2018 Yıllık Burç Yorumları sizin için ne söylüyor - İş, aşk, para ve sağlık durumunuz burada

2018 Yıllık Burç Yorumları sizin için ne söylüyor - İş, aşk, para ve sağlık durumunuz burada
Milyonlarca insan 31 Aralık'tan 1 Ocak'a devrilen gecede yeni yıla girmenin mutluluğunu yaşamaya hazrlanırken 2018'de hayatlarının nasıl değişeceğini de merak ediyor. İş, aşk, sağlık ve para durumunun mercek altına alındığı haberimizde burcunuza ait tüm gelişmeleri okuyabilirsiniz.

2018 Yıllık burç yorumları bu günlerde çok sayıda aranıyor ve araştırılıyor. İnsanlar gelecekte nelerle karşılaşabileceklerini öğrenip ona göre bir düzen kurmayı amaçlıyor. Acısıyla tatlısıyla geride kalmak üzere olan 2017'yi uğurlamaya hazırlanırken 2018 için de hayallerin gerçekleşmesi dileği yapılıyor. Gazetem İstanbul adı ile her gün yayınladığımız günlük burç haberlerine 2018'den sonra tekrar yer vereceğiz ancak ilk olarak yıllık burç yorumlarınızı yayınlamak istedik. İş hayatınız yeni senede nasıl şekillenecek, paranızın durumu 2018'de iyileşecek mi kötüleşecek mi, sevgiliniz veya eşinizle olan ilişkiniz ne yöne doğru gidecek, sağlığınızda herhangi bir problem görünüyor mu... Hepsi haberimizde bulunuyor.

Rezzan Kiraz ve Nuray Sayarı başta olmak üzere pek çok burç yorumcusunun neler yazdıkları merak ediliyor. Google üzerinde yapılan araştırmalarda 2018 burç yorumları kelimlesinde sürekli bir artış görünüyor. Kadınların ağırlıkta olduğu aramalarda yeni yıla dair umutlar şekillendirilmeye çalışılıyor.

2017 KOÇ BURCU: 2016 yılında birçok deneyim kazanan ve oldukça hareketli bir yıl geçirmiş olan koçlar 2017 yılında da aynı hızla devam edecekler. Değişik konularda karar alması gereken koçlar son derece sabırlı ve olgun davranmalıdırlar. Hırsla alınan kararların sonucunda olumsuz şekilde etkilenmeler yaşanabilir. Oldukça hareketli bir yapıya sahip olan koçlar, 2017 yılında iş yaşantılarında da hareketli bir dönem içine girecekler. Ancak ani değişimlerden uzak durarak yavaşça emin adımlarla ilerlemelerinde fayda vardır. Aksi halde beklenmedik sonuçlarla karşılaşabilirler. Aile yaşantılarında, henüz bebek sahibi olmayan koçlar, 2017 yılında mutlaka bebek planları yaparak, aile bağlarını kuvvetlendirip manevi huzura erişmesi gereklidir. Koçlar bu yıl para konusunda oldukça tutucu davranarak kontrolü eline almalıdır. Aksi takdirde maddi bir sıkışıklık söz konusu olabilir.

2017 BOĞA BURCU: Güçlü ve mücadeleci bir yapıya sahip olan boğalar, bu yıl içinde yoğun bir hareketlilik içine girecekler. Yeni girişimlerde bulunmak istediğinde, çevresindeki kişilerden fikir alarak, kendi düşüncesini daha mantıklı bir şekilde geliştirmelidirler. Sürekli konuşarak maddi ve manevi açıdan kendinizi ispatlamaya çalışmaktan vazgeçmelisiniz. Biraz köşenize çekilip insanların sizin gücünüzü ve becerilerinizi kendilerinin görmesine fırsat vermelisiniz. 2017 yılı içinde koçlar iş değişikliğinde aceleci davranmamaları gerekir. Para konusunda son derece dikkatli davranarak, yüksek meblağlı harcamalardan kaçınmalıdırlar. Aksi halde 2017 yılında ciddi para sıkıntısı yaşayabilirler.

2017 YILI İKİZLER BURCU: Son derece değişken ruha haline sahip, kendi bildiğini okuyan ikizler için bu yıl oldukça verimle geçecek gibi görünüyor. 2016 yılında yapılan değişim ve yatırımların sefasını 2017 yılında süreceksiniz. Aşk ve evlilik adına enerjisi çok yüksek bir yıl ikizleri bekliyor. Evli ikizler için, son derece huzurlu ve sakin bir yıl olacak. Bekar ikizler için ise doğru kişi diyebileceğiniz biri çıktığında bu yıl evlenmek için doğru bir zamanlama olacaktır. 2017 yılında artık etrafınıza karşı duyarsız kalmayıp, biraz çevrenizdeki kişilerle ilgilenmek sizin için doğru bir davranış olup, çeşitli sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

astroloji

2017 YILI YENGEÇ BURCU: aileye düşkünlüğü ile bilinen yengeçler, 2017 yılında iş hayatını daha çok önemseyip, aileyi ikinci plana atarak tepki toplamaları söz konusu olabilir. Aşırı derecede kendini işine kaptıran yengeçlerin doğal olarak maddi sıkıntısı olmayacak. Ancak aile ve sağlık gibi sorunlarla karşılaşabilir. Kendilerine dikkat ederek aileleriyle biraz daha fazla zaman geçirmelidirler. Özellikle bu yıl beslenmelerine çok özen göstermelidirler.

