2023 THY Lounge fiyatları! Özel Yolcu Salonları Fiyatları ne kadar?

2023 THY Lounge fiyatları! Özel Yolcu Salonları Fiyatları ne kadar?
Türk Hava Yolları'nın özel hizmet verdiği salonlara giriş için ödenen ücretlere zam geldi. Peki, THY özel yolcu salonları (THY Lounge) ne kadar? 2023 THY Lounge ve özel yolcu salonları fiyatları haberimizde yer almaktadır.

Türkiye'nin en çok tercih edilen hava yolu firmalarından biri olan Türk Hava Yolları'nın müşterilerine sağladığı özel hizmet karşılığında aldığı ücretlere zam geldi. Yemek konusunda zengin bir menüsü bulunan THY Lounge'a girebilmek adına artık daha fazla para vermeniz gerekiyor. Peki, 2023 THY Lounge fiyatları ne kadar? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

1 Ocak itibariyle 225 TL olan Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki özel yolcu salonunun giriş ücreti 16 Ağustos itibariyle 415 TL oldu.

Zam kararı sonrasında İstanbul Havalimanı'ndaki özel yolcu salonu kullanım ücreti ise 325 TL'den 625 TL'ye yükseldi.

Öte yandan THY'nin iç hatlarda giriş ücreti en pahalı olan Bodrum'da sene başında 390 TL olan giriş ücreti de 685 TL'ye çıkarıldı.

En fazla 3 saatliğine kullanılabilen salonlarda yolculara açık büfe yiyecek ve içecek servisi veriliyor. İsteyen yolcular için dinlenme veya çalışma yerleri de salonda yer alıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.