22 Ağustos Günlük Burç Yorumları

22 Ağustos Günlük Burç Yorumları
Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçları günlük yorumlar...

Koç ve Yükselen Koç

Ay akrep burcunda ilerliyor. Bugün tutkulu ve gizemlisiniz. Borçlar, nafaka ve tazminat gündeminiz olacak. Partnerinizle ego yarışına girmekten kaçının. İş yerinizde birtakım oyunlar dönebilir. Sağlığınıza ekstra özen gösterin.

Boğa ve Yükselen Boğa

Ay akrep burcunda seyrediyor. İkili ilişkileriniz, evliliğiniz ve iş anlaşmalarınızda hislerinizi dinleyeceksiniz. Babanızla anlaşmazlık yaşanabilir. Aşk hayatınızda gizlenen durumlara karşı dikkatli olmalısınız.

İkizler ve Yükselen İkizler

Bugün sorumluluklarınız, iş projeleriniz ve sağlığınızla meşgul olacaksınız. Evcil hayvanınızın sağlığı da hassas olacak. Aile içinde yaşanan bir konu ortalığa dökülebilir. Patronunuzun sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Kardeşinize karşı ısrarcı davranmayın.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bugün aşk hayatınıza tutkularınız yön verecek. Cazibenizle dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Çocuğunuzun eğitim hayatıyla meşgul olabilirsiniz. Sanatsal çalışmalar yapmak için ideal bir gün. Harcamalarınız artabilir. Her duyduğunuza inanmayın, yanlış duyumlar alabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan

Bugün aile içinde yaşanabilecek mücadeleleri sorumluluk alarak çözmeniz gerekebilir. Emlak işleri veya miras meseleleriyle meşgul olabilirsiniz. Banka işlemlerinizde dikkatli olun, kandırılmalara açık bir süreç. Sağlığınıza ekstra dikkat edin.

Başak ve Yükselen Başak

Bugün yakın çevre ilişkilerinizi güvenle inşa etmeye çalışacaksınız. Bir işe imza atacaksınız maddelerini iyice okuyun. Evliliğiniz ve ikili ilişkilerinizde sizden gizlenen durumlara karşı sezgilerinizi dinleyin.

Terazi ve Yükselen Terazi

Bugün kazançlarınız ön plana çıkacak. Psikolojik anlamda yorgunluğunuz bedensel sağlığınızı etkileyebilir. Beklenmedik olaylara karşı dikkatli olmalısınız. Arkadaşlarınıza karşı patronluk taslamaktan uzak durun.

Akrep ve Yükselen Akrep

Bugün Ay sizin burcunuzda ilerliyor. Güçlü ve özgüvenli hissedeceksiniz. Arkadaşlarınızın sizden sakladığı olaylar ortaya çıkabilir. Kalabalık ortamlarda her duyduğunuza inanmayın. Patronunuzla anlaşmazlık yaşayabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay

Bugün izole olmak ve yalnız kalmak isteyeceksiniz. İş hayatınızda yanlış yönlendirilmeye çalışılabilirsiniz. Stratejik ve gizlilik içinde hareket etmelisiniz. Yolculuklarda ve telefon görüşmelerinizde bazı aksaklıklar çıkabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Bugün arkadaşlarınızla bir arada olmak size güç verecek. Projeleriniz üzerine derinleşebilirsiniz. Yolculuklarda hırsızlıklara karşı dikkatli olmalısınız. Telefon görüşmelerinizde her duyduğunuza inanmayın. Harcamalarınız artabilir.

Kova ve Yükselen Kova

Bugün kariyerinizde güçlü ve hırslısınız. İkili ilişkilerinizde ısrarcı davranışlarınız karşınızdakiyle ego çatışması yaşamanıza sebep olacaktır. Finansal kaynaklarınızı güven duymadığınız kimseyle planlamayın.

Balık ve Yükselen Balık

Bugün Ay akrep burcunda ilerliyor. Planlarınızı gerçekleştirmek konusunda umutlu ve güçlü hissediyor olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde gizlenebilecek durumlara karşı temkinli olun. Sağlığınıza ekstra özen gösterin. İş arkadaşlarınızla anlaşmazlıklara açık bir gün.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin Pekcan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.