24 Kasım 2018 Cumartesi Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları

24 Kasım 2018 Cumartesi Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları
Milli Piyango İdaresi tarafından çekilişi yapılan Sayısal Loto bugün de milyonlarca lira dağıtacak. Son büyük ikramiyenin Tekirdağ Çerkezköy'e çıkmasının ardından gözler bugünkü numaralarda. İşte 24 Kasım Cumartesi Sayısal Loto Çekiliş sonuçları...

Para kazanmak isteyenlerin umudu olara haftada iki defa çekilen Sayısal Loto bugün de nefes kesecek. 1'den 49'a kadar yazılan 6 kolonla oynanabilen şans oyunu için sabırsız bekleyiş var. Büyük ikramiyeye sahip olmak için çeşitli uğur deneyenlerden doğum günü tarihine kadar birçok numara varyasyonu yazan vatandaşlar sonuçları da öğrenmek istiyor. Sayısal Loto 24 Kasım Cumartesi Sonuçları Gazete Damga'da.

Sayısal Loto her hafta çarşamba ve cumartesi günleri çekilmektedir ve tüm vatandaşlar da bu bilinçle kuponlarını doldurmaktadır. Tam 1162 kez çekilişi yapılan şans oyununu herkes ilgiyle takip ediyor ve sonuçlarını öğrenmek için can atıyor. İkramiyesi de tatmin edici olan Sayısal Loto'nun her hafta milyonlarca lira vermesi, oyun severler ve zenginlik hayali kuran herkesi umutlandırıyor.

Sayısal Loto nasıl oynanır?
Milli Piyango İdaresi (Mpi) tarafından düzenlenen ve katılımcıların 1/49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan şans oyunudur. Sayısal Loto çekilişi, özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Sayısal Loto'da çekilişler Milli Piyango İdaresi'nce belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilmektedir. Sayısal Loto'da ikramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve Milli Piyango İdaresi'nce belirlenen Şubeler yükümlüdür. İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar. Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir. Bu şekilde yapılacak devir üç haftadan fazla olamaz. Dördüncü haftada altı numarayı doğru tahmin eden çıkmazsa, bu gruba ayrılan tutar, önceki haftalardan devredilmiş tutarlar ile birlikte beş numarayı (olmaması halinde dört numarayı) bilenler arasında dağıtılır." olarak belirlenmiştir.

Sayısal Loto 24 Kasım Cumartesi ikramiye ve bilet nasıl sorgulanır?
İnternet üzerinden veya oyun bayilerinden kontrol edebilirsiniz. Sanal ortamda sorgulama yapmak isteyen okuyucularıımzın http://www.millipiyango.gov.tr/sonuclar/_cs_sayisal.php adresine girmesi gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.