2023 tatil, seyahat ve iş gezisi için bavul ve valiz önerileri

2023 tatil, seyahat ve iş gezisi için bavul ve valiz önerileri
 DAMGA Editörü
Tatile, seyahate veya iş ziyaretleirnize yüklü bagajlarla gitmek sizi korkutuyor mu? Ağırlığın sağlamlık konusunda herhangi bir sorun çıkarmayacağı seçenekler arıyorsanız doğru yerdesiniz. 2023 tatil valiz, bavul ve bagaj önerileri haberimizde yer alıyor.

Genellikle doğrudan valizin modeline veya rengine bakarsınız ve bu kesinlikle önemlidir. Ancak yine de piyasada epeyce marka var ve yeni bir zorlu seyahat valizi için sonsuz seçenek mevcut. Damga olarak sizler için 2023'ün en iyi 10 sert valizini listeledik ve aralarında kendinize uygun bir model olup olmadığını hemen görebilirsiniz.

Genellikle doğrudan valizin modeline veya rengine bakarsınız ve bu kesinlikle önemlidir. Ancak yine de piyasada epeyce marka var ve yeni bir zorlu seyahat valizi için sonsuz seçenek mevcut. Damga olarak sizler için 2023'ün en iyi 10 sert valizini listeledik ve aralarında kendinize uygun bir model olup olmadığını hemen görebilirsiniz.

43474-1879-hi-res-front34.jpg

1. SAMSONITE AERIS - ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR
Valizlerin Porsche'si... Samsonite Aeris'in adı bu. Dünyanın her yerinden gezginler arasında çok popüler ve bunu anlıyoruz. Çünkü modaya uygun görünümü ve aerodinamik tasarımı ile gerçekten zirveye aittir. Bu hafif bavulla seyahat ettiğinizde hemen fark edeceksiniz. Sert kılıfı güzel, taze ve canlı renklerle geliyor. Son derece güçlü Polipropilenden yapılmıştır. Kırılması çok zor. Standart olarak 10 yıl garantisi vardır. Aeris Spinner ve Aeris Upright arasından seçim yapabilirsiniz. Spinner 4 tekerlekle, Upright ise 2 tekerlekle donatılmıştır. Seyahat ederken sizin için en uygun olanı seçin. Bavulunuzun 360 derece dönmesini istiyorsanız 4 tekerlekli Aeris Spinner'ı tercih edin. Bavulunuzu arkanıza çekmeyi faydalı buluyorsanız, 2 tekerlekli Aeris Upright'ı seçin. Her iki model de fermuarsız ancak sağlam üç noktalı kapatma özelliğine sahip sert çantalardır. İster dünyanın her yerine seyahat edin, ister yılda bir kez tatile gidin, fark etmez, çünkü Aeris güvenlik açısından da yüksek puana sahip. Üç noktalı kapatma ve TSA şifreli kilit ile donatılmış olan her gümrük noktası sizin için çocuk oyuncağı olacak. Üstelik tüm kişisel eşyalarınız bu Samsonite Aeris'te güvenle saklanır. Ve yine de dönüş yolculuğunda tatil ülkenizden bazı ekstra hediyelik eşyalar almak istiyor musunuz? Bavuldaki yer konusunda da endişelenmenize gerek yok. Samsonite Aeris Spinner, yalnızca 4,8 kilo ağırlığında ve 87 litre kapasiteye sahip. 119 litre kapasitesi var ve 5,1 kilo. Böylece tüm bagajınızı düzenli ve rahat bir şekilde paketlemek için fazlasıyla yeterli alan var. Elastik bagaj askıları, giysilerinizin kaymamasını sağlar.

