24 Şubat 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları Oku - İş Falı, Aşk Falı, Para Durumunuz

24 Şubat 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları Oku - İş Falı, Aşk Falı, Para Durumunuz
24 Şubat 2018 Cumartesi burç yorumları siz değerli okuyucularımız için derlendi. İnternet üzerindeki astroloji yorumları ele alınarak hazırlanan haberimizde iş, aşk, para, sağlık ve seks analizinizi okuyabilir ve geleceğinize dair ipuçları yakalayabilirsiniz. Her gün yayınladığımız burç yorumları ile binlerce okuyucuya ulaştığımız haberimizde siz değerli okuyucularımızın yorumlarını görmek bizleri mutlu edecektir. İşte 24 Şubat 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları Oku sayfası

24 Şubat 2018 Cumartesi Cuma Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları karşınızda. Çeşitli değerlendirmeler sonucu elde edilen bilgileri sizler için bir araya getirdik ve haberleştirdik. İş, aşk, para, sağlık ve pek çok konuda sizleri bekleyen gelişmeleri okuyabilirsiniz.

günlük burç yorumları oku

Hayatın stresinden uzaklaşmak, geleceğiniz hakkındaki değerlendirmeleri okumak ve bu yönde kararlar almak niyetindeyseniz doğru yerdesiniz. Siz değerli okuyucularımızın her gün büyük rağbet gösterdiği günlük burç yorumları yayında. Büyük bir titizlikle internet yorumları üzerinden derlenen haberlerimiz yaşamınıza ışık tutacak nitelikte. 13 burcun ele alındığı haberimizde sizlerin de alt kısımdan yorumlarını beklemekteyiz. İşte 24 Şubat 2018 Cumartesi Günlük Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık yorumları...

24 Şubat 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

24 Şubat 2018 Cumartesi KOÇ Burç Yorumu:

Kendinizle ilgili mantık karmaşası yaşayabilir ve bilinçaltınızda gelişen düşüncelerinize karşı tepki oluşturuyorsunuz. Bugün detaylar ön planda olacak. Birlikte çalıştığınız kişilerde farklı değerler arıyor ve duygusal anlamda kendinizi zayıf hissediyorsunuz. Çalışma sisteminizde oluşan aksaklıklara karşı hoşgörülü olmak istemiyorsunuz.

24 Şubat 2018 Cumartesi BOĞA Burç Yorumu:

Duygularınızda farklı bir mantık var. Sizinle ilgili konuların başkaları tarafından yorum getirilmesine karşısınız. Bugün, partnerinizle birlikte vereceğiniz kararlar önemli olacak. Yaşam kalitenizi arttırma konusunda gösterdiğiniz olumlu çaba sonuç veriyor. Üst düzeyde kişilerle görüşmeleriniz olacak ve fikirlerinizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz.

24 Şubat 2018 Cumartesi İKİZLER Burç Yorumu:

Düşüncelerinizde farklı değişimler yaşarken, çift fikirli davranabilirsiniz. Bugün Ay, Başak burcunda ilerliyor ve kendinizi aşma konusunda size yüksek bir aktivite kazandırıyor. Seçimlerinizi doğru yapmalı ve kendinizle ilgili yeni bir pota oluşturmalısınız. Duygularınız günlük olaylardan olumlu etkileniyor ve yaratıcılığınız artıyor.

24 Şubat 2018 Cumartesi YENGEÇ Burç Yorumu:

Yakınlarınızla ilgili yollar söz konusu olabilir. Bugün Ay'ın konumu, yakın ilişkilerinize duygusal bir şekilde yaklaşmanızı sağlıyor. Onların problemleri sizi fazlasıyla meşgul edecek. Kardeşlerinizle işbirliği içinde olacağınız bir gün. Kendinizi üzecek konulardan uzak kalmaya çalışmalısınız. Güven duygusuna ihtiyacınız var.

