20 Mart 2018 Salı Günlük Burç Yorumları Oku - Burcunuzun tüm analizi bu sayfada

20 Mart 2018 Salı Günlük Burç Yorumları Oku - Burcunuzun tüm analizi bu sayfada
Hayata bakışınızı değiştirecek olan 20 Mart 2018 Salı Günlük Burç Yorumları okumak isteyen binlerce kişi için hazırlanan haberimizde tüm detayları görüntüleyebilirsiniz. Astroloji dünyasının önemli bir ilgi alanı haline gelen günlük burç yorumları için yarınki analizleri de bu sayfadan okuyabilirsiniz. İşte doğum gününüze göre burcunuzun da yer aldığı 20 Mart 2018 Salı Günlük Burç Yorumları sayfamız.

Astroloji ile ilgili en çok merak edilen konuların başında burç yorumları geliyor. Özellikle kadınlar yükseleninden tutun da en uyumlu olduğu burca kadar pek çok detayı araştırıyor. Hem de her gün. Siz değerli okuyucularımız için her gün yayınladığımız burç haberi bugün de yayında. Yeni bir umut sahibi olmak, hayata tutunmak veya bu yönde kararlar vermek istiyorsanız 20 Mart 2018 Salı Burç Yorumları Oku sayfası sizlerle...

günlük burç yorumları oku

20 Mart 2018 Salı Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları karşınızda. Çeşitli değerlendirmeler sonucu elde edilen bilgileri sizler için bir araya getirdik ve haberleştirdik. İş, aşk, para, sağlık ve pek çok konuda sizleri bekleyen gelişmeleri okuyabilirsiniz.

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
24 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar

burç yorumları oku


20 Mart 2018 Salı Koç Burcu Yorumu
Bugün kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz ama yaratıcı enerjiniz yerinde. Derinlerden aniden bir ilham gelebilir. Muhtemelen normalden daha odaklanmış durumdasınız ve bu yüzden bir proje üzerinde uzun süreler sıkılmadan çalışabilirsiniz. Dizginleri fikirlerinize verin ve sizi yönlendirmelerine izin verin. Bu fikirler başta biraz karanlık ve tuhaf görünebilirler fakat önemliler.

20 Mart 2018 Salı Boğa Burcu Yorumu
Bugün ilişkinizin devamlılığı açık ve dürüst bir konuşmaya bağlı olabilir. Fikir ayrılığına düştüğünüz konular hassas ve duyarlı bir şekilde ele alınmalı. Partnerinize ona olan sevginizi ve onunla beraberliğinizin sizin için ne kadar önemli olduğunu belli etmelisiniz. Bu konuşma kolay olmayacak fakat günün sonunda bunu yaptığınız için memnun olacaksınız.

20 Mart 2018 Salı İkizler Burcu Yorumu
Yerini unuttuğunuz önemli bir mektup veya bir kağıt parçası bugün bulunabilir. Bu önemli çünkü bu finansal durumunuzla veya üzerinde çalıştığınız bir projeyle ilgili olabilir. Kağıttaki yazılı bilgiler sizi hayatınıza devam etmeye ve bu konuyu rafa kaldırmaya motive edecektir. Gününüzün büyük bir kısmında bu işle uğraşabilirsiniz. Gidin ve yapın!

20 Mart 2018 Salı Yengeç Burcu Yorumu
Yakın arkadaşlarınızla tartışmalarınızda yeni proje fikirleri aklınıza gelebilir. Bu projeler yazı, müzik, drama, grafik tasarım veya öğretimle ilgili olsa da bugün yapacağınız beyin fırtınası daha çok iş ve pazarlamayla ilgili olacak. Bu yine de sizi motive edebilir ve heyecanlandırabilir. Fikirlerinizi bir yere yazın.