7b2f96a6-f21b-4041-812e-ede813035e24-size1400x1400-quality90-cropcenter.jpg

2. AMERİCAN TOURİSTER BON AİR - UYGUN FİYATLI BAVUL
Çok seyahat ediyor musunuz ve tüm dünyayı dolaşmayı mı tercih ediyorsunuz? O zaman American Tourister Bon Air'in bu şık valizi tam size göre. Bu son derece güçlü sert çanta, %100 polipropilenden yapılmıştır ve Samsonite fabrikasından gelmektedir. Polipropilen, seyahat bagajı üretiminde yaygın olarak kullanılan ve ultra hafif ve süper güçlü olması gibi büyük bir avantaja sahip olan bir plastiktir. Ayrıca çizilmeye karşı da oldukça dirençlidir; bavulunuz bu nedenle darbe alabilir. Çarpıcı, modaya uygun bir renk mi arıyorsunuz? Tourister Bon Air birçok neşeli, yeni renkte mevcuttur. Hafif leylak, gösterişli sarı veya taze pembeyi seçin ve kesinlikle yolda göze çarpacaksınız. Kullanışlı çekme çubuğu sayesinde istediğiniz yere sürükleyebilirsiniz. 31,5 litre kapasiteli bu model, el bagajı olarak uçağa alınabildiği için uzun bir hafta sonu kaçamağı için de oldukça uygundur. Bu sayede tüm uzun kuyruklardan kurtulur ve hedefinize hızlı bir şekilde ulaşırsınız. Bavuldaki kullanışlı yerleşim ve eşyalarınızı düzenli bir şekilde bir arada tutan çapraz paketleme askıları sayesinde, her gün için yeni bir takım kıyafeti yanınıza alabilirsiniz. De Bon Air'in şu anda en popüler bavul serilerinden biri olması boşuna değil. Onu gördüğünüzde bunu hemen anlıyorsunuz! Daha uzun bir yolculuğa mı çıkıyorsunuz? O halde 57,5 ​​litre kapasiteli bir Tourister Bon Air seçin. American Tourister Bon Air'in ek bir avantajı, bir TSA kilidi ile donatılmış olmasıdır. Bavulunuz gümrük tarafından kapsamlı bir denetime tabi mi? Sorun değil çünkü özel bir anahtar yardımıyla havalimanı güvenlik görevlileri zorlamadan açabiliyor. Yolda ekstra güvenlik ve korumaya sahipsiniz.

63c4cbfa-30b8-4da0-823b-9fda49c3632e-quality90.jpg

3. SAMSONİTE S'CURE - KALİTELİ SEYAHAT
Bir seyahate çıktığınızda ve yeni bir bavul alma seçeneğiyle karşı karşıya kaldığınızda, birçokları için Samsonite en ünlü bavul markasıdır. Şaşılacak bir şey yok, çünkü 1910'dan beri bu marka piyasaya en fantastik, lüks ve kullanışlı valizleri getiriyor. Samsonite, tatil, iş gezisi veya şehir gezisi için çeşitli modeller sunar. Bize göre bir valiz diğerlerinin üzerinde duruyor: Samsonite S'Cure. Birçok ülkede en çok satılan bavul olmuştur. Neden? Bu çok sağlam kasa, süper güçlü olma özelliğine sahip, aynı zamanda çok hafif ve kullanımı kolay olan polipropilenden yapılmıştır. Ayrıca farklı boyutlarda da mevcuttur. Bavul, tüm favori kıyafetleriniz, ayakkabılarınız ve güzel bir okuma kitabı veya derginiz için maksimum alan sunar. Kullanışlı, çapraz paketleme kayışları, eşyalarınızın düzgün bir şekilde yerinde durmasını ve bu nedenle herhangi bir kırışma olmadan varış noktasına ulaşmasını sağlar. Fermuarlı bölme ve ayrıca elastik yan cep ekstra kullanışlıdır. Banyo malzemeleri, kemerler veya çoraplar gibi küçük eşyaları saklamak için idealdir. Samsonite S'Cure, nemin nüfuz etme şansı olmaması için kapakta kauçuk bir kaplamaya sahiptir. Şiddetli bir yağmur duşu sırasında bile tüm eşyalarınız kuru kalacaktır. Bu lüks valiz, yuvarlanmayı ekstra konforlu hale getiren dört çift dönen tekerlekle donatılmıştır. Ayrıca ayarlanabilir çekme çubuğu sayesinde bu bavulla seyahat etmek bir zevktir. Çantanın arkasında entegre bir adres etiketi bulunur. Tekerlekler ve kilitler de valizin şık bir görünüm kazanması için valizin sert kabuğuna gizlenmiştir. Daha ciddi bir görünüm istiyorsanız siyah ve lacivert renkleri tercih edin. Ek bir avantaj da Samsonite'ın beş yıl garanti sunmasıdır! Gösteriyi valizinizle çalmak ister misiniz? O zaman bu Samsonite S'Cure kesinlikle sahip olunması gereken bir şey!

