24 Nisan 2018 Salı Günlük Burç Yorumları - İş, Aşk ve Para Falınız Bu Sayfada

24 Nisan 2018 Salı Günlük Burç Yorumları - İş, Aşk ve Para Falınız Bu Sayfada
24 Nisan 2018 Salı Günlük Burç Yorumları sürekli araştırılıyor ve hayata dair gelişmeler okunmak isteniyor. Siz değerli okuyucularımız için hazırladığımız haberimizde tüm bilgileri bulabilirsiniz. İş, aşk, para ve sağlık falınız da bu sayfada. Peki 24 Nisan 2018 Salı Günlük Burç Yorumları nasıl oluştu. İşte detaylar...

24 Nisan 2018 Salı Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları karşınızda. Çeşitli değerlendirmeler sonucu elde edilen bilgileri sizler için bir araya getirdik ve haberleştirdik. İş, aşk, para, sağlık ve pek çok konuda sizleri bekleyen gelişmeleri okuyabilirsiniz.

günlük burç yorumları oku

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
24 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar

burç yorumları oku

24 Nisan 2018 Salı Günlük Burç Yorumları

24 Nisan 2018 Salı KOÇ Burç Yorumu:

Enerjimizi dikkatli kullanmamız gereken bir gün. Hukuksal sorunlarınız varsa artık bazı konuların sonuna gelmiş bulunuyorsunuz. Yeni projeler üzerinde odaklaşabilirsiniz. Beklenmeyen haberler karşısında hazırlıklı olmalısınız. Yeni ve özel durumlar söz konusu olacaktır. Güçlü ve olumlu bir etkileşim altına giriyorsunuz.

24 Nisan 2018 Salı BOĞA Burç Yorumu:

İlişkinizi yeniden gözden geçirmeniz için önemli bir gün. Uzun süredir bir beraberlik yaşıyor olabilirsiniz. Bugün duygularınızı sınamak için, önemli günlerden biri. Ayrıca bazı iş imkanlarınız farklı yönlerde gelişebilir. Kararlarınızı verirken, ne istediğinizi bilmeniz gerekiyor. Ortaklıklar önem kazanacak. Güven duygunuz gelişiyor.

24 Nisan 2018 Salı İKİZLER Burç Yorumu:

İşinizde bazı değişimler yaşayabilirsiniz. Bugün birlikte çalıştığınız kişilerle bazı sürtüşmeleriniz olabilir ve kendinizi onlardan farklı görebilirsiniz. Düşüncelerinizde ısrar etmekle çok şey kaybedebileceğinizi düşünmelisiniz. İş yerinizde yüzleşmeniz gereken konular karşınıza çıkabilir, bu konuda dikkatli olmalısınız.

24 Nisan 2018 Salı YENGEÇ Burç Yorumu:

İlişkinizi canlandırmak konusunda elinizi geçecek olan fırsatlardan yararlanmalısınız. Heyecan verici yolculuklar gündeme gelecektir. Bulunduğunuz yerden uzaklaşma gereği duyacaksınız. Önemli iş anlaşmaları yapmak için uygun dönemlerden biri. Fikir çatışmaları yaşarak kendi düşüncelerinizi ve şartlarınızı karşı tarafa kabul ettirebilirsiniz.

24 Nisan 2018 Salı ASLAN Burç Yorumu:

Emlak ve ev sorunları gündeminizi kapsayan konulardan biri. Size harika sonuçlara ve mükemmel konumlara getirecek değişimler söz konusu. İdeallerinizi gerçekleştirmek istiyorsanız, bir an önce kollarınızı sıvamalısınız. İyi bir ev satın almak için, en iyi zamanlardan birindesiniz. Enerjiniz destekleniyor.

24 Nisan 2018 Salı BAŞAK Burç Yorumu:

Çevre ilişkilerinizi yenileme gereği duyuyorsunuz. Uzun süredir planladığınız fakat cesaret bulamadığınız çalışmalarınız için uygun bir gün. Kardeşlerle yapılan işbirlikleri gündeme gelecek. Aile içi ve komşularla olabilecek sorunlara hazırlıklı olmalısınız. Bazı anlaşmazlıklar söz konusu olabilir dikkatli ve sakince aşmayı denemelisiniz.

24 Nisan 2018 Salı TERAZİ Burç Yorumu:

Detayların ön plan çıkmasıyla bazı incelikler önem kazanacak. İşinizle ilgili hoşunuza gitmeyen sorunlar gündeme gelecektir. Tercihlerinizi doğru kullanmak için, tüm insiyatif sizde olacaktır. Geriye dönüşü zor olabilecek hatalara karşı tetikte olmalı ve iyimser yapınızı elden bırakmamalısınız. Dengeniz her zamanki gibi çok önemli.

24 Nisan 2018 Salı AKREP Burç Yorumu:

Ay tutulmasıyla birlikte kişiliğinizin en derin noktaları ile yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Kendinize yabancı hissettiğiniz veya henüz isimlendiremediğiniz olaylar kesinlik kazanacak. İlişkilerinize son bir kez gözden geçirmeli ve olabilecek fırtınalara karşı hazırlıklı olmalısınız. Değişimler canınızı sıkabilir fakat gücünüzü yerinde.

24 Nisan 2018 Salı YAY Burç Yorumu:

Bilinçaltınızda değişim yaşıyorsunuz. Ay tutulması sonucunda uzun süredir düşündüğünüz konuların seyri değişebilir, özgürlük patlamaları yaşayabilirsiniz. Sorumluluk duygusu size ağır gelmeye başladı ve daha hafif yaşamayı yeğleyebilirsiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek için uygun bir konum yakalayacak ve enerjinizi doğru kullanacaksınız.

24 Nisan 2018 Salı OĞLAK Burç Yorumu:

Çevrenizde organizasyon çalışmalarıyla gündeme geleceksiniz. Sizi sıkan şartları değiştirmek isteyebilirsiniz. İletişim içinde olduğunuz kişileri yeniden sınamak istiyor ve onlara son bir kez şans vermekle artık kafanızda oluşan pürüzleri arındırmak istiyorsunuz. Sevdiğiniz bir arkadaşınız bulunduğu yerden uzaklaşabilir.

24 Nisan 2018 Salı KOVA Burç Yorumu:

İşinizle ve çevresel koşullarla ilgili değişimler söz konusu olacaktır. Çalıştığını işyerinde dedikodulardan uzak kalmayı başarmalısınız. Bazı kadro değişiklikleri söz konusu olabilir. Fikrinizi söylemek için cesurca davranmalı ve gerçek düşüncelerinizi ortaya koymalısınız. Kaçak dövüşmek size olumsuzluklarla dönebilir.

24 Nisan 2018 Salı BALIK Burç Yorumu:

İdeallerinizi yeniden gözden geçirecek ve belki de adres değişiklikleri yaşayacaksınız. Uzun süredir planladığınız yolculuklar gündeme gelecektir. Almayı düşlediğinizi bir eve sahip olabilir veya mülkünüzü arttırma yoluna gidebilirsiniz. Kardeşlerin arasında yapıcı işbirlikleri ortaya çıkacaktır. Güven duygunuz olumlu gelişiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.