20 Temmuz Cuma 2018 Günlük Burç Yorumları | İş, para, sağlık ve seks falınız burada

20 Temmuz Cuma 2018 Günlük Burç Yorumları | İş, para, sağlık ve seks falınız burada
20 Temmuz 2018 Cuma Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları öğrenilmek isteniyor ve yeni günden itibaren araştırılmaya başlanıyor. Bugün burcunuz ne söylüyor? Haftanın son gününde enerjiniz nasıl olacak? İşte hayatınızda yeni değişiklikleri de beraberinde getirebilecek olan yorumlar haberimizde.

20 Temmuz Cuma KOÇ Burç Yorumu:
Mesleki başarınızı, inatçı tavırlarınız ve kişisel çabanıza borçlusunuz. Bugün, fırsatların söz konusu olduğu bir gün. Kazançlarınız konusunda kendinize güvenebilirsiniz. Kişisel egonuzu istediğiniz hedeflere taşıyabilirsiniz. Kendinizi kanıtlama savaşı içinde olmanız, bazıları için önemli olamayabilir. İstemeseniz de olaylar üzerinize gelecek.

20 Temmuz Cuma BOĞA Burç Yorumu:
Maddiyatçı yapınızdan dolayı kişisel zevkleriniz için fazla harcamalar yapıyorsunuz. Bugün, geçmişinizi sorgulamak zorunda kalabilirsiniz. Düşünce bazında kalacak olan konular için, çevrenize taviz vermek istemiyorsunuz. Duygusal konularda fazla derin olacağınız bugün de, geniş kapsamlı olaylar için biraz daha beklemelisiniz.

20 Temmuz Cuma İKİZLER Burç Yorumu:
Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, kişisel enerjinize her zaman güveniyorsunuz. Bugün, birçok atılımlarınızı gerçekleştirmek için, bulunduğunuz şartları her anlamda zorlayacaksınız. Özellikle çok yönlü düşündüğünüz için araştırma yeteneğinizi ön plana çıkaracak yeni konular peşindesiniz. Anlaşılmamak, en büyük probleminiz.

20 Temmuz Cuma YENGEÇ Burç Yorumu:
Bugün, özellikle atacağınız adımlarınıza, ince hesaplarla yaklaşmanız hoş karşılanmayabilir. Fakat bazı konuların yeniden irdelenmesi için, yeni başlangıçlar yapmak zorundasınız. Bugün girişimciliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmuyor, özel olmayı başarıyorsunuz. Bazı şeyleri deneyledikten sonra uygulamalısınız.

20 Temmuz Cuma ASLAN Burç Yorumu:
Bugün Ay, aşk eviniz etkiliyor ve duygusal yaşantınıza daha somut bir şekilde bakmanızı sağlayacak şartları da beraberinde getiriyor. Oysa, kafanızdan birçok çılgınlıklar geçiyor. Algılama gücünüzün oldukça yüksek olduğu bir günü yaşıyorsunuz. Karşınızdaki kişileri konuşmadan hissedebilmeniz sizi farklı kılıyor.

20 Temmuz Cuma BAŞAK Burç Yorumu:
Duygusal ilişkilerinizde çok fazla derin düşündüğünüz için; olayları istemediğiniz boyutlara taşıyor, sonra da zor dönüşler yaşıyorsunuz. İlişkilerinizi yargılamaktan vazgeçmelisiniz. Hataları geride bırakmanın buruk fakat gizli pişmanlıklarını yaşıyorsunuz. Bugün attığınız her adımda yeni heyecanlar ve gelişimler yaşamak istiyorsunuz.

20 Temmuz Cuma TERAZİ Burç Yorumu:
Dengelerinizin bozulmasına tahammül edemiyorsunuz. Bugün, çalışma şartlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Atılımlar için doğru bir döneme girmiş bulunuyorsunuz. Taleplerinizin istediğiniz doğrultuda yönlenebilmesi için, yeni formüllere ihtiyacınız var. Gelişimlerin doğru yönde ilerlemesine sevineceksiniz.

20 Temmuz Cuma AKREP Burç Yorumu:
Bugün Ay para eviniz etkilerken, kişisel tatmin gerektiren ve maddi problemlerinizi kapsayan konulara ilgi göstereceksiniz. Finans gerektiren olaylara yaklaşımınız, biraz bireysellik içerebilir. Yüksek ideallerinizi gerçekleştirmek için, çevresel destekleri redetmemelisiniz. Bugün, sanatsal olayları takip edebilirsiniz.

20 Temmuz Cuma YAY Burç Yorumu:
Bugün, burcunuzda ilerleyen Ay, bazı sürprizleri de beraberinde getirebilir. Partnerinizle aranızda romantizm dolu dakikalar yaşayacaksınız fakat partnerinizle birlikte bazı harcamalarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Kazançlarınızı arttırma konusunda sezgisel bir yeteneğe sahipsiniz. Bu özelliğinizi kullanmalısınız.

20 Temmuz Cuma OĞLAK Burç Yorumu:
Düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. Güçlü sezgilerinize güveniyor ve çevrenizdeki olayları irdelemekten hoşlanıyorsunuz. Geçmiş deneyimlerinizden yola çıktığınız zaman, daha az hata yaptığınızı bildiğiniz için kişisel isteklerinizi arka plana atabiliyorsunuz. Bugün, kendinizi çok dingin hissedeceksiniz.

20 Temmuz Cuma KOVA Burç Yorumu:
Arkadaş çevrenizde yapıcı ve yaratıcı davranarak istediğiniz şartların kendiliğinden oluşmasını sağlıyorsunuz. Grup çalışmalarını sevdiğiniz halde, bugün bireysel davranmaktan kendinizi alamayacaksınız. Oysa, üstün nitelikli kişilerden öğrenmeniz gereken çok şey varken, kendi istekleriniz konusunda diretmeler yaşıyorsunuz.

20 Temmuz Cuma BALIK Burç Yorumu:
Bugün Ay tepe evinizde, toplumsal ilişkilerinize esnek bir bakış açısı getiriyor. Kendinize güveniyor ve çevrenizde iyi etkiler bırakıyorsunuz. Yaratıcı kişilerle çalıştığınız zaman, iş potansiyelinizdeki yükseliş gözle görülür şekilde artıyor ve yeni anlaşmalara açıksınız. Bulunduğunuz ortamları istediğiniz gibi şekillendirebiliyorsunuz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.