2017 YILI ASLAN BURCU: Aslanlar için maddi ve manevi zorlu geçen 2016 yılı ardından son derece karlı yatırımların yapılacağı ve bol kazançlar sağlanacak 2017 yılı, aslanların tam bir dönüm noktası olacaktır. 2017 yılında aslanlar için sorun teşkil eden tek şey, ailesine karşı zaman ayırmamaları ve anlayış göstermemelerinden kaynaklı yaşanan sorunlar olacaktır. Bu durumda biraz gayret gösterildiğinde ortadan kalkacaktır.

2017 YILI BAŞAK BURCU: Öncelikle sizi çekemeyen ve motivasyonunuzu düşüren kişileri hayatınızdan çıkartmanızla birlikte sakin şekilde sürdürdüğünüz iş yaşantınız sonunda ciddi başarılar elde etmeniz mümkün görünüyor. 2017 yılında iş alanında aldığınız kararlar karşısında ailenin desteğini de sonuna kadar hissedeceksiniz. Bu yıl başaklar için de aşk ve evlilik yılı denilebilir. Kör kütük aşık olarak güzel bir birliktelik yaşayabilirler. Kısacası aşk açısından enerjisi yüksek bir yıl olacak.

2017 YILI TERAZİ BURCU: Heyecanlı ve meraklı bir yapıya sahip olan teraziler, genellikle insanların özel hayatlarını kurcaladıkları için sıkıntıya düşebilirler. 2017 yılında bu alışkanlığından vazgeçme zamanı gelen teraziler, artık insanların özelinden uzak durmalıdırlar. Ayrıca ilişkilerinde aceleci olmadan mantıklı bir şekilde karar vermelidirler. Aksi halde ilerleyen zaman içinde alınan kararlardan pişmanlık duyula bilinir.

2017 YILI AKREP BURCU: 2017 yılının yarı dönemine kadar akrepler, cesaret ve güven duygusunu yoğun bir şekilde içlerinde hissedecekler. Bundan dolayıdır ki uzun süredir bebek isteyen ama cesaret edemeyen akrepler, bu yıl içinde bebek planlayabilirler. 2017 yılı kariyer planlayan akrepler için terfi ederek öne çıkma yılı olabilir. Her konuda mutluluğu yakalayacak olan akrepler için bu yıl oldukça güzel geçecek.

2017 YILI YAY BURCU: Renkli ve sosyal bir kişiliğe sahip olan yaylar, 2017 yılında zamanının çoğunu farklı bölgeleri gezip, farklı insan gruplarını tanımakla geçirecektir. Ancak maddi anlamda zarar görmemek adına para hesabını iyi yaparak, kontrollü davranmalıdırlar.Bu siteden mersin escort bayan’larla tanışabilir kendileriyle arkadaşlık kurabilirsiniz.

2017 YILI OĞLAK BURCU: Çalışmaya düşkünlüğü ile bilinen oğlaklar için 2017 yılı iş açısından oldukça verimli bir yıl olacak. Bu yıl da sosyal çevresini biraz daha genişletecek olan oğlaklar, yeni iş fikirlerini hayata geçirmesi ile başarıyı yakalayacaklardır. Bu yıl sizin yatırımlarınız dışında dışardan gelecek olan iş tekliflerini de temkinli olmak kaydı ile değerlendirmelisiniz. Genellikle iş ve parayı ön planda tutan oğlaklar için 2017 yılında aşk hayatında bir değişiklik olmayacak.

2017 YILI KOVA BURCU: 2017 yılı kovalar için oldukça karlı bir yıl olacak gibi görünüyor. İş alanında elde edecekleri başarılarla, gayrimenkul yatırımına yönelebilirler. Ancak yapacak oldukları yatırımlarda acele etmeden mantık çerçevesinde düşünerek hareket etmelidirler. Ayrıca bu yıl içinde iş değişikliği yaparak, kariyerinde ciddi bir yükseliş gösterebilirler. İş hayatında göstermiş olduğunuz başarılar sayesinde, çevrenizdeki kişilerin ilgisi size dönebilir. Ancak sezgilerinizin kuvvetli olmasından dolayı birtakım anlaşmazlıklar yaşanabilir. 2017 yılı kovalar için aşk konusunda da oldukça enerjisi yüksek bir yıl olacak. İş çevresinden biriyle bir aşk yaşanması olası bir durum gibi görünüyor.

2017 YILI BALIK BURCU: Duygularını çok yoğun bir şekilde yaşayan balıklar 2017 yılına duygusal bir şekilde giriş yapacaklar. Ancak bu duygu yoğunluğu istemeyen sonuçlara sebep olabilir. Bundan dolayı duyguları kontrol altına almanın vakti geldi. Bunun dışında balıklar için yoğun bir iş döneminin geçeceği bir yıl olacak. 2017 yılında iş alanında oldukça fazla teklif alacak olan balıklar, gelen teklifleri iyi değerlendirerek içlerinde kendilerine en faydalı olanı seçmelidirler. Bu yıl balıkların aşk hayatı da oldukça hareketli olacak gibi görünüyor. Karşılaştığı kişilerle güçlü bir aşk yaşayabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.