20 Mart 2018 Salı Aslan Burcu Yorumu
Bugün parayla ilgili durumlar dikkatinizi gerektiriyor olabilir. Evinizle alakalı kaygılar aklınızı kurcalıyor. Ev ekonomisi üzerine kafa yormanız gerekebilir. Gerekenden daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Aklınıza hemen en kötüsünü getirmeyin! Temelde her şey yolunda gidecektir sadece hesabınızı iyi yapın ve işinize devam edin. Yapmanız gereken başka işler de var!

20 Mart 2018 Salı Başak Burcu Yorumu
Bugün aklınızı kurcalayan derin düşünceler yakın bir arkadaşla veya partnerinizle çok güzel bir sohbete yol açabilir. Bu konuşmada bir sürü fikir ve yararlı bilgi alışverişi yapabilirsiniz ve bu sizi yeni projelere yöneltebilir. Büyük planlar yapmadan önce bütün ihtimalleri göz önünde bulundurmak isteyeceksiniz, kolları sıvayıp araştırmaya başlayın. Önemli bir fırsatı kaçırmak istemezsiniz.

20 Mart 2018 Salı Terazi Burcu Yorumu
Bugün hayal gücünüz oldukça yükse, unuttuğunuz anılar birden bire canlanabilir. Bunun ne anlama geldiğini anlamakta sıkıntı çekebilirsiniz. Konuyu bilen bir arkadaşla konuşmak aydınlatıcı olabilir. Fikirlerinizi yazı ve önünüzdeki birkaç gün için elinizde olan seçenekler hakkında edinebildiğiniz kadar bilgi edinin. Şaşkınlığa uğrayabilirsiniz.

20 Mart 2018 Salı Akrep Burcu Yorumu
Bir arkadaşınız bir iş girişimine sanatı entegre etmekle ilgili bir fikir sunabilir. Bu konuda oldukça fazla tartışabilirsiniz fakat şimdilik bir karara varamayabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde daha iyi fikirlerle karşılaşabilirsiniz. Yapacağınız araştırmalar projenin potansiyeli hakkında size bilgi verecektir.

20 Mart 2018 Salı Yay Burcu Yorumu
Hayal gücünüz ve görüşleriniz bugün sizi bir projeye yöneltecek. Parayla ilgili tartışmalar sizi ve ortaklarınızı hepinizin yararına olacak yenilikçi projelere teşvik edebilir. İlhamınızın durmasına izin vermeyin. Bırakın fikirleriniz ve görüşleriniz sizi ufuktaki yeni projelere doğru sürüklesin. Bunları olabilecek en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın.

20 Mart 2018 Salı Oğlak Burcu Yorumu
Çok seyahat eden veya uzakta yaşayan arkadaşlarınız size henüz yaşadığınız bölgede duyulmamış ilginç bilgiler getirebilir. Bu sizi bu konu hakkında araştırma yapmaya yöneltebilir. Gerçekleri öğrenene kadar duyduğunuz her şeye şüpheyle yaklaşın. Başkalarından ikinci bir ağızdan duyduğunuz şeyler çarpıtılmış olabilir. 

20 Mart 2018 Salı Kova Burcu Yorumu
Bugün kariyerinizle ilgili biraz kafa yorabilirsiniz. Muhtemelen zeki bir şekilde kariyerinizde yükselerek gelirinizi arttırmanın yollarını arıyorsunuz. Karşınıza çeşitli seçenekler çıkabilir, bazıları uygulanabilir fakat bazıları işe yaramaz. Yeni bir şeyler denerken karşınıza her zaman engeller çıkar, sakın vazgeçmeyin.

20 Mart 2018 Salı Balık Burcu Yorumu
Bugün partneriniz uzun bir geziden dönebilir ve uzunca konuşabilirsiniz. Arkadaşınız seyahatinden hikayeler anlatabilir ve bu hikayeler ilişkinizin geleceğini konuşmanıza yol açabilir. Bu konuşmanın detaylardan çok genel gidişatla ilgili olması muhtemel. Partnerinizi daha iyi tanıyacaksınız ve ilişkinin gidişatı konusunda fikir sahibi olacaksınız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.