23 Haziran 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları | İş, para, sağlık ve seks hayatınız bu sayfada

23 Haziran 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları | İş, para, sağlık ve seks hayatınız bu sayfada
Yaşamın her anında yaşayabileceğiniz olumlu ve olumsuz tüm gelişmeler sizleri etkiliyor. Bu sebeple de günlük burç yorumları büyük önem arz ediyor. Geleceğinize dair değerlendirmelerin yer aldığı ve kararlarınızı etkileyebilecek olan analizlerin bulunduğu 23 Haziran 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları karşınızda. Yorumlarınızı göndermeyi de ihmal etmeyin. Mutlu bir gün dileriz.

23 Haziran 2018 Cumartesi Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları hayatınıza yeni bir yön kazandıracak. Ele alınan konular ve yapılan değerlendirmelerden oluşan haberimizde yaşamınız hakkında farklı bir yol izleyebilirsiniz.
 

23 Haziran 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

23 Haziran 2018 Cumartesi KOÇ Burç Yorumu:
Bugün, yaratıcılık konusunda değişik fikirleriniz ve ilginç uygulamalarınız olacak. Karşı tarafı ikna etme konusunda başarılı olacaksınız. Kişisel çekim gücünüzü çevreniz üzerinde deneyebilir ve istediğiniz başarıyı sağlayabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerin özel sorunlarıyla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz.

23 Haziran 2018 Cumartesi BOĞA Burç Yorumu:
Ay, kombinasyon burcunuz Oğlak'a geçtiği için, çevrenizde gelişen olaylara daha titiz ve ayrıntıcı bir şekilde bakıyorsunuz. Bugün, içsel disiplininiz mükemmel bir şekilde seyrediyor. Sadece kendinizin değil, çevrenizin sorunlarına da çözüm getiriyorsunuz. Fazla kuralcı davranabilir, dostlarınızı katı kurallarınızla sıkabilirsiniz.

23 Haziran 2018 Cumartesi İKİZLER Burç Yorumu:
Bugün, ailenizle ilgili olaylar gündeme gelebilir. Onların bazı davranışlarından etkilenebilirsiniz. Konular üzerinde yoğunlaşma zorluğu yaşayacaksınız. Karasızlığınız yüzünden zaman kaybetme riski taşıyorsunuz..Karşı cinsle aranızda fikir ayrılıkları yaşayacaksınız. Olayları abartmayın.

23 Haziran 2018 Cumartesi YENGEÇ Burç Yorumu:
Olayları çok fazla yargılayarak yorum getiriyorsunuz. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, duygusal saplantılarınızı daha belirgin hale getiriyor. Hafızanızı kullanmanız gereken konularla ilgili bazı oluşumlar gündeme gelebilir. Kardeşler ve kan bağı olduğunuz kişilerin güvenliği söz konusu olacaktır.

23 Haziran 2018 Cumartesi ASLAN Burç Yorumu:
Ay'ın bulunduğu konum; maddi konularla ilgili, kendinizi denetim altında tutmanızı öneriyor. Hırslı tarafınız ön plana çıkıyor. Açılımlarınız konusunda, dikkatli davranmalısınız. Bulunduğunuz konumu korumak zorundasınız. Politik davranmakla çevrenizde iyi bir izlenim sergileyeceksiniz. Bugün, dengeleriniz çok önemli.

23 Haziran 2018 Cumartesi BAŞAK Burç Yorumu:
Ay Oğlak'ta ilerliyor. Tutucu tarafınız ortaya çıkarken, olayları fazla irdeliyorsunuz. Bu yüzden zaman kaybı yaşayabilir, kendiniz ispat etme konusunda bazı sorunlarla gündeme gelebilirsiniz. Özellikle, duygusal ilişkilerinizde istemediğiniz saplantılarınızı denetim altında tutmalısınız. Dürüstlük kavramını çok fazla abartıyorsunuz.

23 Haziran 2018 Cumartesi TERAZİ Burç Yorumu:
Bugün, detaylar üzerinde fazla duruyor, olayları farklı bir şekilde yorumluyorsunuz. Bilinç altınızda yerleşen sabit düşünceler canınızı sıkabilir. Yardım sever duygularınız atağa kalkacak ve yapmayı düşündüğünüz şeyleri sessizce yaşama geçireceksiniz. Çevrenizi korumak adına verdiğiniz çaba olumlu sonuçlanacak.

23 Haziran 2018 Cumartesi AKREP Burç Yorumu:
Bugün, her şeyi mantık çerçevesi içinde değerlendirmek istiyorsunuz. Kalabalık yerlerden sıkılabilir ve içsel dinginliğiniz için sessiz yerleri tercih edebilirsiniz. Maddi konularla ilgili zekanız en üst düzeyde çalışıyor. Menfaatleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Kavrama yeteneğinizi doğru bir şekilde kullanacaksınız.

23 Haziran 2018 Cumartesi YAY Burç Yorumu:
Bugün, zekanız sayesinde başaramayacağınız konu yok. Yaptığınız çalışmalar, istediğiniz hedefe yaklaşmanızı sağlıyor. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerin vasıfları çok önemli ve özenli seçimleriniz sayesinde yaşam kalitenizi yüksek tutuyorsunuz. Özel arkadaş grubunuzla olumlu ortaklıklar söz konusu olacak.

23 Haziran 2018 Cumartesi OĞLAK Burç Yorumu:
Bugün Ay, burcunuzda ilerlerken; içsel disiplininiz, başarınızı arttırma konusunda sağlam oluşumlara neden oluyor. Dingin ve sabırlı yapınızı ortaya çıkaran, başarılı çalışmalar içindesiniz. Diplomatik yapınızı; kullandığınız uygun kelimelerle süsleyerek, istediğiniz hedefe adım adım yaklaşıyorsunuz.

23 Haziran 2018 Cumartesi KOVA Burç Yorumu:
Küçük fırsatların önemli olduğu bir gün. Olayları çok çabuk kavrıyor ve yaratıcılığınızla birlikte alacağınız destekleri çok iyi kombine ediyorsunuz. Kendinize güveniyorsunuz. Bugün, çevrenizin eleştirilerine oldukça tepkili davranacaksınız. Finans konularında başarılı bir grafik çizeceksiniz. Her şeye rağmen, çevrenizin sizi anlaması güçleşebilir.

23 Haziran 2018 Cumartesi BALIK Burç Yorumu:
Bugün, ikili ilişkilerinizde güvenli bir ortam arıyor olmanız, partneriniz için de yeni bir platform oluşturuyor. Kendini size ispat etme konusunda, ona fırsat tanımış olacaksınız. Olayları çok fazla irdeliyor olmanız, karşı tarafın sabırsız davranışları karşısında çelişkilere neden olabilir. Yeterince uyuyamadığınız zaman, sinirli oluyorsunuz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.