24-30 Ocak 2022 haftalık Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları burç yorumları

24-30 Ocak 2022 haftalık Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları burç yorumları
Astrolog Ayşe Meral Ünal Tatlısu, 24-30 Ocak 2022 haftalık Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları burç yorumları ile karşınızda. Aşk, iş, arkadaşlık, para ve diğer konularda neler yaşayacaksınız? Cevabı haberimizde.

Haftanın ilk gününde Ay Terazi burcunda ilerlerken uyumlu, dengeli ve arabulucu özellikleriyle ilişki ve diğer kişilere odaklı olacağımız bir günün enerjisinde olacağız. Ay fazının son dördüne ulaşmasıyla birlikte, doğal olarak içsel motivasyonumuzda oldukça hırslı ve başarma odaklı olacağımızı göstermektedir.

Akşam saatlerine doğru (24 Ocak- 6 Mart arasında) Mars'ın güçlü konumda olduğu Oğlak burcuna giriş yapmasıyla birlikte, içinde yaşadığımız hayatı göğüslemek için göstermiş olduğumuz gayret, vermiş olduğumuz savaş ve mücadele gücümüzün yükseleceğini, yapabilite gücümüzü tekrar kazanmış olacağımızı gözlemleyebileceğiz. İş, kariyer ve meslek hayatımızda başarılı olmak, mesleğimizle, kariyerimizle kendimizi toplumda itibarlı ve saygıdeğer bir insan olarak anılmak için gayret ve çaba göstermekle uğraş vereceğimizi göstermektedir. Toplumun saygısını ve sevgisini kazanmak için üzerimize düşen sorumlulukları ve görevleri yerine getirmek için eyleme geçme zamanıdır. Devlet, otorite figürleri, kural koyan, asker, polis, amir, müdür, şef olan kişilerle gerçekleştirilecek temasları, uygulanması, yerine getirilmesi gereken kuralların, sistemin, düzenin, yürürlüğe girmesi uygulamaya konması, hayata geçirilmesi gereken zamanlardır.

Mars Oğlak enerjisiyle harekete geçerken önünü arkasını düşünerek, sağlam, kalıcı ve emin adımlarla yol almaya konsantre olacağız. Bu dönemde duygulardan daha çok, akıl ve mantıkla ilerlemek isteyeceğiz.

25 Ocak Salı günü Ay Akrep burcunda, Jüpiter Balık burcunda ve 5 derecede üçgen açı bağlantısında ve şans noktasından da destek alıyor olacak. Hayatımızda üstlenmemiz gereken sorumluluklarımızı yerine getirmek konularında içsel sezgilerimizin çok güçlü olacağını, kadınlardan yana şanslı olabileceğimizi, sezgilerimize güvenerek hareket etmemizin çok daha doğru olacağını öngörebiliriz.

26 Ocak Çarşamba günü yine Ay Akrep burcunda ilerliyor olacak ve bu sefer de Neptün'le üçgen açı bağlantısında ve yine şans noktasından da destek alıyor olacak. Hayatımızda idealize ettiğimiz, olmasını arzu ettiğimiz, gerçekleşmesi için çaba ve gayret sarf ettiğimiz konularda, ya da hayallerimizi gerçekleştirmek için sezgilerimizden destek alarak kararlar alacağımızı ve karşımıza çıkan şans ve fırsatları değerlendirirken sezgilerimizle hareket etmemiz gerektiğini öngörebiliriz.

Ayrıca yine aynı gün Merkür Kova burcundaki Retro hareketini bitirip, Oğlak burcu Retro hareketine geçiş yapacağı için, iş, kariyer ve meslek hayatımızı ilgilendiren konularda eski konular tekrar gündeme gelebilir. Ve eksik kalan, tamamlanmamış eksiklikleri tamamlamak gerektiğini ve bunun için gereken sorumlulukları almamız gerektiğini bize gösterebilir.

29 Ocak Cumartesi günü Merkür ve Plüton kavuşumdayken, yine iş, kariyer ve meslek hayatımızda uzun zamandır üstünde durup düşündüğümüz, eski konuları belki içeren, ama artık bir karar verme aşamasında olduğumuz konularda önemli kararlar almak ve bu kararları alırken de ya hep ya hiç mottosuyla harekete geçebiliriz. Ay fazı balsamik fazda olduğu için muhtemelen artık kapanması gereken, ya da bitirilmesi gereken bir iş, ya da bir mevzuyu sonlandırma, tamamına erdirme aşamasında olduğumuzu söyleyebiliriz.

Bu haftanın genel enerjilerinden bahsettikten sonra, şimdi gelelim yükselen burçlarımız üzerindeki etkilerine...

Koç ve Yükselen Koç Burçları

24-30 Ocak Haftası

10.evinizden geçecek olan Mars iş, kariyer, meslek ve toplum önü görünürlüğünüzü etkileyen hayat alanlarında etkisini güçlü bir şekilde size hissettirecektir. Hayatınızdaki otorite figürleriyle cesurca mücadeleye girişebilir, ya da iş ve meslek hayatınızda toplum önünde güçlü bir şekilde gösterebileceğiniz girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa Burçları

24-30 Ocak Haftası

9.evinizden geçecek olan Mars din, inanç, felsefi konularda, ruhsal ve maneviyat alanlarında, yüksek eğitim ve akademik kariyerinizi ilgilendiren alanlarda, yurt dışı bağlantılı seyahat ya da ticari faaliyetleri içeren hayat alanlarında etkisini güçlü bir şekilde size hissettirecektir. Eğitim öğrenim, akademik kariyerinizle, yurt dışı bağlantısı olan alanlarda, hukuksal bir alanda sağlam ve kalıcı adımlar atmak isteyebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler Burçları

