20 Eylül günlük burç yorumları

20 Eylül günlük burç yorumları
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumlar... Öncelikle Yükselen burcunuzu okuyun

Koç ve Yükselen Koç

Bugün Ay akrep burcunda güne başlıyorsunuz. Borç, nafaka, tazminat konuları gündemde olacak. İş projelerinizde güç kazanacaksınız. Finansal sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bugün akşam saatlerine doğru odak noktanız yöne değiştirecek. Ay’ın Yay burcuna geçişiyle haberleşmeleriniz hız kazanacak.

Boğa ve Yükselen Boğa

Bugün Ay akrep burcunda güne başlıyorsunuz. Evlilik, ikili ilişkileriniz, ortaklık ve işbirlikleri gündeminizde olacak. Partnerinize karşı tutkularınız ve duygularınız kabarabilir. Geleceğe yönelik planlarınızı yaparken akşama doğru odak noktanız borçlarınız ve psikolojik konulara dönecek.

İkizler ve Yükselen İkizler

Bugün Ay akrep burcunda güne başlıyorsunuz. İş hayatınız, sorumluluklarınız, sağlık ve evcil hayvanlarınız gündeminizde… İşlerinizi evinizden yürütebilirsiniz. Kariyer hayalleriniz gerçek olabilir. Aile üyelerinin sağlığıyla ilgili gelişmelerin öne çıkacağı bugün akşam saatlerinde evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklıklarınız öne çıkacak.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bugün Ay akrep burcunda güne başlıyorsunuz. Aşk hayatınızda affedicisiniz. Partnerinize olan duygularınız derinleşebilir. Çocuğunuzla yakından ilgileneceğiniz bugün akşam saatlerine doğru iş hayatınızla meşgul olacaksınız.

Aslan ve Yükselen Aslan

Bugün Ay akrep burcunda güne başlarken aile hayatınızda sorumluluklarınızı yerine getirmek istemeyebilirsiniz. Kazançlarınız artacak. Evde vakit geçirmenin tatlı geleceği bugün akşama doğru eğlenmek için dışarı çıkabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak

Bugün Ay akrep burcunda güne başlarken yakın çevrenizden güzel haberler alabilirsiniz. Proje veya eğitimlerinize odaklanacaksınız. Ticari faaliyetleriniz gündeminizde olacak. Eşinizle keyifli bir seyahate çıkabilirsiniz. Akşama doğru Ay’ın Yay burcuna geçmesiyle gündeminiz aileniz olacak.

Terazi ve Yükselen Terazi

Bugün Ay akrep burcunda güne başlayacaksınız. Kazançlarınız artabilir. Geçmişten beklediğiniz bir para elinize geçecek. Akşama doğru odak noktanız yakın çevreniz, eğitim, ticaret ve dijital çalışmalarınız olacak. Zihinsel açıdan aktif ve yaratıcı olacaksınız.

Akrep ve Yükselen Akrep

Bugün Ay akrep burcunda güne başlarken güçlü ve akışta hissedeceksiniz. Sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Ekip çalışmalarında iş arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Ay’ın Yay burcuna geçmesi ile akşam saatlerinde kazançlarınız gündem olacak.

Yay ve Yükselen Yay

Bugün Ay akrep burcunda ilerlemeye devam ediyor. İçsel huzuru bulduğunuz ve akışta kaldığınız bir zaman dilimi olacak. Sağlığınızla ilgileneceksiniz. Akşam saatlerine doğru enerjiniz yükselecek ve iletişim trafiğiniz hız kazanacak.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Bugün Ay akrep burcunda ilerlemeye devam edecek. Arkadaşlarınızla iletişim halinde olacağınız bugün projeleriniz için mücadele edeceksiniz. Emeğiniz karşılığını bulacaktır. Akşam saatlerine doğru Ay’ın burç değiştirmesiyle odak noktanız içsel dünyanız ve sağlığınız olacak. Kendi kendinize kalmak isteyebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova

Bugün Ay akrep burcundayken kariyerinizde hayal ettiğiniz finansal güce ulaşabilirsiniz. Evliliğinizde konfor alanı yaratmaya çalıştığınız bugün akşam saatlerine doğru odak noktanız arkadaşlarınız ve ekip çalışmalarınız olacak.

Balık ve Yükselen Balık

Bugün Ay akrep burcundayken projelerinizle ilgili bir başarıya ulaşacaksınız. Hayal ettiğiniz hedefiniz gerçekleşebilir. Alacağınız haberler sizi güçlü hissettirecek. Akşam saatlerine doğru kariyer ve patronunuzla ilgili gündeminiz oluşacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.