2019 Babalar Günü ne zaman? Hediye önerileri ve mesajları

2019 Babalar Günü ne zaman? Hediye önerileri ve mesajları
Hayatımızda annemizle birlikte en önemli yeri teşkil eden babalarımızı bu sene de unutmak niyetinde değiliz. Babalar Günü ne zaman kutlanacak ve hangi güne denk geliyor? Hediye önerileri ve mesajlar haberimizde.

Yüz milyonlarca baba hatırlanmak, değerli olduğunu hissetmek ve sevildiğini görmek adına büyük bir heyecan yaşıyor. Aynı zamanda çocuklar da Babalar Günü için hazırlıklar yapıyor. Hediye almak isteyenlerin karar vermekte zorlandığı bu özel günle ilgili tavsiyeler haberimizde yer almaktadır. Ayrıca babasından uzak olan evlatlar için Babalar Günü mesajları da bu sayfada bulunmaktadır. En anlamlı Babalar Günü sözleri ve mesajları burada. 

Babalar Günü ne zaman ve hangi gün?
Dünya genelinde birçok ülkede kutlanan Babalar Günü, her yıl Haziran ayının üçüncü pazar günü kutlanmaktadır. 2019 yılında Babalar Günü 16 Haziran'a denk geliyor.

babalar günü

Babalar Günü hediye önerileri

● Gömlek
● Kol saati
● Ayakkabı
● TV koltuğu
● Kupa bardak
● Kalem seti
● Deri cüzdan
● Babaya özel tablo fotoğraf
● Tavla - satranç seti
● Tesbih

babalar günü

BABALAR GÜNÜ SÖZLERİ
● Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; babam derdim canım babam seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.
● Gül kokulu ellerinden doya doya öperim. Canım babam seni çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun...
● Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor. Babalar günü kutlu olsun.
● Dua vakti geldiğinde, ellerini Mevla'ya açtığında, bizleri de unutmaman dileği ile babalar gününü kutluyor, ellerinden öpüyorum canım babam.
● Canım babam ellerinden öper babalar gününü kutlarım. Seni çok seviyorum canım babam. Hakkını helal et, kendine de herzaman iyi bak.
● Hayatın anlamı ve tüm güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam. Babalar günün kutlu olsun...
● Koklanacak gül, açılacak gonca, yaşanacak hayat ve alınacak nefes olan sevgili babam. İkliminden tasasızlık, sevginden cesaret ve gözlerinden esaret aldığım günleri hep yaşamak isterim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.