtüşme yaşansa da önce tepki verip sonrasında daha uyumlu ve anlayışlı davranmaya çalışabilirsin. Duygularını ifade etmekte zorlanabileceğin bir gündesin.


20 Ekim 2022 Perşembe İkizler Burcu Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler; maddi ve manevi değerlerinle ilgili kararlar almak ve girişimlerde bulunmak isteyebilirsin. Bugün ailenle alışverişe çıkarak onları mutlu etmeye çalışabilirsin fakat sevdiklerin ve hobilerin için yaptığın harcamalar finansal konularda krizler yaşamına ve bütçeni tekrar gözden geçirmene neden olabilir.


20 Ekim 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç; birçok alanda birden mücadele edeceğin, aileni ve karşındakileri ikna etmek zorunda kalacağın bir gündesin. Sevdiklerin için atacağın adımların engellenmesi ve fedakarlıklarının görmezden gelinmesi, sert tepki vermene ve kırılmana neden olabilir.


20 Ekim 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak; bugün arkadaşlarınla ya da ailenle yaptığın programın iptal olması canını sıkabilir, kendini dikkate alınmamış hissederek, kırılabilirsin. Bütçeni denkleştirmeye çalıştığın bugünlerde fazla harcama yapman, finansal krizlere ve hedeflerinden şaşmana neden olabilir.


20 Ekim 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak; son günlerde yaşanan hareketliliğin sonuçlarını öğleden sonra almaya başlayabilir, kararsız kaldığın konularda artık netleşebilirsin. Geleceğe dair hedef ve beklentilerini gerçekleştirmeye yönelik adımlar atabilir, arkadaşlarına karşı sevecen ve duyarlı olup, empatiyle yaklaşabilirsin.


20 Ekim 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi: aktif ve hareketli olacağın bugün, toplum içinde dikkatleri üstünde toplayabilirsin. Bu durum bir taraftan da hedef haline gelmene ve herkesin senden beklenti içine girmesine neden olabilir. Aile içi sorumluluklar üstünde baskı hissetmene neden olarak sert tepkilere yol açabilir.


20 Ekim 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep; aileye ve eve dair düşüncelerini sorgulamak zorunda kalabilir, görüşlerinden dolayı baskı altında kaldığını hissedebilirsin. Gizli ilişkiler ve kulislerden zarar görmen duygusal çalkantılara yol açabilir. Biraz fazla tutkulu ve sahiplenici davranıyor olman bu gerilimi tetikliyor olabilir. Dikkatli olmanda yarar var.


20 Ekim 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay; bugün finansal sorunlar ve ailenin gelirleriyle ilgili bir kriz aynı anda baş gösterebilir. Ekonomik kazançlarla ilgili sorumlulukların üstünde baskı hissetmene ve kontrol edemediğin harcamalardan dolayı çevrenle çatışmalar yaşamana neden olabilir. Bu durumla duygusal olarak başa çıkmak için sezgilerine güvenmeli ve akışta kalmalısın.


20 Ekim 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak; eşin, ortağın ya da iş birliği içinde olduğun kişilerin tavırları çatışmalar yaşamana neden olabilir. Fakat sen de istek ve taleplerini kabul ettirebilmek için karşındakilere baskı uygulayabilirsin. Sosyal hayatına ağırlık vermeli, dostlarınla keyifli zamanlar geçirmeye çalışmalısın.


20 Ekim 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova; başladığın işleri bitirmek için çabalarken, sürekli farklı alanlara yönelmen veya görev değişikliği yapman istenebilir. Beraber çalıştığın kişilerle aranda görüş ayrılıkları yaşanabilir, düşmanlıklarla karşılaşabilirsin. Sosyal ortamlarda bulunman ve iş birlikleri kurman işini çok kolaylaştıracaktır.


20 Ekim 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık; bugün romantik ilişkilerde gerilim yaşayabilir, duygularını kontrol etmekte zorlanabilirsin. İçinde bulunduğun sosyal gruplar ya da arkadaşlarının baskısını hissedebilirsin. Sosyal ortamlarda yapılan harcamalar, keyfi alışverişler ekonomik açıdan seni zorlayabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.