22-28 Ağustos haftalık burç yorumları (Astrolog Nil Karayel burcunuzu yorumluyor)

22-28 Ağustos haftalık burç yorumları (Astrolog Nil Karayel burcunuzu yorumluyor)
Astrolog Nil Karayel, bu hafta hangi burçları ne tür sürprizlerin beklediğini ve hayatlarında olabilecek gelişmeleri Damga için kaleme aldı

"22-28 Ağustos 2022 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Nil Karayel haftalık burç yorumlarını anlattı. 22-28 Ağustos haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 22-28 Ağustos haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları. Sizin için hazırladık...

22-28 AĞUSTOS HAFTALIK BURÇ YORUMLARI


KOÇ BURCU:

Bu hafta sevgili koçların gündemi hem ailevi konular hem de kariyer hayatı bu hafta hayatınızda bazı şeylere karar verme vaktinin geldiğini düşünebilirsiniz ve bunun için de hem önemli hem de doğru bir zaman sevgili koçlar aylardır işiniz ve aileniz arasında sıkışıp kaldınız artık kendinize zaman ayırma ve yenilenme zamanı kendinize ve özel hayatınıza zaman ayırmanın çok iyi geldiğini fark edeceksiniz

BOĞA BURCU:

Bu hafta gündeminiz arkadaşlar, yakın çevre ve bunlarla oluşabilecek sorunlar sevgili boğalar bu hafta kafanızın dikine gitmenizi tavsiye etmem bu durumlarla alakalı problem yaşayabilirsiniz sizinle konuşmaya çalışan yardımcı olmaya çalışan kişileri dinlemenizi tavsiye derim yoksa bu yüzden fazlaca kaçacak fırsatlar var diyebilirim işin özü kendinizi sessize alın bu hafta kabuğunuza çekilip geçmiş ve geçmişle yaptığınız hataları onarmaya tamir etme zamanı bu hafta

İKİZLER BURCU:

Bu hafta önemli değişiklikler haftası sevgili ikizler. Odak noktanız maddiyat ani para girişleri ve çıkışları yaşayabilirsiniz. Kimseye borç vermeyin ve mümkün ise almamanızı tavsiye derim. Harcamalarınızdaki artış sebebi ile sonradan sıkıntı yaşamak olası gözüküyor. Bu hafta aileniz ve sevdiklerinize zaman ayırmak size çok iyi gelecek bir müddet bazı şeylerden uzaklaşmak dedikodudan uzak durmak harika olabilir çünkü arkanızdan konuşulan şeyleri duyabilir vermiş olduğunuz sır ortaya çıkabilir bunları gözden geçirmenizi tavsiye derim.

YENGEÇ BURCU:

Bu hafta her şeyi üzerinize alabilir kırılabilirsiniz çok fazla alıngan olduğunuz bir dönemdesiniz fakat çoğu zaman hayat böyle değildir her şeyi içselleştirmemek gerekiyor sevgili yengeçler. Eğitim, sosyal çevre ve arkadaşlıklar konusunda sizden yeni adımlar bekleniyor bu hafta ile beraber hayata bakış açınız fazlasıyla değişmeye başlayacak maddi konularda bir değişim bekliyorsanız olumlu gelişmeler var diyebilirim.

ASLAN BURCU:

Sevgili aslanlar bu haftaya melankolik başlıyorlar çünkü aylardır nasıl bir hayat istediğiniz hakkında kafanızda şekillenenleri hayata geçiremiyorsunuz geçmişle alakalı özellikle geçmiş ilişkinizin geri dönmesi olası fakat sizde şans verip vermeme konusunda kararsız kalabilirsiniz. Sizlere tavsiy6em sevgili aslanlar geçmişinizi iyileştirecek çalışmalar yapmanız bu çalışmalar sayesinde iyileştiğinizi fark edeceksiniz. İşle ilgili hareketlilik gelirinizin artması söz konusu bu hafta kandırılma ve3 dolandırılmalara dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz.

BAŞAK BURCU:

Sevgili başaklar bu hafta sosyal çevreniz ve aşk hayatınız gündemde olacak. Bol bol zıtlaşmalı ve çekişmeli bir hafta olacak sizin için eğer ilişkiniz var ise daha sakin kalmaya çalışırsanız güzel günler kapıda diyebilirim. Hedeflerinize ulaşmak için bu hafta adım atmanız çok önemli olacak kendinizi cesaretlendirmeye ihtiyacınız var.

TERAZİ BURCU:

Kariyer ve eğitim konusunda vermiş olduğunuz mücadeleler artık netleşmeye başlayacak sevgili teraziler bu hafta çalışma arkadaşlarınızla yanlış anlaşılmalardan dolayı gereksiz tartışmalar içinde bulabilirsiniz kendinizi. Ayrıca bu hafta evren size işaretler gönderecek bilinçaltı yoluyla bu işaret ve mesajları takip etmenizi anlamlandırmaya çalışmanızı tavsiye ederim sizin yararınıza olacağını fark edeceksiniz.

AKREP BURCU:

Bu haftaki gündeminiz sevgili akrepler akrabalar, kuzenler, yakın çevrenizle uzlaşamadığınız orta noktayı bulamadığınız kişilerle yol ayrımı söz konusu haklı olduğunuz konularda fazla konuşarak haksız duruma düşebilirsiniz. Hayatınıza yeni girecek olan kişilere arkadaş veya sevgili çok dikkatli olmanızı tavsiye ederim dost mu, düşman mı ayırt edemeyebilirsiniz.

YAY BURCU:

Sevgili yaylar bu haftaki gündeminiz harcamalar, ortaklaşa paralar, miras, nafaka gibi konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. İş yerindeki çalışma arkadaşlarınızla uslup ve konuşma tarzınıza bu hafta dikkat etmenizi tavsiye ederim yoksa büyük sorunlar yaşamanız olası gözüküyor. Aşk hayatınızda sizden beklenen biraz cesaret

OĞLAK BURCU:

Bu hafta gündeminiz ikili ilişkiler, evlilik, ortaklık ve aşk hayatınız sevgili oğlaklar ilişkilerdeki iletişiminiz bu hafta önem kazanıyor ani kopmalar yanlış anlaşılmalardan sonra gelen ayrılıklara maruz kalabilirsiniz. Aslında başka bir şey demek isterken karşınızdaki insanın bam teline basıp bir anda fevri çıkışı ilişkinizi noktalamanıza sebebiyet verebilir dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

KOVA BURCU:

Sevgili kovalar bu hafta gündeminiz sağlık, diyet, spor ve gündelik işleriniz hız kazanacak. Hayatınızda kalıcı adımlar atmanız gereken bir hafta sevgili kovalar diyet ve spor konusunda istikrarlı davranmanızı tavsiye ederim ve size çok iyi gelecek. Bu hafta bankalar ve sigorta işleri ile uğraşabilir yatırım yapmak isteyebilirsiniz bunun için önce gelir ve giderinizi iyice ölçüp tartıp karar vermeniz iyi olacaktır.

BALIK BURCU:

Sevgili balıklar bu haftaya hayattan keyif aldığınız şeyler, hobiler ile başlıyorsunuz. Ayrıca bu haftanın konusu ilişkiniz ve güven konusu ilişkinizde yolunda gitmeyen kafanızı kurcalayan durumlar var ise bunu partneriniz ile açık açık konuşmanızı tavsiye ederim yoksa kuruntu yaparak daha da çıkmaza sürükleyebilirsiniz. Yeni tanışacağınız insanlara dikkat etmenizi öneririm kimin dost kimin düşman olduğunu anlamakta güçlük çekebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.