24 Şubat 2018 Cumartesi ASLAN Burç Yorumu:

Maddesel konularda kendinize yeni bir strateji içinde olacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda mantıklı bir şekilde davranıyorsunuz. Yoğun isteklerinizi ön plana çıkarmak istiyor ve gücünüzü farklı işlerde denemek istiyorsunuz. Bugün, isteklerinizde belli bir atış söz konusu olacak ve olayları mantıklı bir şekilde değerlendireceksiniz.

24 Şubat 2018 Cumartesi BAŞAK Burç Yorumu:

Eşinizle ilgili paylaşımlarınızın mükemmel gelişeceği bir gün. Olaylara esprili bir şekilde yaklaşacaksınız. Yaşamı kendi düşünceleriniz doğrultusunda yaşamaktan yanasınız. Bugün, çevrenizde ortak çalışmalar içinde bulunacağınız kişileri kendi sezgileriniz ve gözlemciliğiniz sayesinde yönlendirebileceksiniz. Detayların önem kazanacağı bir gün.

24 Şubat 2018 Cumartesi TERAZİ Burç Yorumu:

Organizasyon işlerinizde başarı sizin için önemli olacaktır. Bugün planladığınız çalışmalarınızı, kendi kişisel istekleriniz dahilinde gerçekleştirmek istiyorsunuz. İş çevrenizde karşı cinsle ilgili ortak çalışmalar içinde olacağınız projeler üreteceksiniz. Duygusal konularda sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün yaşayacaksınız.

24 Şubat 2018 Cumartesi AKREP Burç Yorumu:

Gücünüzü mantıklı davranışlarınızdan alıyorsunuz. Olaylara keskin bir bakış açısı getirirken, sizi tenkit edenlere karşı savunma mekanizmanız hazır. Bugün, arkadaşlarınızın davranış biçimlerini yargılamanız, size yeni bir performans sağlayacak. Onların görüşlerini, önemli bir şekilde etkiliyor ve yönlerini değiştiriyorsunuz.

24 Şubat 2018 Cumartesi YAY Burç Yorumu:

Güçlü hafızanız iletişim konusunda harikalar yaratmanıza neden oluyor. Mesleki anlamda başarı yetinizin yüksek oluşundan dolayı, sizinle birlikte çalışanları oldukça şaşırtıyorsunuz. Bugün Ay, tepe evinizde ilerlerken, toplumsal hırslarınızı ön plana çıkarıyor ve olayları kendi düşünce biçiminize göre şekillendirmekle başarıyı yakalıyorsunuz.

24 Şubat 2018 Cumartesi OĞLAK Burç Yorumu:

Kendinizi yenileme ihtiyacı içinde olacaksınız. Fakat geleneksel yapınızı zorlayacak davranış biçimlerini seçtiğiniz için, başarınız gecikebilir. Bugün, detaylar ve küçük ayrıntılar önemli olacak. Kendinizi aşan düşünceleriniz var ve cesaret isteyen konularda güçlü bir motivasyon desteği arayışı içindesiniz. Kısa yolların gündem kazanması muhtemel.

24 Şubat 2018 Cumartesi KOVA Burç Yorumu:

Maddesel konularda ince hesaplar peşinde olacaksınız. Hukuksal sorunları olanlar için, güzel gelişmeler mevcut. Beklediğiniz yazışmalardan istediğiniz cevapların gelmesiyle yaşamınıza hareket gelecek. Güçlü sezgilerinizi ön plana çıkarmalı, çalışmalarınıza destekleyici davranışlarınızı belirlemeli ve olayları dengelemelisiniz.

24 Şubat 2018 Cumartesi BALIK Burç Yorumu:

Ay, karşıt burcunuzda ilerlerken, duygularınıza yeni bir boyut getireceksiniz. Sizin değişimlerinize partnerinizin farklı bir şekilde yaklaşması, bazı problemlerin oluşmasına neden olacak. Karşı taraftan kabul görünmeyi beklerken, zıt kutuplaşmalar içinde olmanız, sizi olumsuz etkileyebilir ve üzülmenize neden olabilir.

burç yorumları oku

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
24 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.