21 Aralık 2018 Cuma Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?

21 Aralık 2018 Cuma Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?
Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 21 Aralık 2018 Cuma Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri.

Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 21 Aralık 2018 Cuma Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri. Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 21 Aralık 2018 Cuma Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri. Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor.

günlük burç yorumları oku


Astroloji nedir?

Astroloji hemen hemen insanlık tarihi kadar eski bir kehanet sistemidir. Her ne kadar son yüzyılda genel Astroloji anlayışı biraz değişmiş ve Astroloji'ye bilimsel bir görünüş verilmeye çalışılmışsa da Astroloji temelde bir kehanet, gelecekten haber verme sistemidir. Geniş anlamdaysa Astroloji insanın evren ve kozmik güçlerle olan ilişkilerini inceleyen, başarı ve başarısızlık oranlarını, hangi konularda şanslı, hangilerinde şanssız olduğunu anlamaya çalışan, hangi dönemlerde ne gibi kozmik etkiler altında kalarak, nelere uygun olduğunu araştıran bir sanattır ve bu sanat, Güneş Sistemi'mizdeki gezegenlerin, uydumuz Ay'ın, Güneş'in, Güneş Sistemi'mizin çevresinde bulunan takım yıldızların ya da başka bir ifadeyle burçların içindeki haraketlerini ve birbirleriyle olan ilişkilerini inceleyerek çalışan bir sistemdir.
 

21 Aralık 2016 Cuma Günlük Burç Yorumları

21 Aralık 2016 Cuma KOÇ Burç Yorumu:
Karşılıklı ilişkilerinizde güç savaşı var. Aranızdaki inatlaşmaların söz konusu olduğu ortamlar bile, yoğun iş konsantrasyonu içinde hissedilmiyor. Sosyal ilişkilerinize yeni bir boyut statüsü kazandırmanız olumlu gelişecek. Ani girişimciliğiniz ön planda olacak Aklınızın karışmasına izin vermemelisiniz.

21 Aralık 2016 Cuma BOĞA Burç Yorumu:
Yaratıcılığınızı özgürce kullandığınız zaman ortaya mükemmel işler çıkıyor. Kendinizi sınırlamaktan vazgeçin. Çok uyumlu bir ilişkiniz var fakat onunla her konuda yarışıyor olmanız, ilişkinizi zor durumda bırakıyor. Yorgun ve halsizsiniz. Yaşamınızı bir düzene sokmalı ve uykunuza dikkat etmelisiniz.

21 Aralık 2016 Cuma İKİZLER Burç Yorumu:
Bugün harcamalar konusunda ileri boyuta varabilecek bir savurganlık göze çarpabilir. Kendinizi enerjik ve mutlu hissedecek, arkadaşlarınızla birlikte olmak için fırsatlar yaratacaksınız. Bazı şeyleri değiştirmenin zamanı geldi. Özellikle insan ilişkileri konusunda,anlayışlı olmalısınız.

21 Aralık 2016 Cuma YENGEÇ Burç Yorumu:
İş kuralları sizi fazla sıkıyor. Değişikliğe ihtiyacınız var fakat işinizi mükemmel yaptığınız da kesin. Aşk konusunda her türlü olanaklarınızı kendi lehinize kullanmak için fırsatlar sizi bekliyor. İlişkinizi yeniliyorsunuz. Yeme alışkanlıklarınızı değiştirmelisiniz. Hızlı yediğiniz öğünler, sağlığınızı olumsuz etkiliyor.

21 Aralık 2016 Cuma ASLAN Burç Yorumu:
Yalnız kalmayı sevmiyorsunuz. Çevrenizde bazı kişilerin de aynı soruna sahip olduklarını sanıyorsunuz. Duygusal ilişkilerinizde, olumlu gelişmeler söz konusu. İstediğiniz iletişimi artık kurabilirsiniz Önemli bir sağlık sorununuz yok. Sadece mevsim yorgunluğuna karşı direncinizi arttırmalısınız.

21 Aralık 2016 Cuma BAŞAK Burç Yorumu:
Hangi işte çalışırsanız çalışın, başarı sizin için detaylarda gizli. Bugün sezgilerinizde başarılısınız Grup çalışması yapanlar için olumlu bir gün. İsteklerine arzuladıkları gibi kavuşacaklar. Sabırlı davranmalı ve size faydası olabilecek kişileri göz ardı etmemelisiniz. Yeteneklerinizi doğru değerlendireceğiniz bir gün.


21 Aralık 2016 Cuma TERAZİ Burç Yorumu:
Duygusal anlamda kendinizi enerjik ve olumlu hissediyorsunuz. Partnerinizle aranızda güçlü bağlar oluşmakta ve bugün ona karşı derin duygular içinde olacaksınız. Çekim gücünüzün yüksek olduğu bir gün. Spekülasyondan uzak kalamaya çalışmalısınız. Yakın dostlarınızdan yardım almalı ve olayların esnek yönünü düşünmelisiniz.

21 Aralık 2016 Cuma AKREP Burç Yorumu:
Yönetici gezegeniniz Plüton sizi daha cazip ve çekici kılarken, aşkta daha derin duygular veriyor. Her konuda ısrarcı yapınız yüzünden bazı gerçekleri atlıyorsunuz. Özgürlükçü yönlerinizin atağa kalkmasıyla bazı gerçekleri daha farklı açılardan görebileceksiniz. Jüpiter gezegeninden olumlu etkiler alıyorsunuz.

21 Aralık 2016 Cuma YAY Burç Yorumu:
Burcunuzda bulunan Merkür gezegeni,iş aktivitenizi yükseltiyor. Siz bu konuda da başarılı olacaksınız. Bazı kişiler sizi kıskanabilir. Duygularınızda aşırılığa kaçmadığınız müddetçe, her şey yolunda gibi görünüyor.Venüs gezegeninin olumlu yönlerinden faydalanmalısınız. Fakat son günlerde aşırı yiyip içiyorsunuz. Dikkatli olun.

21 Aralık 2016 Cuma OĞLAK Burç Yorumu:
Aslında oldukça sakin bir yapınız olmasına rağmen zorlandığınız zaman, oldukça kırıcı oluyorsunuz. Çevrenizi şaşırtıyorsunuz. Sabırlı yapınız sizi başarıya götürürken, adımlarınızı temkinli atmalısınız. Sorumluluk duygunuzu gittikçe güçleniyor. Hissettiklerinizle çevresel faktörler çok farklı ve olayların detayları sizin için önemli olacak.

21 Aralık 2016 Cuma KOVA Burç Yorumu:
Geçici çılgınlıklar sizi zor durumda bırakıyor. Sevdiklerinizle bir arada neşeli saatler geçirebileceğiniz bir gündesiniz. Yakınlarınızla mutlusunuz. Fakat kişilerin, başkalarıyla olan günlük yaşam ilişkilerindeki merakları canınızın sıkılmasına neden oluyor. Bugün birlikte olacağınız kişiler, size beklemediğiniz kadar ilgi gösterecekler.

21 Aralık 2016 Cuma BALIK Burç Yorumu:
Değişen koşullardan hoşlanan biri olarak, kolay sıkılıyor ve bunu çevrenize hemen hissettiriyorsunuz. Bugün sizi etkileyen gezegenler nedeniyle; parasal konularda bir hareketlenme izleyebilirsiniz. Sizin şartlarınızın ön planda olduğu ve gücünüzü hissettiğiniz anlar yaşayacaksınız. Süregelen ilişkinizi bugün askıya almanız mümkün.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.