23 Eylül 2022 Cuma Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları

23 Eylül 2022 Cuma Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları
Astroloji dünyasında günlük burç yorumları en fazla ilgi gören konu ve okuyucular hayatlarına dair yaşanacakları okumak amacında. Bu sebeple de sorgulamalarda bulunuyor. 23 Eylül 2022 Cuma Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları haberimizde yer alıyor.

Her gün binlerce belki de milyonlarca insanın ilgi alanı olduğu astroloji ve günlük burç yorumları takip edilerek okunmak isteniyor. Hem Türkiye'de hem de dünyada neler yaşanacağına, bu yaşananların ise iş, para ve aşk alanlarında nasıl bir etki göstereceği merak edilerek araştırılıyor. Özellikle kadınların alaka gösterdiği günlük burç yorumları ile karşınıza çıktığımız haberimizde tüm detayları öğrenebilirsiniz. Ancak unutmayın ki haberimizde yer alan burç yorumları farklı internet sitelerinden derlemelerdir. Okuyucularımıza iyi günler dileriz. İnternet üzerindeki yorumlar üzerinden derlenen burçlarla ilgili olarak düşüncelerinizi yazabilirsiniz. 23 Eylül 2022 Cuma Burç Yorumları bu sayfada yer almaktadır. Hayatınızda sizce nasıl değişiklikler yaşanacak? İyi günler dileriz.

günlük burç yorumları oku


Gün boyunca oldukça hassas olabiliriz, özellikle sabah saatlerinde nostaljik hissedebilir, eski dostlarımızı görmek isteyebiliriz. Gün içinde hassasiyetimizin giderek artabilir, sevdiklerimiz için fedakarlıklar yapabiliriz. Sezgilerimizin gayet güçlü olduğu bugün ruhsal iniş çıkışlar yaşamaya açığız. Yardımlaşmak, meditasyon yapmak ve dua etmek için uygun bir gün. Gece yarısına doğru bu naif tavrımızdan eser kalmayabilir, hayatın gerçekleri ile yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Günün enerjileri seni nasıl etkiliyor?

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
23 Eylül – 223 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
223 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar


23 Eylül 2022 Cuma Günlük Burç Yorumları

23 Eylül 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç; zihinsel ve duygusal olarak derinleşmeye yatkın olduğun için zorlu işlerin altından kalkabilirsin. Sezgilerin de arttığından iç sesine kulak vermen ilerlemeni sağlayacaktır. Çalışma ortamından ya da yakınlarından alacağın destekle maddi koşullarını iyileştirebilirsin.


23 Eylül 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa; birkaç gün boyunca ikili ilişkilerin ve ortaklıkların önem kazanmakta. Karşındakilerin davranışlarını içgüdüsel olarak anlayabilir, anlayışlı bir tavır sergileyerek iş birliği içinde davranabilirsin. Sana keyif veren kişilerle bir araya gelerek derin bağlar kurmaya çalışabilirsin.


23 Eylül 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler; bugün çalışma temponda artış olabilir, kendini ağır yüklerin altına sokabilir, sorunların çözümü için ihtiyacın olan desteği bulabilirsin. Çalışma hayatının gerekliliklerini yerine getirmek için düzenlemeler yapabilir, yerine göre kendi kurallarını koyabilirsin.


23 Eylül 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç; aşk hayatın ya da çocuklarla ilişkilerin bugün daha da derinleşebilir, sevdiklerin için her türlü fedakârlıkta bulunabilirsin. Ayrıca yaratıcılık gerektiren uğraşlarında verimli çalışmalar yapabilir, el sanatlarında başarılı olabilirsin. Seni mutlu edecek haberler alabilirsin.


23 Eylül 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan; ev, gayrimenkul ve yerleşimle alakalı işlerin bugün seni meşgul edebilir. Yeni bir yer bulmak için arayışa başlayabilir veya var olanla ilgili tadilat ve iyileştirme yapabilirsin. Ekonomik koşullarını destekleyecek adımlar atabilir, akılcı riskler alabilirsin.


23 Eylül 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak; hem zihinsel hem de bedensel performansının yüksek olduğu bir gündesin ancak takıntılı davranışlar sergileyip her şeyi kontrol altında tutmaya çalışabilirsin. Çevrendekilerle ilişkilerin derinleşebilir, ikna etme sürecinde başarılı olabilirsin.


23 Eylül 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi; gelirlerini nasıl daha iyi kullanabileceğin hakkında derin araştırmalar yapabilir, kulislere kulak kabartabilir, güvende olmadığını düşünerek endişelenebilirsin. Aslında sezgilerin güçlü olduğundan doğru yatırımlara yönelebilir, akılcı hesaplar yapabilirsin.


23 Eylül 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep; yaşamınla ilgili her konuda tam kontrol isteyebilir, kimseye danışmadan ince hesaplar yapabilirsin. Gerçi sevdiklerin için özverili tavırlar sergileyecek ve onlar söylemeden ne istediklerini anlayarak ihtiyaçlarını gidereceksin ancak tüm bunlar için sözünü dinlemelerini şart koşabilirsin.


23 Eylül 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay; bilinçaltını kurcalayan his ve düşünceler, kontrol dışı gelişmeler kendi içine çekilmene ve kendini irdelemene neden olabilir. Ev ve aile koşullarından kaynaklı bazı fedakârlıklarda bulunman gerekebilir. Arka planda olsan da iş ve sosyal hayatını yönetebileceksin.


23 Eylül 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak; günün hareketli ve gruplar içinde geçebilir. Arkadaşların arasında ki küslükleri barıştırmak, aynı görüşte ki kişileri bir araya getirmek gibi misyonlar yüklenebilirsin. Dostlarınla, yakınlarınla duygusal paylaşımların çoğalabilir; onlara yardımda bulunabilirsin.


23 Eylül 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova; iş ve sosyal hayatında ön planda olacağın bir gün seni beklemekte. Finansal konular gündeminde fazlasıyla yer alabilir, işlerin hesaplarını ve hakkedişlerini yapmak, alım satımları kontrol etmek sana düşebilir. Sadece mali gelişmeleri değil, ekibi de yönetmen gerekebilir.


23 Eylül 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık; yurt dışı, eğitim, medya veya yolculuklarla ilgili yeni gelişmeler olabilir. Sabah saatlerinde koşullar belirsizlik içeriyor olsa da ilerleyen zamanlarda hayallerini gerçekleştirmene olanak sağlayacak güçlü destekleri bulabilirsin. Yakın ilişkide olduğun kişilerle aynı görüşleri paylaşabilirsin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.