23 Kasım 2018 Cuma Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?

23 Kasım 2018 Cuma Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?
Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 23 Kasım 2018 Cuma Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri.

Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 23 Kasım 2018 Cuma Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri. Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 23 Kasım 2018 Cuma Salı Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri. Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor.

günlük burç yorumları oku


Astroloji nedir?

Astroloji hemen hemen insanlık tarihi kadar eski bir kehanet sistemidir. Her ne kadar son yüzyılda genel Astroloji anlayışı biraz değişmiş ve Astroloji'ye bilimsel bir görünüş verilmeye çalışılmışsa da Astroloji temelde bir kehanet, gelecekten haber verme sistemidir. Geniş anlamdaysa Astroloji insanın evren ve kozmik güçlerle olan ilişkilerini inceleyen, başarı ve başarısızlık oranlarını, hangi konularda şanslı, hangilerinde şanssız olduğunu anlamaya çalışan, hangi dönemlerde ne gibi kozmik etkiler altında kalarak, nelere uygun olduğunu araştıran bir sanattır ve bu sanat, Güneş Sistemi'mizdeki gezegenlerin, uydumuz Ay'ın, Güneş'in, Güneş Sistemi'mizin çevresinde bulunan takım yıldızların ya da başka bir ifadeyle burçların içindeki haraketlerini ve birbirleriyle olan ilişkilerini inceleyerek çalışan bir sistemdir.
 

23 Kasım 2018 Cuma Günlük Burç Yorumları

23 Kasım 2018 Cuma KOÇ Burç Yorumu:
Yaşam enerjinizin güçlü olması, bazı hataları da beraberinde getiriyor. Bugün iddialı ve sosyal yönlerinizle rakip tanımıyorsunuz. Maddi konularda ise elde ettiklerinizin üstünde taleplerinizi gerçekleştirmeyi düşünüyorsunuz. Her yönden güçlü konuma gelmek isteyişinizde kendinizi ispat etme duygusu yatıyor.

23 Kasım 2018 Cuma BOĞA Burç Yorumu:
Aileniz ve evinizle ilgili bir takım çalışmalar ön planda olabilir. Gerekli donanıma sahip olmanıza rağmen sizi zorlayan olaylar karşısında, çelişkiler yaşayabiliyorsunuz. Yapıcı yönünüzün çevresel faktörlerden çabuk etkilenmesi yüzünden olayların yönünü saptırabiliyorsunuz. Sevdiğiniz kişiye daha anlayışlı olmalısınız.

23 Kasım 2018 Cuma İKİZLER Burç Yorumu:
Hedeflerinizi yönlendirirken detaylar üzerinde yoğunlaşacaksınız. Yakın dostlarınızın duygusal desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz fakat taviz vermeyen yapınızla çevrenizi şaşırtıyorsunuz. Siz eğer derdinizi söylemezseniz, onların anlamaları mümkün değil.Çevre koşulları sizi zorluyor. Sinirlerinizi sağlam tutmak zorundasınız.

23 Kasım 2018 Cuma YENGEÇ Burç Yorumu:
Maddi konularla ilgili ilginç ve üstü kapalı planlarınız mevcut. Bazı düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. Bugün bütçenizle ilgili canınızı sıkan olaylar karşısında suçu başkalarında aramak yerine oklarınızı kendinize yöneltin. Çünkü, söz konusu sevdikleriniz olduğu zaman harcamalarınıza dikkat etmiyorsunuz.

23 Kasım 2018 Cuma ASLAN Burç Yorumu:
Güneş sizin kombinasyon burcunuz Yay'a geçiyor ve enerjinizin daha da yükseldiğini hissedeceksiniz. Kararlı ve taviz vermeyen davranışlar içindesiniz. Kariyerinizle ilgili köklü değişimlere hazır olmalısınız. İkna kabiliyetinizi, kazançlarınızı arttırma konusunda kullanabileceğiniz bir gün. Oldukça rahatsınız.

23 Kasım 2018 Cuma BAŞAK Burç Yorumu:
Çevresel ilişkileriniz yeni bir boyut kazanırken, sosyal boyutu değişik çalışmalar içine gireceksiniz. Sevdiklerinizle ilgili romantik tasarımlarınız yanında hareketli günlerin ilk sinyallerini veren bir gündesiniz. Bugün içinde bulunduğunuz gerçeklerle ilgili konuşmalarınızı etkili bir biçimde ifade edebileceksiniz.

23 Kasım 2018 Cuma TERAZİ Burç Yorumu:
Ortak çalışmalara uygun bir gün. Engeller karşısında pes etmekten hoşlanmıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerle çekişmeler yaşayabilirsiniz. Sizin isteklerinizi karşı tarafın karşılayabilmesi için otoriter olmanız, bazılarını rahatsız edecektir. Bugün, bütçenizi gözden geçirmelisiniz. Maddi olarak kendinizi yetersiz görmeyin.

23 Kasım 2018 Cuma AKREP Burç Yorumu:
Ay tepe evinizde ilerliyor. Tepkileriniz direk ve net olacak. Yanınızda çalışan kişilerin haklarını savunurken çevrenizle ters düşebilirsiniz. Enerjinizi çalışma yaşantınıza yansıtabildiğiniz müddetçe mutlu olan siz bugün, çalışma potansiyelinizi yüksek tutmalısınız. Sabit davranmaktan vazgeçmelisiniz.

23 Kasım 2018 Cuma YAY Burç Yorumu:
Güneş burcunuza geçti. Kendinizi daha enerjik ve sağlıklı hissediyorsunuz. Ortaklıklar ve iş yaşantınızda sağlam görüşlü kişilerin desteklerine ihtiyacınız olabilir. Sizden yaşlı kişilerle kuracağınız diyalog, tatmin duygusu sağlayacaktır. Paylaşıma fazla önem vermeniz, bazen hata olabilir. Soğukkanlı çehrenizi devam ettirin.

23 Kasım 2018 Cuma OĞLAK Burç Yorumu:
Bazı kişiler tarafından izleniyor olmak size farklı bir aksiyon kazandıracak ve kendinize olan güveninizin artmasına neden olacak. Aile bağlarınızın çok güçlü olması nedeniyle onların sorunlarını da yüklenmenize sebep oluyor. Çevrenizde sağlığı konusunda problemi olan kişiler hemen ilginizi çekiyor.

23 Kasım 2018 Cuma KOVA Burç Yorumu:
Çok güçlü duygulara sahip olduğunuz içinde çevrenizi adeta aşkı çağırıyorsunuz. Yalnız en büyük kusurunuz, hep istediğiniz cümleleri duymak istemenizdir. Bugün gereksiz bir alınganlık gösterebilir ve partnerinizi suçlayabilirsiniz. Ayak sorunları, kovaların en çok şikayet ettiği konuların başında geldiğini biliyoruz. Dikkatli olun.

23 Kasım 2018 Cuma BALIK Burç Yorumu:
Aynı anda bir çok işi bir arada yapmak sizi gereğinden fazla yoruyor. Tutkulu ve çalışkan kişiliğinizle göz dolduruyorsunuz. Sessiz çalışmayı yeğlediğiniz için çalışmalarınız anlaşılmıyor. Bugün, işinizle ilgili yapacağınız bir görüşmede ifade güçlüğü yaşayabilirsiniz. Kendinize güvenmelisiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.