25 Nisan - 1 Mayıs 2022 haftalık Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları burç yorumları

25 Nisan - 1 Mayıs 2022 haftalık Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları burç yorumları
Astrolog Ayşe Meral Ünal Tatlısu, 25 Nisan -1 Mayıs 2022 haftalık Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları burç yorumları ile karşınızda. Aşk, iş, arkadaşlık, para ve diğer konularda neler yaşayacaksınız? Cevabı haberimizde.

Haftaya Ay Kova burcunda ve son derecelerinde başlayıp, öğle sonrasında Balık burcu enerjileriyle olacağız. Günün enerjisinde duygusal dünyamızda kendimizi baskı altında hissedebilir, özgür olmak, yalnız kalmak isteğinde olabiliriz. Öğle sonrasında Ay’ın Balık burcuna geçmesiyle yumuşayarak kendimizi duygusal anlamda daha rahat hissedecek, hatta hassaslaşıp duygusallaşacağız.

27 Nisan Çarşamba günü Balık burcunun 24 derecesinde Venüs Neptün kavuşumuyla, aşkta ve sevgide aşkın duygularla, onunla tam ve bir olma haline ulaşmış olma potansiyelini açığa çıkarırken, Ay’ın ve Jüpiter’in de Balık burcunda olmasıyla aslında yoğun bir Balık burcu enerjisinin ortaya çıkışını görüyoruz. Burada artık kimisi için aile hayatındaki büyükler ile olan duygusal bağlarının, kimisi içişe duygusal ilişkide olduğu kişilerle arasında kurmuş olduğu sevgi bağının tam olarak tamamlanma aşamasında olduğunu gösterirken, diğer taraftan İkizler burcunda bulunan Ceres ve Karaay Lilith ile kare açı bağlantısı bize sıkı sıkıya inatla sahip çıktığımız, hatta üstüne güvenli bir şekilde bizi beslediğini düşündüğümüz ama hayat planında aslında bize zarar veren kronikleşmiş, sabit ve kalıcı tüm bağları, Plüton’un sekstil açı desteğiyle köklü bir şekilde yerinden sarsacak, koparacak ve dönüşmemize olanak sağlayarak bizi oldukça zorlayacaktır. Boğa burcunun 27 derecesindeki Merkür’ün de Jüpiter sekstil açısıyla aslında tüm bu kalıplardan köklü bir şekilde kurtulup, duyguda ve zihinde hazmettikten sonra çok daha huzurlu ve kendimizi çok daha güvenli bir davranış alanına doğru götürdüğü üst bilincine ulaşmış olacağımızı bize ifade etmektedir.

30 Nisan Cumartesi günü Athene/Pallas Boğa burcuna geçerek 5 Temmuz’a kadar Boğa burcu seyahatini devam ettirecek. Asteroid Pallas; mitolojide bilgelik tanrıçası olan Pallas zeka, ilham, sanat ve savaş tanrıçası olarak geçmekte olup astrolojide hava elementi ile ilişkilendirilmiştir. Duygusal zeka ile akıl gücünü birleştirerek eşit şekilde kullanmayı ve stratejik davranabilme potansiyelini çalıştırmamız gerektiğini ifade etmektedir. 30 Nisan-5 Temmuz arasında Boğa burcunda seyahat ettiği sürece olumlu anlamda, fiziksel dünyayla, maddeyle, toprakla olan zihinsel bağlarımızın güçleneceğini, doğaya, tabiata yönelmek isteyeceğimizi, gıda, tarım, yeme içme konularındaki yaşanan krizlere daha somut, gerçekçi ve pratik çözümler getirilebilecekken, olumsuz anlamda yemeye içmeye dünyasal zevklere düşkünlük, istiflemek ya da, kriz çözmek için yiyecek içecek konularında güvenilir olmayan yollara başvurarak stratejiler geliştirilebileceğini göstermektedir.
 

30 Nisan saat 20:28’de Boğa Burcunun 10 derecesinde Güneş Tutulması gerçekleşecek.

6 numaralı kuzey yönünde gerçekleşecek olan Saros Serisine aittir. Hastalık ve sorumluluklarla ilişkilendirilmiştir. Tutulma genel sağlığımızı, çalışma koşullarımızı, günlük rutin hayatımızı ifade eden 6.evi, aşkı, çocukları, hayattan keyif almayı, yatırımlarımızı, yaratıcılığımızı ifade eden 5.ev konularını ve aile hayatımızı, ev yaşantımızı, köklerimizi ve vatanımızı içine alan ev konuları üzerinde etkili olacak Uranüs’yen bir Güneş Tutulmasıdır.Yay burcunun yükseldiği tutulma haritasında, din, inanç ve hak savaşları mücadelesi olacaktır.

