20 Mayıs 2018 Pazar Günlük Burç Yorumları - Tüm Burçların Değerlendirmesi Burada

20 Mayıs 2018 Pazar Günlük Burç Yorumları - Tüm Burçların Değerlendirmesi Burada
Günlük burç yorumu oku şeklinde aratan internet kullanıcıları geleceklerine dair bilgi sahibi olmak ve hayatlarını bu yönde şekillendirmek istiyor. Her gün yayınladığımız burç yorumları bugün de sizlerle. Peki 20 Mayıs 2018 Pazar Günlük Burç Yorumları nasıl oluştu. İşte detaylar...

20 Mayıs 2018 Pazar Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları karşınızda. Çeşitli değerlendirmeler sonucu elde edilen bilgileri sizler için bir araya getirdik ve haberleştirdik. İş, aşk, para, sağlık ve pek çok konuda sizleri bekleyen gelişmeleri okuyabilirsiniz.

günlük burç yorumları oku

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
24 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar

burç yorumları oku

20 Mayıs 2018 Pazar Günlük Burç Yorumları

20 Mayıs 2018 Pazar KOÇ Burç Yorumu:

Çevresel koşullarınızdan ve arkadaşlarınızla iletişim kurmaktan mutlu olacağınız bir gün. Bugün, yakın dostlarınızla bir araya gelerek, bir çok planlar yapacaksınız. Çekiciliğiniz ve güzel konuşmalarınız sayesinde çevrenizi kolayca etkileyeceksiniz. Kısa yollar ve seyahatler söz konusu. Kendinize güveneceğiniz ortamları seçiyorsunuz.

20 Mayıs 2018 Pazar BOĞA Burç Yorumu:

İsteklerinizdeki artışları, kişisel kazançlarınızı genişletme konusunda kullanıyorsunuz. Bugün, iş yerinizde karşılaşacağınız fırsatlar, sizi olumlu etkileyecek. Karşılıklı konuşmalarla fikir alış verişi içinde olacak ve iş disiplininizi bir kez daha ortaya koyacaksınız. Bugün, sevineceğiniz durumlar sizi bekliyor.Enerjinizin yükseldiğini hissediyorsunuz.

20 Mayıs 2018 Pazar İKİZLER Burç Yorumu:

Venüs burcunuzda ilerlerken, uyumlu ve çekici yönlerinizi ortaya koyuyor. Ayrıca ortak burcunuz Terazi'de ilerleyen Ay, aşk yaşantınıza hareketlilik kazandırıyor. Romantizm dolu bir gün sizi bekliyor. Hayallerinizi gerçekleştirebilir ve çevrenize enerjinizi aktarabilirsiniz. Yeni dostların size kazandıracağı avantajlar söz konusu olacak.

20 Mayıs 2018 Pazar YENGEÇ Burç Yorumu:

Bugün Ay'ın bulunduğu konum, olumlu duygular içinde olmanızı sağlıyor. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığınızdan emin olabilirsiniz. Kazançlarınız konusunda yeni kurgulamalar peşindesiniz. Yapacağınız her türlü atılım için, şimdiden kendinizi yenileyebilirsiniz. Satın alma duygunuz güncellik kazanıyor ve diğer isteklerinizin önüne geçiyor.

20 Mayıs 2018 Pazar ASLAN Burç Yorumu:

İletişim konusunda size gerekli desteği size sağlayacak dostlarınızla bir arada olmaktan, karlı çıkacaksınız. Hırslarınızı ortaya koyarken, arzularınıza da belli bir disiplin getiriyorsunuz. Sözlerinizi anlamlı ve yumuşak bir şekilde kullanarak ikna etmeyeceğiniz kişi yok. Bugün, bu özellikleriniz atağa kalkıyor. Başarınızı alkışlayabilirsiniz.

20 Mayıs 2018 Pazar BAŞAK Burç Yorumu:

Sevdiğiniz kişiyi mutlu etmek için, bazı girişimleriniz var. Özellikle, ona sürpriz yapabilir ve ilginç hediye alabilirisiniz. Kişisel masraflarınızda artışlar var. Ani başlangıçlar için önemli bir gün. Parasal olaylarınız gündem kazanacak. Ortak çalıştığınız kişileri etkileyecek değişim fırsatları ayağınıza gelecek. Toplu kararlar alabilirsiniz.

20 Mayıs 2018 Pazar TERAZİ Burç Yorumu:

Ay burcunuzda ilerlerken, kendinizi daha romantik ve duygusal hissedeceksiniz. Jüpiter'den aldığınız destek, iyi niyet ve adalet yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Karşılıklı konuşmalarınızda iyi niyetli yaklaşımlarınızla başarı sağlayacaksınız. Yardım kuruluşlarının değişik aktivitelerine ve bazı toplantılarına katılabilirsiniz.

20 Mayıs 2018 Pazar AKREP Burç Yorumu:

Yapıcı ve yaratıcı yönlerinizin size sağlayacağı avantajları düşünerek, kendinize yeni bir planlama yapabilirsiniz. Bugün, yardım etme duygunuz çok yoğun ve çevrenizde bir çok kişinin, özel duygularına hitap edeceğiniz konumlar söz konusu olacak. Yapacağınız yardımları gizli tutmak isteyebilirsiniz.

20 Mayıs 2018 Pazar YAY Burç Yorumu:

Arkadaşlarınızla ortak bazı planların içinde olmak, yeni bir aktivitenin içinde bulunmak sizi olumlu etkileyecek.Yaşamın her köşesinde sizi bekleyen sürprizlere hazırlanmalısınız. İçsel enerjinizin ortaya çıkmasıyla girişimci yönleriniz atağa kalkıyor. Bazı farklı ortamlar içinde olacak ve enerjinizi yükselteceksiniz..Gelişim içindesiniz.

20 Mayıs 2018 Pazar OĞLAK Burç Yorumu:

Düşündüklerinizi gerçekleştirmek için, bazı güçlü dostlara ihtiyacınız olacak. Yapacağınız her türlü çalışmaların alt yapısında sosyal yapınızın etkisi çok büyük. Bugün, yaşantınızda bazı değişimler için hazır olmalısınız. İş yaşantınızda yaşanan aktivitelerden pozitif etkileneceksiniz. Duygusal bağlarınız güçleniyor.

20 Mayıs 2018 Pazar KOVA Burç Yorumu:

Ay ortak burcunuz Terazi'de ilerlerken, duygusal yaşantınızda hareketlilik söz konusu olacak. Bugün, alıştığınız şartların değişmesinde hoşlanmayabilirsiniz. Kendinize güveniyor ve tecrübelerinizden yeni bir konu üzerinde geliştirmek istiyor fakat alışkanlıklarınızı değiştirmek istemiyorsunuz.Sanatsal olaylara ilgi duyacağınız bir gün.

20 Mayıs 2018 Pazar BALIK Burç Yorumu:

Girişimciliğinizi en üst düzeyde kullanabileceğiniz bir gün. Enerjinizi farklı konulara kaydırmak isteyeceksiniz. Bugün bazı dostlarınıza maddesel destek sağlayabilirsiniz..Onlarla paslaşacağınız bazı durumlarda, duygusal tatmin sağlayacaksınız. Eski dostlarınız sizinle beraber olmak isteyecekler ve hoş sohbet bir gün geçireceksiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.