2023 Kaç taksitle cep telefonu alabilirim? 12 taksit cep telefonu alma limiti kaç lira

2023 Kaç taksitle cep telefonu alabilirim? 12 taksit cep telefonu alma limiti kaç lira
Milyonları ilgilendiren yeni düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre cep telefonu almak isteyen vatandaşlar için kaç taksite gerçekleştirebilecekleri açıklandı. Cihazını değiştirmek veya yenisini satın almayı düşünenler araştırmalarda bulunuyor. Peki, 2023 Kaç taksitle cep telefonu alabilirim? 12 taksit cep telefonu alma limiti kaç lira? Detaylar haberimizde.

2023 yılında geçerli olacak taksitle cep telefonu satın alma imkanları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre BDDK'nın verdiği karar neticesinde 3 ve 12 taksit ön plana çıktı. Cep telefonu almak isteyenler de sorgulamalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, 2023 Kaç taksitle cep telefonu alabilirim? 12 taksit cep telefonu alma limiti kaç lira? Detaylar haberimizde.



2023'te kaç taksitle cep telefonu alınır?

Cep telefonlarının satışıyla ilgili karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun daha önce verdiği karar çerçevesinde, fiyatı 12 bin liranın üzerinde olan cep telefonları 3 taksit ile alınabilecek.

Yenileme merkezleri veya yetkili satıcılar tarafından yenilenen ürün niteliğindeki cep telefonları ise bu kapsamda değerlendirilmeyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.