81zbxr-vml-ac-sl1500.jpg

4. TRAVELİTE VECTOR - PARANIZIN TAM KARŞILIĞI
Sık seyahat eden ve deneyimli bir iş insanına seyahatinde en sevdiği valizini soracak olursanız, muhtemelen Alman menşeili ultra hafif modeller olan Travelite Vector serisinden bahsedecektir. Mantıklı da çünkü 70 yılı aşkın süredir var olan bu bavul serisi, paranın tam karşılığını sunuyor. İlk olarak, Travelite'ın valizleri süper hafif olduğundan ve bu nedenle bir (iş) seyahatinde çok rahattır. İkincisi, kesinlikle klasik "iş görünümü" nedeniyle. Çünkü birçok iş seyahatinde valizlerinin rengi için siyahı seçmesine rağmen, Travelite serisi çok mütevazı ve tanınabilir bir tarza sahiptir, böylece valiziniz her zaman bagaj bandında hızlı bir şekilde bulunabilir. Travelite Vector serisinin valizleri, temel özelliği çok güçlü, darbelere ve çizilmelere karşı dayanıklı olan üç maddenin birleşimi olan ABS'den yapılmıştır. Bu nedenle görünüm sağlam ve sağlamdır. Yatay, dikey ve çapraz şeritler de ona kendi karakteristik görünümünü verir. Elbette bu seri aynı zamanda TSA kilitlerle donatılmıştır. İş için düzenli olarak Amerika'ya seyahat ediyorsanız özellikle yararlıdır. 44 litre kapasiteli bavulun özenle işlenmiş içi de etkileyici. Fermuarla kapatılabilen bölmeli geniş bir bölme. Kullanışlı paketleme kayışları, giysilerinizin düzgün bir şekilde bir arada tutulmasını sağlar. Küçük eşyaları saklamak için bir dizi fermuarlı bölme de bulacaksınız. Çift çekme çubuğu ve dört pürüzsüz ve sessiz tekerlek, bu modelin nerede olursanız olun rahat ve sessiz bir şekilde taşınmasını sağlar. Ve valizinizin başına bir şey gelmesi durumunda 2 yıllık standart bir garantiniz var.

delsey-belfort-x3-og.jpg

5. DELSEY BELFORT 3 - TARZ VE CAZİBE
Yakında yurt dışına tatile gidiyorsanız ve kaliteli bir bavul arıyorsanız Delsey Belfort 3 kesinlikle tavsiye edilir. Bu güzel bavul markasını kim bilmez? Delsey, 1946 yılında Emile Delhaye tarafından kuruldu. Bu Emile, aslen kameralar için koruyucu çanta üreticisiydi. Valizlere geçiş ona herhangi bir zarar vermedi, çünkü bugün Delsey dünya çapında satılan yüksek kaliteli valizleriyle tanınıyor. Delsey serisine yeni katılan Delsey Belfort 3. Bu kasa kesinlikle Delsey'in adının hakkını veriyor. Belfort 3'ün dış yüzeyi serttir (polipropilen) ve bu nedenle darbeye ve suya dayanıklıdır; bu nedenle bir dayak alabilir ve uzun bir yolculuk yapmanız gerekiyorsa bu her zaman iyidir. İş görünümüne sahip Delsey Belfort, lacivert ve siyah renklerde mevcuttur. Güzelce yuvarlatılmış kenarlar, Delsey Belfort'a hem kadın hem de erkek gezginlere hitap eden özel bir görünüm kazandırıyor. Tabii ki Belfort, Amerika'ya tasasızca seyahat edebileceğiniz üç noktalı bir kilit ve bir TSA şifreli kilit ile donatılmıştır. Delsey'e takılan dört sessiz tekerlek de hoş. Gece geç saatlerde diğer otel misafirleri bavulların yuvarlanmasından uyanmadan otelinize gönül rahatlığıyla girebilirsiniz. Uzatılabilir tutamak, valizinizi hareket ettirmek için eğilmenize gerek kalmamasını veya valizinizi trene veya arabaya koyduğunuzda sırtınızda ağrı hissetmemenizi sağlar. Kısacası rahat da olan bir bavul. Delsey Belfort'un iç kısmında giyim, ayakkabı ve muhtemelen bir ceket veya spor giyim için uygun geniş bir bölme vardır. Çapraz paketleme kayışları, valiz içeriğinin kaymamasını sağlar. Kilitlenebilir fermuarlı bölme, küçük eşyalar veya belgeler için ekstra alan sağlar. Bu Delsey Belfort 3'ün yenilikçi yanı, dış kısmın hasar görmesini önlemek için kasaya kilitlerin ve diğer parçaların dahil edilmiş olmasıdır. Delsey'in Delsey Belfort için en az beş yıl garanti verdiğini biliyor muydunuz? Bu, seyahat etmeyi daha da kaygısız hale getirir.