24-30 Ocak Haftası

8.evinizden geçecek olan Mars ortak değerler, başkalarının kaynakları, kredi ve borçlar, cinsellik, ölüm ve ölüm ötesi alem, okült bilgileri içeren hayat alanlarında etkisini güçlü bir şekilde size hissettirecektir. Ortak değerlerde, başkaları ile yapılan işlerde, okült bilgilerle ilgili alanlarda sorumluluk üstlenebilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Burçları Yengeç

24-30 Ocak Haftası

7.evinizden geçecek olan Mars eş, ortak, ortaklı yapılan işleri etkileyen hayat alanlarında etkisini güçlü bir şekilde size hissettirecektir. Eşiniz, ikili ilişkiler, ortağınız ya da ortaklı yapılan işlerde kalıcı ve sağlam adımlar atmak için sorumluluk almak isteyebilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan Burçları

24-30 Ocak Haftası

6.evinizden geçecek olan Mars günlük rutin hayatınız, genel sağlığınız, birlikte çalıştığınız kişiler, çalışma koşullarınız, evcil hayvanlarınızı ilgilendiren hayat alanlarında etkisini güçlü bir şekilde size hissettirecektir. Rutin sağlık kontrollerinizi yaptırmak isteyebilir, çalışma koşullarınızı ilgilendiren konularda kalıcı adımlar atabilir, evcil bir hayvanın sorumluluğunu üstlenmek isteyebilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak Burçları

24-30 Ocak Haftası

5.evinizden geçecek olan Mars aşk, çocuklar, yatırımlar, hobileriniz ve yaratıcılığınızı ilgilendiren hayat alanlarında etkisini güçlü bir şekilde size hissettirecektir. Var olan ilişkinize ciddiyet katabilir, çocuklarınızla ilgili konularda görevlerinizi yerine getirebilir, kalıcı ve sağlam yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi Burçları

24-30 Ocak Haftası

4.evinizden geçecek olan Mars ev, aile, yuva, vatan, ev hayatınızı etkileyen hayat alanlarında etkisini güçlü bir şekilde size hissettirecektir. Yaşadığınız yer, ev hayatınızla ilgili almanız gereken sorumlulukları yerine getirmek adına yeni adımlar atabilir, aileye ait ev, arsa, arazi ile ilgili bir konuda sorumluluk üstlenebilir ya da kimileri için de askere gitmek için adım atmak şeklinde de çalışabilecektir.

Akrep ve Yükselen Akrep Burçları

24-30 Ocak Haftası

3.evinizden geçecek olan Mars eğitim öğrenim, yakın çevre ilişkileriniz, yazılı sözlü alanlarda kendinizi ifade ettiğiniz alanlar, anlaşma ve sözleşmeler, yakın yerlere yapılan yolculukları ilgilendiren hayat alanlarında etkisini güçlü bir şekilde size hissettirecektir. Yakın çevrenizde bulunan kişilerle kısa yolculuklar yapabilir, evi, aileyi ilgilendiren ya da otorite figürleri ile kalıcı ve sağlam anlaşma ve sözleşmeler yapmak isteyebilir, ya da kendinizi yazılı sözlü alanlarda ifade edebileceğiniz sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay Burçları

24-30 Ocak Haftası

2.evinizden geçecek olan Mars maddi kaynaklarınız, öz değer duygunuz, yetenek ve becerileriniz, bedeninizi ilgilendiren hayat alanlarında etkisini güçlü bir şekilde size hissettirecektir. Yetenek ve becerilerinizi yazılı sözlü alanlarda ifade etmek için sorumluluk üstlenebilir, zihin ve beden sağlığınızı ciddiye almanız gerektiğini anlayabilir, belki bunun için bir girişimde bulunmak isteyebilirsiniz.

Oğlak ve Oğlak İkizler Burçları

24-30 Ocak Haftası

1.evinizden geçecek olan Mars kişiliğiniz ve karakteriniz, dış görünüşünüz, etrafınızda bulunan insanları ilgilendiren hayat alanlarında etkisini güçlü bir şekilde size hissettirecektir. Kişiliğinizi ve karakterinizi sağlam ve kalıcı bir şekilde ortaya koymak, yetenek ve becerilerinizi ortaya çıkarmak konularına artık ciddiyetle bakmayı ve gereken sorumlulukları üstlenmeniz gerektiğinin farkına varabilir, dış görünüşünüzü bedeninizi ilgilendiren bir konuda sorumluluk altına girebilir, ya da etrafınızda bulunan kişilerden uzaklaşmaya, sadeleşmeye yönelmek isteyebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova Burçları

24-30 Ocak Haftası

12.evinizden geçecek olan Mars insanlardan izole olmak, bilinçaltı, mistik psişik gibi spirütüel alanlarda, kontrol dışı gelişen olaylarla, hastane ya da hapishane gibi kapalı yerlerde bulunmayı ilgilendiren konularda etkisini güçlü bir şekilde size hissettirecektir. Kendi içinize çekilebilir, kişiliğinizi ve karakterinizi geliştirmek için spirütüel ve bilinçaltı konularıyla ilgilenmek isteyebilir, hastane ya da hapishane gibi kapalı yerlerde bulunma zorunluluğunuz olabilir.

Balık ve Yükselen Balık Burçları

24-30 Ocak Haftası

11.evinizden geçecek olan Mars sosyal çevreniz, arkadaş ve dostlarınız, vakıf dernek gibi toplulukları ilgilendiren hayat alanlarında etkisini güçlü bir şekilde size hissettirecektir. İçinde bulunduğunuz sosyal çevrelerde, vakıf dernek gibi aynı amaç için bir arada bulunan topluluklar içinde sorumluluklar üstlenmek, yardım, destek, ortak projeler yürütmek gibi konularda görevler almak isteyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.