23 Eylül 2018 Pazar Günlük Burç Yorumları | Hayatınıza dair tüm değerlendirmeler burada

23 Eylül 2018 Pazar Günlük Burç Yorumları | Hayatınıza dair tüm değerlendirmeler burada
Hayatınızla ilgili önemli gelişmeleri, değişim yaşanacak konuları öğrenmek ve bunlara göre karar vermek için 23 Eylül 2018 Pazar Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı.

23 Eylül 2018 Pazar Günlük Burç Yorumları Günlük Burç Yorumları Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları karşınızda. Çeşitli değerlendirmeler sonucu elde edilen bilgileri sizler için bir araya getirdik ve haberleştirdik. İş, aşk, para, sağlık ve pek çok konuda sizleri bekleyen gelişmeleri okuyabilirsiniz.

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
24 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar

burç yorumları oku

 

23 Eylül 2018 Pazar Günlük Burç Yorumları

23 Eylül 2018 Pazar KOÇ Burç Yorumu:
Bugün Güneş karşıt evinize geçiyor. Duygusal ilişkilerinizde daha sert ve bencilce hareket edebilir, gücü sevdiğiniz için, bu tür davranışlar içine girebilir ve ilişkilerinizde çevresel koşullarınızın size yarar sağlayacak noktalarda odaklaşabilirsiniz. Düşüncelerinizin onaylanması ile, hedefleriniz belli bir aktiflik kazanacak.

23 Eylül 2018 Pazar BOĞA Burç Yorumu:
Bugün, maddi konularla ilgili bir takım sorunlar canınızı sıkacaktır. Birlikte çalıştığınız kişilerin sizinle kişisel savaşları olabilir. İşinizle ilgili enerjinizin yükseldiğini görecek ve karşınızdaki kişilere arzuladığınız şekilde karşı durabileceksiniz. Beklentilerinizde sabırlı davranmakla, her şeyi çok daha kolay çözebileceksiniz.

23 Eylül 2018 Pazar İKİZLER Burç Yorumu:
Ay burcunuzda ilerliyor. İş yaşantınızı askıya alacak ve duygusal konularınıza ağırlık vereceksiniz.Bugün, partnerinizin güçlü özelliklerinden etkilenebilirsiniz. Güneş sosyal ilişkilerinize yeni bir boyut kazandıracak. Risklere girme konusunda, dostlarınız sizi farklı koşullara sürükleyebilir. Bugün, enerjinizi dengeli kullanmalısınız.

23 Eylül 2018 Pazar YENGEÇ Burç Yorumu:
Düşüncelerinizde ısrar edeceğiniz bir gün. Kişiliğinizle ilgili değişim sürecine girmiş bulunuyorsunuz. Çevrenizdeki güçlü kişilerle kuracağınız bağlantıların önemli olduğu bir gün. Aile bireyleri ile yapacağınız bazı konuşmalarda, farklı konuları tartışabilirsiniz. Onlar için, odak noktası olan konuları görmezlikten gelmemelisiniz.

23 Eylül 2018 Pazar ASLAN Burç Yorumu:
Bugün çevre ilişkileriniz güçleniyor. Ortak dostlarla bir araya gelecek ve onların fikirlerinden etkileneceksiniz. Sosyal ilişkilerinizi canlı tutmaktan hoşlandığınız için, size sunulan tekliflerde farklı istekler arıyorsunuz. Tanıdığınız birinden evlilik teklifi alabilirsiniz. Güçlü sezgilerinize güveniyor ve çevrenizdeki olayları irdelemekten hoşlanıyorsunuz.

23 Eylül 2018 Pazar BAŞAK Burç Yorumu:
Bugün, ilişkilerinizi olumlu yönde kullanacaksınız. Birlikte olduğunuz kişilerin sürpriz davranışları karşısında,şaşırabilirsiniz. Olağanüstü bir algılama gücüne sahipsiniz. Maddesel konularla ilgili yeni değişimlere ihtiyaç duyacak ve bulunduğunuz şartları daha da yukarıya çekeceksiniz. Bazı gerginlikleriniz için rahatlamayı denemelisiniz.

23 Eylül 2018 Pazar TERAZİ Burç Yorumu:
Güneş'in burcunuza geçmesiyle kendiniz güçlü ve enerjik hissetmeye başlıyorsunuz. Yapacağınız ve planlayacağınız çok şey var. Bugün, kişisel egolarınız ön planda olacak ve çevrenizi gizli bir şekilde yönetmek isteyeceksiniz. Kazançlarınızı arttırma konusunda sezgisel bir yeteneğe sahipsiniz.

23 Eylül 2018 Pazar AKREP Burç Yorumu:
Bugün çok fazla meraklısınız. Olayları detayları ile inceleyip sonuç çıkarmaya çalışıyorsunuz. Savunduğunuz konulardan taviz vermekten hoşlanmıyorsunuz. Mesleki ilişkileriniz başarılı bir şekilde ortaya koyarken, inatçı yapınız bir kez daha vurgulayacaksınız. Bugün,güçlü bilinçaltınızı, yaşama geçirmek için başlattığınız savaştan galip çıkmak isteyebilirsiniz

23 Eylül 2018 Pazar YAY Burç Yorumu:
Bugün, aynı anda bir çok yerde bulunmanız gerekebilir. Çevresel koşullarınızı zorlayarak, hedeflerinize ulaşmaya alışmışsınız. Hayallerinizin altında yatan gerçek nedenlerle baş etmesini öğreniyorsunuz. Bugün enerjinizi arkadaş çevrenizde daha belirgin bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Unutmayın ki güç hala sizde.

23 Eylül 2018 Pazar OĞLAK Burç Yorumu:
İsteklerinizde oldukça inatçı davranıyorsunuz. Geçmiş deneyimlerinizden yola çıktığınız zaman, daha az hata yaptığınızı bildiğiniz için kişisel isteklerinizi arka plana atabiliyorsunuz. Bugün, kendiniz çok dingin hissedeceksiniz. Maddi kazançlarınız düşünmek zorundasınız ve bugün, ince hesaplar peşindesiniz. Beklediğiniz güveni, kendiniz sağlamak zorundasınız.

23 Eylül 2018 Pazar KOVA Burç Yorumu:
Bugün, özgürlük duyguları içinde hareket etmek isteyeceksiniz. Beklemeyi bilmediğiniz için, bir çok iş fırsatlarını kaçırıyorsunuz. Bugün, duygularınızı coşkulu bir şekilde karşı tarafa yansıtacaksınız. İhtiyacınız olan beraberlikte uyum içinde olmak istiyorsunuz fakat sizin inatçı tavırlarınız, onun bitmeyen egoları yüzünden aranızda sürtüşmeler uzayabiliyor.

23 Eylül 2018 Pazar BALIK Burç Yorumu:
Enerjiniz çok güçlü ve olumlu kullanmanın yollarını araştırmalısınız. Hissettiklerinizle amaçlarınızın aynı yönde olması, uğraş vermeniz gerektiren konuların kolaylaşmasını sağlıyor. Maddi konularda önemli konuların araştırması içindesiniz ve yeni başlangıçlardan korkmuyorsunuz. Bugün, güçlü yönleriniz bir kez daha ortaya koyacaksınız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.