6. TUMI 19 DEGREE ALUMIUNIUM - YIKILMAZ
Cazibeli, şık ve geniş bir valiz mi arıyorsunuz? O zaman Tumi 19 Derece Alüminyum, mükemmel bir zor durum! Bu marka, bir bakışta görülebilen mükemmel kalitesi, güvenilirliği, teknik yeniliği ve modern tasarımı sayesinde dünya çapında başarılıdır. Tumi 19, modern bir dokunuşa sahip çarpıcı ve dayanıklı bir valizdir. Seri, hem iş hem de özel kullanım için çok popüler. Bu asla vazgeçemeyeceğiniz ve pasaportunuza pullar eklendikçe daha da güzelleşecek bir modeldir. Tumi 19 Degree Alumiunium sadece 5 kilo ve 31 litre hacme sahip. Tüm kıyafetleriniz, banyo malzemeleriniz, ayakkabılarınız ve (iş) belgeleriniz için yeterli alan. Fermuarla kapatılabilen iki geniş ana bölmeye sahip pratik yerleşim düzeni. Ayrıca paketleme kayışları, yolculuk sırasında kıyafetlerinizin ve diğer eşyalarınızın kaymamasını sağlar. Bavul, IATA standardına uygundur, yani uçağa el bagajı olarak alınabilir. Bu size çok değerli zaman kazandırır. Basmalı butonlu üç aşamalı teleskopik çekme çubuğu ve dört yumuşak, sessiz tekerlek, bir gezgin olarak yolda optimum konforu deneyimlemenizi sağlar. Ve henüz o noktaya gelmedik çünkü Tumi 19 ayrıca ekstra koruyucu köşe şeritlerine, bir TSA şifreli kilide ve benzersiz Tumi İzleyici sistemine sahiptir. Bu sistem tam olarak neyi içeriyor? Alüminyumdan yapılmış bu sağlam serideki tüm modeller, valizinizin kaybolmaya ve çalınmaya karşı uluslararası bir veri tabanına kaydedilebileceği benzersiz bir ürün numarasına sahiptir. Tabii ki ummuyoruz, ama bunu kaybeder misin? 20 haneli bu benzersiz numara sayesinde bagajınız hızlı bir şekilde bulunacaktır. Yolda ekstra güvenlik sağlar. Tüm Tumi ürünleri standart beş yıllık garantiye sahiptir.

