2027'ye kadar sürecek!

2027'ye kadar sürecek!
2020’in çalkantılı geçtiği ve 2021’in de aynı çalkantıları devam ettirdiği bu dönemde çoğu insanın astrolojiye olan ilgisinin artması ve yarınların umudunu yıldızlarda aramaya çalışması üzerine 2021 yılı ile ilgili Astrolog Evren Aslan Damga'ya konuştu. Aslan, 2. Dünya Savaşı öncesine benzer bir dönemden geçildiğini belirterek, "2017’de yavaş yavaş kendini göstermeye başlayan bu etkiler, 2027’ ye kadar artarak devam edecek" dedi

Astrolog Evren Aslan Damga'ya konuştu. "Astrolojide her gezegenin temsil ettiği konular, etki süreleri ve etki alanları vardır" diyen Aslan, "Bu gezegenlerin bazıları bireysel düzlemde etkili olurken bazıları da toplumsal düzlemde etkisini gösterir. Uranüs de toplumsal düzlemde etkisini gösteren gezegenlerdendir. Uranüs, bir burçta ortalama 7-8 yıl kalır ve bu süre zarfında, bulunduğu burcun konularıyla ilgili toplumlarda kalıcı ve köklü değişimleri başlatır. Uranüs, 2018 Mayıs Ayı’nda Koç burcundan Boğa burcuna geçiş yaptı ve bu yolculuğu 2026 Mayıs ayına kadar devam edecek" ifadelerini kullandı.

Geçmişte yaşananlar

Geçmişte Uranüs’ün Boğa burcunda olduğu yıllara bakıldığında önemli veriler sağlandığını dile getiren Aslan, "1850-1859 yılları arasında; 1853-1856 Osmanlı-Rusya arası Kırım Savaşı, Kırım Savaşı sonucu, Rusya’ya karşı, Fransa ve İngiltere ittifakı ile yapılan Paris Antlaşması, 1855 Osmanlı’da modern belediyelerin kurulması, 1856 Islahat Fermanı, 1859 Mekteb-i Mülkiye’nin kurulması... 1834-1942 yılları arasında ise 1934 Türkiye, Romanya, Yunanistan, Yugoslavya arasında Balkan Paktı imzalandı. 1934’te Bulgaristan’da darbe oldu. 1934 Adolf Hitler, meclis kararı ile Almanya’nın Führer’i oldu.1934 SSCB Milletler Cemiyeti’ne girdi. 1934 Ayasofya Camii’nin müze olmasına karar verildi. 1934 kadınlara seçme ve seçilme haklarını elde ettiler. 1935 İzlanda kürtajı yasallaştıran ilk ülke oldu. 1936 Montrö Boğazlar Antlaşması imzalandı, Mısır bağımsızlığına kavuştu" açıklamasını yaptı.

Artarak devam edecek

Uranüs’ün Boğa Burcu yolculuğu erklerinin neler olabileceğini de sıralayan Aslan, "Kadının sosyal yaşamda, üretimde, ailede, özel yaşamda yeri yeniden inşası ve kadın hareketlerinde artış. Üretim model ve tekniklerinin değişimi, yeni tip üretim modelleri. Bazı mesleklerin ortadan kalması, yeni meslek ve sektörlerin doğuşu. İklim değişikliği. Tarım ve hayvancılıkta önemli sorunlar. Gıda üretimi ve ulaşılabilirliği ile ilgili sorunlar. Artan göçler. Yeni yerleşim modelleri (vegan köy vs gibi) Yeni para birimleri. Yeni finansal enstrümanlar. Bir nevi İkinci Dünya Savaşı öncesi ve başlangıcına benzer bir dönemden geçiliyor. 2017’de yavaş yavaş kendini göstermeye başlayan bu etkiler, 2027’ye kadar artarak devam edecek. Bu bilgiler umarım yol gösterir, ışık tutar" ifadelerini kullandı.

DİLEK BOZKURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.