25 Ekim 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?

25 Ekim 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?
Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 25 Ekim 2018 Perşembe Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri.

25 Ekim 2018 Perşembe Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor. Siz değerli okuyucularımız için bir araya getirilen burç yorumları hakkında sizlerin de yorumlarını bekliyoruz.

günlük burç yorumları oku

Astroloji nedir?

Astroloji hemen hemen insanlık tarihi kadar eski bir kehanet sistemidir. Her ne kadar son yüzyılda genel Astroloji anlayışı biraz değişmiş ve Astroloji'ye bilimsel bir görünüş verilmeye çalışılmışsa da Astroloji temelde bir kehanet, gelecekten haber verme sistemidir. Geniş anlamdaysa Astroloji insanın evren ve kozmik güçlerle olan ilişkilerini inceleyen, başarı ve başarısızlık oranlarını, hangi konularda şanslı, hangilerinde şanssız olduğunu anlamaya çalışan, hangi dönemlerde ne gibi kozmik etkiler altında kalarak, nelere uygun olduğunu araştıran bir sanattır ve bu sanat, Güneş Sistemi'mizdeki gezegenlerin, uydumuz Ay'ın, Güneş'in, Güneş Sistemi'mizin çevresinde bulunan takım yıldızların ya da başka bir ifadeyle burçların içindeki haraketlerini ve birbirleriyle olan ilişkilerini inceleyerek çalışan bir sistemdir.

25 Ekim 2018 Perşembe KOÇ Burcu Günlük Yorumu:

Bu hafta sonu, arkadaşlarınızla keyifli planlar yapabilirsiniz. Mevcut işleri bitirmekle kalmayıp, yeni iş, plan veya projelerin peşinden de gidebilirsiniz. Bir süredir yapmaya vakit bulamadığınız işlerle ilgilenmek için uygun hafta sonundasınız.

25 Ekim 2018 Perşembe BOĞA Burcu Günlük Yorumu:

Bugünlerde, eski tanıdıklarınızla bağlantı kurabilir, karşılaşabilir veya bir araya gelebilirsiniz. Kafanızdaki tereddütlerden kurtulabilirseniz, olumlu gelişmelere ve hoşluklara açık bir hafta sonu olacaktır.

25 Ekim 2018 Perşembe İKİZLER Burcu Günlük Yorumu:

Bazı konularda soru işaretleri azalmaya veya bazı soruların cevapları ortaya çıkmaya başlıyor. Ailenizi, evinizi, gayrimenkullerinizi ilgilendiren konularda olumlu veya ilerlemeye açık gelişmeler söz konusu olabilir.

25 Ekim 2018 Perşembe YENGEÇ Burcu Günlük Yorumu:

Uzun zamandır beklediğiniz gelişmeler veya ilerleme söz konusu olmak üzere. Hazır olun! Yepyeni olaylar veya yıllardır beklenen bazı durumlar yüzünü gösterebilir.

25 Ekim 2018 Perşembe ASLAN Burcu Günlük Yorumu:

Genel anlamda tüm burçlar için farklı hoşluklara açık bir hafta sonu. Siz de, bu durumdan payınıza düşeni almak istiyorsanız, fırsatları görmeye çalışmalı, yeni seçenekleri, olanakları, teklif veya davetleri dikkatle ele almalısınız.

25 Ekim 2018 Perşembe BAŞAK Burcu Günlük Yorumu:

Sizi destekleyen kişilerle bir araya gelebileceğiniz gülerdesiniz. Ne istediğinizi belirlemeli ve almak için harekete geçmelisiniz. Romantik planlar söz konusu olabilir veya romantik  ilişkiler başlayabilir ya da kesinlikle, bazı ilişkilerinizde, gayretlerinizin karşılığını görebileceğiniz günlerdesiniz.

25 Ekim 2018 Perşembe TERAZİ Burcu Günlük Yorumu:

Hafta sonu, biraz yalnız kalmak isteyebilirsiniz, ama sosyal ortamlar sizsiz olmaz malum! Uzun zamandır görmediğiniz veya iletişim kurmadığınız bir kişi kendisini hatırlatabilir. Kendinize güvenin ve öz saygınızı kaybetmeyin, bunu başaramazsanız, hiçbir şey istendiği gibi gitmeyecektir. Ama eğer kendinize güvenebilirseniz, başarılarınız dünyayı yerinden oynatabilir.

25 Ekim 2018 Perşembe AKREP Burcu Günlük Yorumu:

İş hayatınızda oldukça olumlu gelişmeler veya olumlu olaylar sizi bekliyor. Hafta sonunu rahatlatıcı aktivitelerle geçirerek haftayı rahat bir kafayla kapatabilirsiniz.

25 Ekim 2018 Perşembe YAY Burcu Günlük Yorumu:

Aşırı harcamalardan kaçınmanız gereken günlerdesiniz. Hafta sonu boyunca, yeni kişilerle tanışabilir veya kısmen tanıdığınız kişilerle güçlü arkadaşlıklar geliştirebilirsiniz.

25 Ekim 2018 Perşembe OĞLAK Burcu Günlük Yorumu:

Sevgi temalı ilişkilerinizi, aşk hayatınızı, entelektüel veya estetik başlıklı alanları ilgilendiren başlıklarda karşı koymakta zorluk çekebileceğiniz olumlu durumlar ya da fırsatlar oluşabilir. Olaylara yüzeysel yaklaşmamalı, dikkatle kendinizi vermelisiniz.

25 Ekim 2018 Perşembe KOVA Burcu Günlük Yorumu:

Hem finansal başlıklı konular, hem de sosyal hayatınız veya aşk hayatınız aynı an da olumlu bir seyir izleyebilir. Çabalarınızın boşa gitmediğini görmeye başlamak sizi sevindirecektir. Dolayısıyla, hangi konular daha olumlu seyir izlemeye başladıysa not edip üzerine gitmenizde fayda var.

25 Ekim 2018 Perşembe BALIK Burcu Günlük Yorumu:

Hem iş hayatınız hem de özel yaşamınız eş zamanlı olarak pozitif gelişmelere açık görünüyor. Dolayısıyla, hayatınızda umut vaat etmeye veya renklenmeye başlayan başlıkları bir bir sıralamanızda ve olumsuz gidenlerle aranıza mesafe koymanızda fayda var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.