7. VİCTORİNOX SPECTRA 2.0 - İŞ SEYAHATİ
Seyahat eden bir iş adamı veya iş kadını olarak, yolda konfor mutlak bir zorunluluktur. Yani yurt dışında iş yapıyorsanız ve bu nedenle bir metropolden diğerine uçuyorsanız, bavulunuz endişe edeceğiniz son şeydir. Victorinox Spectra 2.0 ile kesinlikle tasasız seyahat edebilirsiniz. Bu valiz ile gerekliliği bir erdem haline getiriyorsunuz. En iyi marka Victorinox'un bu hafif bavulu şimdiden ödül kazandı. Ve bunu çok iyi anlıyoruz. 3,2 kilo ağırlığı ve 29 kilo kapasitesi ile Spectra, tüm iş gezileriniz veya harika bir hafta sonu tatili için kullanışlı ve pratiktir. Ve bu modelin ömür boyu garantili olduğunu biliyor muydunuz? Victorinox Spectra 2.0 %100 polikarbonattan yapılmıştır, güzel renklerde mevcuttur ve çizilmelere ve çarpmalara karşı dayanıklıdır. Çarpıcı, şık bir görünüm veren güzel mat kaplamadır. Ek olarak, kasa IATA standardını karşılar. Böylece uçakta el bagajı olarak rahatlıkla yanınıza alabilirsiniz. Avrupa içinde seyahat etmek için idealdir. Bagaj bandında durmadan beklemek zorunda kalmadan havalimanından havalimanına hızlı geçiş yapabilirsiniz. İçeride, Victorinox Spectra 2.0 aynı zamanda gerçek bir trend belirleyicidir. Pek çok akıllı depolama seçeneği ve dizüstü bilgisayarınız (10 inç), cep telefonunuz ve tabii ki pasaportunuz ve biletleriniz için ekstra bir bölme. Gerektiğinde her şey hızla elinizin altında. Bu durumun önemli bir ek avantajı da Dual-Access yapısıdır. Bu, valizi hem ön bölme hem de ana bölme aracılığıyla paketleyebilmenizi (veya paketinden çıkarabilmenizi) sağlar. TSA şifreli kilit, Amerika da dahil olmak üzere tasasız seyahat edebilmenizi sağlar. Avrupa içinde veya dışında tasasız seyahat, Spectra 2.0 ile hepsi mümkün.

8303-brics-bellagio-valiz-48x705x27-cm-15674322122189-de.jpg

8. BRIC'S BELLAGIO TROLLEY - İTALYAN MİZACI
Bric'in Bellagio koleksiyonundan yayılan İtalyan cazibesi. Nasıl farklı olabilir? Süper hafif makrolon polikarbonat malzemeden yapılmış bu güzel koleksiyonun kökleri İtalya'dadır; Bellagio. Bellagio, Como Gölü kıyısında güzel bir turizm köyüdür. Ve diğer şeylerin yanı sıra çantanın Toskana tabaklanmış deri ile özel kaplamasında görülebilen o İtalyan dokunuşu. Çok şık ve her rengiyle farklı bir görünüm veriyor. Örneğin, erkek gezginler daha çok ticari ve klasik bir görünüme sahip koyu mavi veya kahverengi versiyonu tercih ediyor. Kadınlar genellikle krem ​​rengi modeli tercih etmektedir. Kalabalıktan kesinlikle sıyrılan, çarpıcı derecede zarif bir kasa. Kısacası, Bric's Bellagio Trolley ile seyahat etmek her zaman bir zevktir. En az 36 litre kapasiteli bavulun iç kısmında fermuarla kapatılan iki geniş bölme bulunur. Her ayrıntı düşünüldü. Deri parçaları da bölmeleri yerinde tutan kayışlar şeklinde içeriye geri dönüyor. Döşeme yumuşak gridir ve sert kasanın renkleri ile çok hoş bir şekilde birleşir. Bric'in Bellagio Arabası, uçağa el bagajı olarak alınabilir. Bu güzel çünkü tüm kişisel eşyalarınız elinizin altında ve hızlı bir şekilde gümrükten geçip yolculuğunuza devam edebiliyorsunuz. Su tutmayan fermuar sayesinde eşyalarınız şiddetli yağmurda bile iyi korunur. Ve düzenli olarak seyahat ediyor musunuz? Bu model, her zaman güvenli bir his veren bir TSA kilidi ile donatılmıştır. Dört ergonomik tekerlek, valizin her durumda manevra kabiliyetine sahip olmasını sağlar. Kısacası, yıllarca keyifle kullanacağınız eksiksiz bir valiz. Bellagio 5 yıl garanti veriyor.

