2023 En iyi ekmek kızartma makinesi hangisi, ekmek kızartma makinası alırken nelere dikkat edilmeli?

2023 En iyi ekmek kızartma makinesi hangisi, ekmek kızartma makinası alırken nelere dikkat edilmeli?
Kızarmış ekmek sabah kahvaltılarının vazgeçilmezi. Peki, en iyi ekmek kızartma makinesi hangisi, alırken nelere dikkat edilmeli?

Hepimizin bildiği üzere kahvaltı günün en önemli öğünü fakat bazen her zaman yediğimiz klasik kahvaltıların dışında başka tatlar arıyoruz. Bu gibi zamanlarda kahvaltıya en çok yakışan tat tabi ki kızarmış ekmek oluyor. Peki, en iyi ekmek kızartma makinesi hangisi, alırken nelere dikkat edilmeli?

En İyi 5 Ekmek Kızartma Makinesi

Piyasadaki tüm ekmek kızartma makinesi modellerini araştırdık. Aralarında en iyi modelleri sizler için listeledik.

  • Tefal Element Inox LS,
  • Philips HD2590/90,
  • Vestel Retro,
  • Electrolux E5T1-4ST Create 5,
  • Arzum AR2014 Ekmek Kızartma Makinesi,

Tefal Element Inox LS

Her türlü ekmeği hızlı bir şekilde kızartmak için Tefal ekmek kızartma makinesi modelini tercih edebilirsiniz. 4 özel fonksiyonu ve ışıklı uyarı sistemi ile birlikte gelir. Tekrar ısıtma ve buz çözme gibi fonksiyonlarla ekmeği hızlı bir şekilde kızartabilirsiniz. Ayrıca 7 farklı kızartma seviyesi vardır.

Tefal Element Inox LS Fiyat757 TL

Philips HD2590/90

8 pişirme ayarı ile ekmeğinizi istediğiniz ayarda kızartabilirsiniz. Ayrıca buz çözme fonksiyonu da bulunmaktadır. Bu sayede kolayca dondurulabilen yiyecekleri birkaç dakika içinde kızartmanıza olanak tanır. Otomatik ve gelişmiş kaldırma fonksiyonlu bu ekmek kızartma makinesi sizi bekliyor.

Philips HD2590/90 Fiyat 700 TL

Vestel Retro Ekmek Kızartma Makinesi

Bu üründe 2 kızartma bölmesi var ve 7 ısı seviyesi bulunmaktadır. Kolay temizlik için çıkarılabilir bir kırıntı bölmesi de bulunmaktadır. Buz çözme fonksiyonu ve dilim kaldırma kolu ile birlikte gelir. 960 W motor sayesinde sadece birkaç dakikada ekmek pişirebilirsiniz. İptal ve durdurma butonu bulunduğundan işleminizi anında iptal edebilirsiniz.

Vestel Retro Ekmek Kızartma Makinesi Fiyat

1.500 TL

Electrolux E5T1-4ST Create 5

Hassas ayarlara sahip bu model hem ekmek kızartması hem de tos makinesi olarak kullanılabilir. Isıtmak istediğiniz ekmek hangi türde olursa olsun 7 ayarı sayesinde dakikalar içerisinde kızartır.

Electrolux E5T1-4ST Create 5 Fiyat : 1.500 TL

Arzum AR2014 Ekmek Kızartma Makinesi

8 farklı kızartma ayarı sayesinde istediğiniz gibi ekmeklerinizi kızartabilirsiniz. Ekmeklerinizi yeniden ısıtabilir, durdurabilir ve buzunu çözebilirsiniz. Renk çeşitliliği ile istediğiniz modeli satın alabilirsiniz.

Arzum AR2014 Ekmek Kızartma Makinesi Fiyat : 1.440 TL

İlgili Haberler

Kaynak:Beyza Pınar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.