22 Eylül 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları | Bugüne dair tüm analizleriniz burada

22 Eylül 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları | Bugüne dair tüm analizleriniz burada
22 Eylül 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları hakkında öğrenmek istediğiniz her şey burada. Hayatınıza nasıl etki bırakacağını düşündüğünüz yükselen yorumlarından iş, para ve aşk falına kadar tüm yorumları okuyabilirsiniz. İşte 22 Eylül 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları...

Yeni bir gün yeni bir umut demek. Var olan burçlar hakkında değerlendirmeler okumak, hayatınızda yeni kararlar almak ve farklı uğraşlar edinip yaşamınızı değiştirmek istiyorsanız 22 Eylül 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları sizler için hazırlandı. İnternet üzerinde toplanan tüm burç yorumlarının sizlerle buluştuğu haberimize sizler de yorumlarınızı yazarak katkıda bulunabilirsiniz.

günlük burç yorumları oku

22 Eylül 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları Günlük Burç Yorumları Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları karşınızda. Çeşitli değerlendirmeler sonucu elde edilen bilgileri sizler için bir araya getirdik ve haberleştirdik. İş, aşk, para, sağlık ve pek çok konuda sizleri bekleyen gelişmeleri okuyabilirsiniz.

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
24 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar

burç yorumları oku
 

22 Eylül 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

22 Eylül 2018 Cumartesi KOÇ Burç Yorumu:
Maddi konularda girişimciliğinizi engelleyen gizli kuşkularınız var. İşbirliği içinde hareket etmek için katılım beklemenize rağmen, sizinle aynı şeyi düşünmeyen kişiler var. Rahatsız olmamalı ve bazı kişilere kendilerini ispat etmeleri için zaman tanımalısınız.İyi niyetli yaklaşımlarınızın anlamı daha sonra anlaşılacaktır.

22 Eylül 2018 Cumartesi BOĞA Burç Yorumu:
Mars ve Ay burcunuzda ilerlerken, düşüncelerinizde karmaşalar yaratıyor. İsteklerinizin anında gerçekleştirmek istiyorsunuz. Başlangıçların sizi ürkütmesinin nedeni her şeyi denetimden geçirmek istediğiniz için oluyor. Yapmanız gereken çok iş var ve siz zaman problemleri yaşıyor, olayları abartmanız konusunda bazen aşırıya kaçıyorsunuz.

22 Eylül 2018 Cumartesi İKİZLER Burç Yorumu:
Yönetici gezegeniniz Merkür, kombinasyon burcunuz Terazi'ye geçti. Sosyal ilişkilerinizde güzel ve akıcı konuşmalarınızla dikkat çekecek ve bulunduğunuz ortamlarda farklı düşüncelerin etkisi altında kalacaksınız. Duygusal konularda ketum davranmayı tercih edebilirsiniz. Bugün içsel sevinciniz oldukça yüksek gelişiyor.

22 Eylül 2018 Cumartesi YENGEÇ Burç Yorumu:
Yaşamınızla ilgili değişime ihtiyaç duyduğunuz halde, geleneksel takıntılarınız yüzünden aşmadığınız konular var. Bugün ayrıntılar önem kazanabilir. Duygusal sorunlarınızı arka plana atacak ve partnerinizin sorunlarına kısa sürede çözüm bulacaksınız. Bazı kuşkularınızdan sıyrılmalısınız.

22 Eylül 2018 Cumartesi ASLAN Burç Yorumu:
Ay kişisel ilişkilerinize yeni boyut getiriyor. Bulunduğunuz koşulları kendinize yönlendirmek isterken çevresel faktörleri unutmamalısınız. Küçük egoların başınıza iş açmasını istemiyorsanız, kendinizi dizginlemek zorundasınız. Ortak paydalara sahip olduğunuz kişilere şans vermeli ve kişisel gelişimleriniz için bazı atılımların şart olduğunu bilmelisiniz.

22 Eylül 2018 Cumartesi BAŞAK Burç Yorumu:
Yönetici gezegeniniz Merkür para evinize geçerek, kendinizle ilgili açılımlar ve değişimleri ortaya çıkaracak. Enerjinizi maddesel konularda yoğunlaştırmak isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi destekleyen işler yaptığınız zaman çok daha yüksek performans sergiliyorsunuz. Sınırlarınızı kendiniz belirlemelisiniz.

22 Eylül 2018 Cumartesi TERAZİ Burç Yorumu:
Bugün Ay'ın konumu, duygusal anlamda derin düşünceler içinde olmanıza neden olabilir. Derin duyguların insanı olmanız sizi her zaman farklı kılıyor. Fakat, bu kadar ayrıntıya düşkün olmak sizde olumlu olmuyor. Nedensiz korkularınız var. Şansınız açılırken bazı pürüzleri görmezlikten gelemezsiniz.

22 Eylül 2018 Cumartesi AKREP Burç Yorumu:
Ay ve Mars karşıt burcunuzda ilerliyor. İkili ilişiklerinizde duygu karmaşası yaşayacaksınız. Partnerinizin çıkardığı sorunlar karşısında bocalayabilirsiniz. Aranızda olaylar sert gelişebilir. Duygusal konularda inatçı davranarak, sevdiğiniz kişi ile aranızda problemlerin oluşmasına neden oluyorsunuz. Yaşamı sorgulama tarzınızı hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz.

22 Eylül 2018 Cumartesi YAY Burç Yorumu:
Görüştüğünüz kişilerle kazançlar konusunda iş birliği içinde olacak ve kendi fikirlerinizin benimsendiği şartları sunacaksınız. Bugün Ay'ın Boğa'da ilerlemesi, sizin olaylara ketum bir şekilde yaklaştığınızı gösteriyor.Bildiğiniz konularda ısrarcı davranarak kendi sisteminizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz.

22 Eylül 2018 Cumartesi OĞLAK Burç Yorumu:
Bugün çevresel koşulların olumlu etkileri sizden yana. Ay kombinasyon burcunuz Boğa'da ilerlerken, mantıklı ilişkiler içindesiniz.Yaşamınızla ilgili sabit kararlar vermek istiyor ve yaratıcı yönlerinizin kabul görmesi için gerekli alt yapıyı kurmak istiyorsunuz. Akıllıca yaptığınız anlaşmalar ses getirecek.

22 Eylül 2018 Cumartesi KOVA Burç Yorumu:
Duygusal ilişkilerinizde içsel çatışmalar yaşayabilirsiniz. Sizin özgürlük tutkularınız partnerinizin için problem teşkil ediyor. Kısa vadeli kaçışlara ihtiyacınız var ve bu kişisel özelliğinizi ona, uygun bir dille anlatmalısınız. Kökten değişimlere ihtiyacınız var. Duygularınızın sınırlarını kendiniz çizmelisiniz.

22 Eylül 2018 Cumartesi BALIK Burç Yorumu:
Ay'ın bulunduğu konum, çevresel faktörlerinizin güçlenmesine neden oluyor. Yaratıcı yönlerinizin kabul görmesini istiyor ve çevrenizden bu konuda gerekli destekleri görüyorsunuz. Aşk konusunda ikilem yaşamak istemiyorsanız, aranızda bazı pürüzleri ortadan kaldırmak zorundasınız. Sizin mantık savaşınız galip gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.