9. CARRYON SKYHOPPER - MUTLAK KAZANAN
Yakında bir seyahate mi çıkıyorsunuz ve bagajınız için endişelenmek istemiyor musunuz? Sağlamlığı ve şıklığı sever misiniz? O zaman Carryon Skyhopper kesinlikle kazanan ve size onun hakkında daha fazla bilgi vermek istiyoruz. Bu geniş valiz, Carryon'un en çok satan modellerinden biri haline geldi ve güzel, lüks tasarımı gördüğünüzde bu anlaşılabilir. Kasa, ABS ile birleştirilmiş plastik polikarbonattan yapılmıştır ve bu nedenle son derece sağlamdır. Bavulların bazen çok fazla dayanması gereken uluslararası geziler için idealdir. Carryon, savaştan yara almadan çıkar. Carryon Skyhopper'ın içinde giysiler, ayakkabılar ve örneğin bir ceket için pek çok pratik alan vardır. Toplamda, bir seyahatte en az 20 ila 25 kilo alınabilir; bu yaklaşık iki haftalık tatil için yeterli. Giysi saklama bölmesine ek olarak, bavulda örneğin önemli belgeleri saklayabileceğiniz elastik bir bölme de vardır. Fermuar, varış noktanız ne olursa olsun güzel eşyalarınızın iyi korunmasını sağlar. Skyhopper ile ilgili harika olan şey, hem kulpların, fermuarların hem de tekerleklerin bavulla aynı renge sahip olmasıdır, bu da valize lüks bir görünüm verir. Bir dizi güzel, ince tonda ve farklı boyutlarda mevcuttur. Örneğin, uzun süre yurt dışına gidiyorsanız Carryon Skyhopper, tekerleklerin içinin de bavul renginde olması özel detayıyla dört adet sessiz ve çok yumuşak tekerlek (silent wheels) ile donatılmıştır. Uzatılabilir tutamak, valizinizi A noktasından B noktasına zahmetsizce taşımanızı sağlar. Üstelik valizi arabaya, trene ya da otobüse kendinizi kaldırmadan kolayca koyabilirsiniz. Bu bavulu özel kılan, OKOBAN kayıt numarasına sahip olmasıdır.

10. RONCATO LIGHT - SÜPER HAFİF MODELLER
Macera ile zarafeti güç ve sağlamlıkla birleştiren Roncato Light'ın İtalyan tasarımı ve tamamen üretilmiş bu valiz serisinde adı her şeyi anlatıyor. Yıllarca birlikte seyahat etmekten keyif alacağınız süper hafif bir valiz. Bu model bunu, en önemli özelliği çok güçlü, nispeten sert ve aynı zamanda hafif bir plastik olan %100 geri dönüştürülebilir polipropilene borçludur. Buna rağmen kasanın kasası darbelere ve çizilmelere karşı dayanıklı. Bu arada, bu kasanın dışı çok ince bir örümcek ağı tasarımından oluşuyor, bu nedenle çiziklerin zaten hiç şansı yok. Ve Roncato kılıflarında 10 yıl garanti olduğunu biliyor muydunuz? Roncato serisi ayrıca ayarlanabilir bir çeki demiri ile donatılmıştır ve dört esnek tekerlek üzerine monte edilmiştir. Bu hızlı valiz ile kelimenin tam anlamıyla hız tutkunuzu ortaya çıkaracaksınız. Ayrıca bu lüks çanta, onu kolaylıkla kaldırıp hareket ettirebilmenizi sağlayan entegre bir taşıma koluna sahiptir. Roncato ışığı da içerideki gözler için bir şölen. Giysiler, ayakkabılar ve diğer kişisel eşyalar için güzelce tamamlanmış bölmeler büyük bir avantajdır. Paketleme kayışları, giysilerinizin düzgün durmasını sağlar. Boyut açısından yapacağınız seyahate uygun bir valiz seçmeniz önemlidir. Küçük bir model mi yoksa hoş bir orta boy mu arıyorsunuz? O zaman Hafif 4 tekerlekli Trolley 68, çok fazla alana sahip çok rahat bir versiyondur. Ve henüz renk hakkında konuşmadık bile. Roncato Light serisi, kırmızı, mavi, bordo ve lacivert gibi çeşitli moda renklerde mevcuttur.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum