20 Eylül 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları | İş, para, sağlık ve aşk falınız burada

20 Eylül 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları | İş, para, sağlık ve aşk falınız burada
Günlük burç yorumu oku şeklinde aratan internet kullanıcıları geleceklerine dair bilgi sahibi olmak ve hayatlarını bu yönde şekillendirmek istiyor. Her gün yayınladığımız burç yorumları bugün de sizlerle. Peki 20 Eylül 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları nasıl oluştu. İşte detaylar...

20 Eylül 2018 Perşembe Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları karşınızda. Çeşitli değerlendirmeler sonucu elde edilen bilgileri sizler için bir araya getirdik ve haberleştirdik. İş, aşk, para, sağlık ve pek çok konuda sizleri bekleyen gelişmeleri okuyabilirsiniz.

günlük burç yorumları oku

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
24 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar

burç yorumları oku

20 Eylül 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları

20 Eylül 2018 Perşembe KOÇ Burç Yorumu:
Ay burcunuzda ilerliyor. Geri giden transitlerden aldığı etkilerle çevrenizdeki gelişen olaylara takıntılı olabileceğiniz bir gün. Bugün özellikle huzursuzluğunuzu yenmek zorundasınız. Kendiniz ifade edeceğiniz alanları iyi seçmeli ve adımlarınızı akıllıca atmalısınız. Yaptıklarınızdan çok yapmak istedikleriniz kafanızı kurcalıyor.

20 Eylül 2018 Perşembe BOĞA Burç Yorumu:
Yaptığınız planları gözden geçirmeden yaşama uygulamayın. Özellikle size verilen sözlerin yerine getirilmesi konusunda tereddütlerinizde haklı çıkmak istemiyorsanız araştırmanızı biraz daha derinleştirmelisiniz. Seçimleriniz yaparken, sorumluluk duygunuzu ortaya çıkaran ve kendiniz üzen davranışları benimsiyorsunuz.

20 Eylül 2018 Perşembe İKİZLER Burç Yorumu:
Bugün bulunduğunuz ortamlarda dikkatli olmalısınız Bazı arkadaşlarınızın davranış biçimlerini eleştirmemelisiniz. Herkesin bir tarzı olduğunu anlamak istemiyorsunuz. Kararlarınızı verirken içsel sesinizin doğruluğuna inansanız bile, çevrenizi yargılamaktan kendinizi alamıyorsunuz. Üreme organlarınızı üşütmemelisiniz. Karın ağrılarınız olabilir.

20 Eylül 2018 Perşembe YENGEÇ Burç Yorumu:
Her şeyinizle gününüze damganızı vurabilirsiniz. Duygularınızda sınır tanımıyorsunuz. Enerjinizi duygularınızla birleştirerek, mükemmel bir sentez oluşturacaksınız. Bugün egolarınız ve istekleriniz ön planda olacak. Yapmayı planladığınız işlerin hızlı bir şekilde yaşama geçirmek istiyorsunuz.

20 Eylül 2018 Perşembe ASLAN Burç Yorumu:
Olayları çok fazla irdeliyorsunuz. Bugün bilinç altınızın yoğunluğuna dur demelisiniz. Karşınızdaki kişiyi çok kolay hissedebiliyorsunuz. Mesleki konumlarınızın size sağlayacağı avantajlardan faydalanmalısınız. Sizden daha yaşlı kişilerin desteğini alacaksınız. Hayallerinizin çıtası bir hayli yüksek.

20 Eylül 2018 Perşembe BAŞAK Burç Yorumu:
Bugün duygusal konularda aşırılığa kaçabilirsiniz. Geleneksel yapınızın dışına kayarak, bazı kaçamaklar söz konusu olacaktır. Ay sezgisel evinizde ilerlerken, finans konularını gündeme getirecektir. Karşı koşullarının sizi etkileyeceği bir çalışma sınırlarının içinde olabilirsiniz. Yaşamı farklı algılayacağınız bir gün.

20 Eylül 2018 Perşembe TERAZİ Burç Yorumu:
Size sunulan şartların eski tekrarlardan olduğunu gördüğünüz zaman çabuk yaşama küsüyorsunuz. Bugün Ay karşıt burcunuzda ilerliyor ve ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerin sizden tavizkar istekleri olabilir. Olumsuz düşünceleriniz yüzünden motivasyon kaybı yaşamak istemiyorsanız. Çok fazla etkilenmemeye çalışın.

20 Eylül 2018 Perşembe AKREP Burç Yorumu:
Düşünce gücünüz çok yüksek. Fakat kendinizi anlatırken çok fazla konuşmak istemiyor olmanız, bazı çelişkilere neden olacaktır. Ay'ın bulunduğu konum, bugün çalışma hayatınızın yoğun bir tempoda geçeceğini gösteriyor. Olaylara duygusal yönden çözüm bulmaya çalışıyorsunuz. Karın bölgenizin hassas olduğu bir gün.

20 Eylül 2018 Perşembe YAY Burç Yorumu:
Ay kombinasyon burcunuz Koç'ta ilerlerken kişiselliğinizle ilgili konularda oldukça vurgulu davranıyorsunuz. Bugün sevdiğiniz konularla ilgilenmek isteyeceksiniz. Görüşmeyi arzuladığınız kişilerle gerekli bağlantıyı kurmak için atılımlarınızı yapmalısınız. Duygusal konularda, hiç kimseden etkilenmeden sakin bir şekilde düşünmek istiyorsunuz.

20 Eylül 2018 Perşembe OĞLAK Burç Yorumu:
Evinizle ilgili değişiklikler yaşamak istiyorsanız, hemen yaşama geçirmelisiniz. Çocuklarınızla ilgili güzel aktiviteleri evinizin sınırları içinde yapmaktan keyif alacaksınız. Aile yakınlarınızın sizden sakladığı bazı sorunları olabilir. Yaklaşımlarınız sessiz ve sakince olacak. Boyun kaslarınız gergin dikkatli olun.

20 Eylül 2018 Perşembe KOVA Burç Yorumu:
Bugün akıl ve sezgileriniz birleştireceksiniz. Çevrenizde gelişen olayların yaşamınıza getireceği avantajları üzerinde durmalısınız. Huzursuzluğunuzu yenmeli ve her zamanki gibi kendinize güvenmelisiniz. Mantık çerçevesi içinde olayları değerlendirmeniz sizi rahatlatacak. Evle ilgili, değişimler söz konusu.

20 Eylül 2018 Perşembe BALIK Burç Yorumu:
Maddi konulara farklı bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Sevdiğiniz kişilerin, finans konularında belirli yaklaşımları olacak. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerin kesin tavırları var. Olayların arkasında farklı oluşumları anlatmak için zaman kaybetmemelisiniz. Bugün, sezgilerinizde yanılmadığınızı anlayacaksınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.