22 Kasım 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?

22 Kasım 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?
Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 22 Kasım 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri.

Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 22 Kasım 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri. Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 22 Kasım 2018 Perşembe Salı Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri. Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor.

günlük burç yorumları oku


Astroloji nedir?

Astroloji hemen hemen insanlık tarihi kadar eski bir kehanet sistemidir. Her ne kadar son yüzyılda genel Astroloji anlayışı biraz değişmiş ve Astroloji'ye bilimsel bir görünüş verilmeye çalışılmışsa da Astroloji temelde bir kehanet, gelecekten haber verme sistemidir. Geniş anlamdaysa Astroloji insanın evren ve kozmik güçlerle olan ilişkilerini inceleyen, başarı ve başarısızlık oranlarını, hangi konularda şanslı, hangilerinde şanssız olduğunu anlamaya çalışan, hangi dönemlerde ne gibi kozmik etkiler altında kalarak, nelere uygun olduğunu araştıran bir sanattır ve bu sanat, Güneş Sistemi'mizdeki gezegenlerin, uydumuz Ay'ın, Güneş'in, Güneş Sistemi'mizin çevresinde bulunan takım yıldızların ya da başka bir ifadeyle burçların içindeki haraketlerini ve birbirleriyle olan ilişkilerini inceleyerek çalışan bir sistemdir.
 

22 Kasım 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları

22 Kasım 2018 Perşembe KOÇ Burç Yorumu:
Bugün; isteklerinizi gerçekleştirmek için kendinizi enerjik hissedecek ve bu doğrultuda, iletişime gireceğiniz çevreler içerisinde bulunacaksınız. Fakat sizin kendinizle ilgili problemleriniz var. Çünkü yaşamın her kesitinde sadece kendi doğrularınıza inandığınız için, çevrenizi zorluyorsunuz. Güçlü mantığınız bazen iflas ediyor.

22 Kasım 2018 Perşembe BOĞA Burç Yorumu:
Çevre ilişkilerinde kendinize güveniyorsunuz. Sınırlarınızı, liderlik özellikleriyle birleştirerek kullanabileceksiniz. Ay'ın konumu, ailenizin isteklerine karşı duramayacağınızı gösteriyor. Fakat şunu unutmayın ki, yaşam sürekli değişiyor ve sizi doğrularınızla yaşamaya çalışıyor, olmanız son derece olumlu.

22 Kasım 2018 Perşembe İKİZLER Burç Yorumu:
Ay üçüncü evinize geçerken, ilişkilerinizin yön değişimine neden oluyor. Mantıklı davranışlar yerine duygusal olaylara eğilim göstereceksiniz. İletişim içinde olduğunuz kişilerle enerji alış verişi içinde olacaksınız. Çevresel faktörleri istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. Mesleki çalışmalarınız kısa yollar üzerinde gelişebilir.

22 Kasım 2018 Perşembe YENGEÇ Burç Yorumu:
Ay para evinizde size olumlu etkiler veriyor. Kişisel harcamalarınız artmasına rağmen, Alış veriş yapma zevkinize bir türlü dur diyemiyorsunuz. Bugün gereksiz masraflarınız olabilir. Önce kafanızda alacağınız şeyleri belli bir listesiniz yapmalısınız. Üstelik borç para olaylarına kesinlikle girmemelisiniz. Satürn sizi sınıyor.

22 Kasım 2018 Perşembe ASLAN Burç Yorumu:
Ay, burcunuza geçerek içsel enerjinizin yükselmesine ve olaylara daha duygusal yaklaşmanıza neden oluyor. Çabuk gelişecek olayları kendinize hedef almanız, size zaman kaybettiriyor. Duygusal çekişmelerden uzak kalmalısınız. Siz geniş zamanların kişisiniz ve esnek yaşamaktan hoşlanıyorsunuz.

22 Kasım 2018 Perşembe BAŞAK Burç Yorumu:
Bugün, kendinizi çok iyi hissediyorsunuz. Kendinizle barışık olduğunuz zamanlar, istekleriniz doğrultusunda birçok olayın; kendiliğinden, olması gereken şekilde geliştiğini biliyorsunuz. Duygusal takıntıların sizi olumlu motive ettiği de bir gerçek. Bugün ani gelişebilecek olaylara karşısında gününüzün temposu hızlanabilir.

22 Kasım 2018 Perşembe TERAZİ Burç Yorumu:
Bugün, çevrenizin gözüne çarpan hareketler içinde olacaksınız. Duygusal ilişkilerinizde romantik gelişmeler mevcut. Arkadaşlarınızla birlikte olduğunuz zaman, kendinizi çok daha enerjik ve bütünlenmiş hissediyorsunuz. Tanıştığınız kişilerin sonradan üzerinize düşmesi. sizi bazen bunaltabiliyor. Dikkatli olun.

22 Kasım 2018 Perşembe AKREP Burç Yorumu:
Hedefleriniz konusunda oldukça iddialısınız. Düşüncelerinizde sınır tanımayan tavırlarınız, yüzünden bazılarının tepkisini alabilirsiniz. Yeteneklerinizi kendi amaçlarınız doğrultusunda kullanmanız gereken bir gündesiniz. Güçlü dostlarınızdan alacağınız yardımlar söz konusu olurken, fikir çatışmalarına hazır olmalısınız.

22 Kasım 2018 Perşembe YAY Burç Yorumu:
Kendi kendinizle yarışacağınız bir gün içindesiniz. Bugün tavırlarınızda belli bir sınır yok. Aklınıza gelen her şey ilginizi çekiyor ve mesafeler konusunda engel tanımıyorsunuz. Ailenizin size olan tavırları tepkisel olabilir. Kendinizi savunmak yerine, olayları derinden düşünmenizde fayda var. Çok duygusal olmayın.

22 Kasım 2018 Perşembe OĞLAK Burç Yorumu:
Her şeyi gözünüzde çok fazla büyütüyor ve duygusal saplantılardan kurtulamıyorsunuz. Bugün, derin düşünmek hiç bir işe yaramayabilir. Yapacağınız işler konusunda fedakarlık yapmaktan kaçınıyorsunuz. Ay'ın konum, duygu ve mantık dengenizin bozulmasına neden oluyor. Partnerinizin duygularına çok fazla değer veriyorsunuz.

22 Kasım 2018 Perşembe KOVA Burç Yorumu:
Maddi konularda kendinize güveniniz artarken, yeni projelerinizi için gün sayıyorsunuz. Yapacağınız işleri şimdiden planlamaya başlayabilirsiniz. Özgüveniniz temelinde yükselen ve deneyimlerinizi harç olarak kullanacağınız başarılı bir gündesiniz Çevresel ilişkilerinizde hareketlenmelerin olduğu bir gün. Çocuklarınızla ilgili sorunlar gündeme gelecek.

22 Kasım 2018 Perşembe BALIK Burç Yorumu:
Bugün, kişisel yeteneklerinizi kullanmak için bir çok engeli aşmak zorundasınız. Maddi konulardaki duygusal harcamalarınız yüzünden sıkıntı çekmeniz mümkün. Bugün; sizin uygulamak istediğiniz halde bazı engellerle karşılaşabileceğiniz bir konuda küçük sorunlar yaşayabilirsiniz. Yapılması gereken çok fazla işiniz var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.