ASC yöneticisi Jüpiter kendi asaletinde, Venüs ve Neptün’le kavuşumda olup,  4.ev konuları olan kardeş, kuzen, komşu gibi yakın çevre ilişkilerimizi, eğitim öğrenim hayatımızı ve kendimizi ifade etme şeklimizi, 4.ev konuları olan aile hayatımızı, ev yaşantımızı, köklerimizi ve vatanımızla ilgili alanlarda önemli değişikliklerin gerçekleşeceğini ifade etmektedir.

ASC yöneticisi Jüpiter, 27 derecede yücelimde olduğu Venüs ve yine kendi yöneticiliğinde olan Neptün ile kavuşum enerjisiyle kardeş, kuzen, komşu ve aile kökleri ile ilgili konularda değişimlere sebep olacaktır. Ev hayatında yer değişikliği, yakın çevre arkadaş ve aile ilişkilerinde değişikliklere sebep olarak, yeni bir düzene doğru ilerliyor olacağız.

Hızlı bir şekilde ve ani gelişen olaylarla genel sağlığımızı, günlük rutin hayatımızı, çalışma koşullarımızı, aşk hayatımızı, çocuklarımızı, yatırımlarımızı, yaratıcılığımızı, hayatımızın keyif veren yanlarında sahip olduklarımızı, daha doğrusu sahip olduğumuzu zannettiklerimize sahip olmadığımızı anlamamıza ve değişerek hayatımıza devam etmek zorunda olduğumuzu bize gösterecektir.

Ay Düğümlerini 2.ve 3.evden kareleyen Satürn, maddi ve maneviyat yönünden, öz değer duygusunda, bedensel güç gerektiren, eğitim ve öğrenim hayatımızda, kardeş, kuzen gibi yakın çevre ilişkilerimizde ne kadar eksik, ne kadar yetersiz, ne kadar bir başına kalmış olduğumuzu öğretirken, bir o kadar da yakın çevre ilişkilerimize, eğitim öğrenim, ticari faaliyetlerimize, aile üyelerimize köklerimize karşı da bizden istediği sorumluluklarımızı yerine getirmemizi bekleyecektir.

Haftanın genel enerjilerinden bahsettikten sonra şimdi gelelim, 30 Nisanda gerçekleşecek olan Güneş Tutulmasının yükselen burçlar üzerinden bizi nasıl etkilediğine…

Yükselen Koç ve Koç Burçları
25 Nisan 1 Mayıs Haftası

30 Nisan’da Boğa burcunun 10 derecesinde gerçekleşecek olan tutulma 2.ev konularıyla sizi, öz değer duygusu ve maddi kaynaklarınızı geliştirme isteğinizin olduğunu, fakat bunu yapma konusunda tereddüt ve korkularınızın olduğunu, destek görmeyebileceğinizi ve yalnız kalacağınızı bilinçaltınız size söylüyor olabilir. Fakat açığa çıkaramadığınız mistik psişik bir yetenek ya da bir ilişkide sizi arka planda zorluyor olabilir. Özellikle bu dönemde ilahi plana ve sezgilerinize güvendiğinizde, iş sesinizi dinleyerek doğru seçeneği bulacağınızı bilmelisiniz.

Yükselen Boğa ve Boğa Burçları
25 Nisan 1 Mayıs Haftası

30 Nisan’da Boğa burcunun 10 derecesinde gerçekleşecek olan tutulma 1.ev konularıyla sizi, kişilik, karakter ve kendinizi ortaya koyma şeklinizi geliştirmek isteğinizin olduğunu fakat bunu yapma konusunda iş, kariyer ve meslek hayatınızda kendinizi eksik ve yetersiz hissettiğinizi, yalnız ve tek başınıza kalacak korkuları yaşadığınızı, hayallerinizi gerçekleştirmek için hayal kırıklığına uğrama senaryosu yerine hayallerinizi gerçekleştirme potansiyelinizi çalıştırabileceğinizi gösteriyor. Kariyerden elde ettiğiniz gelirlerim belirsiz düşüncesi yerine akışta olmayı ve şu an sizin için aslında en iyisi olduğuna dair inanç geliştirmelisiniz.

Yükselen İkizler ve İkizler Burçları
25 Nisan 1 Mayıs Haftası

30 Nisan’da Boğa burcunun 10 derecesinde gerçekleşecek olan tutulma 12.ev konularıyla içsel ve bilinçaltı dünyanızda tam olarak bir uyanış gerçekleşerek, neyi ne kadar yapabileceğinizi, aslında bir nevi çapınızı göreceğiniz bir tutulma olacak. Bilinçaltınızdan, iç sesinizden gelen sesleri takip ederek olumsuz insanlardan ve düşüncelerden kurtulacağınız bir döneme giriyor olacaksınız. Hayatta gerçekleştirmek istediğiniz hedeflerinizin engellendiğini düşünerek kendinizi aşağıya çekmek yerine, gitmek istediğiniz hedefe doğru yapmanız gerekenleri gerçekleştirmeye yönelik adımlar atmalısınız.

Yükselen Yengeç ve Yengeç Burçları
25 Nisan 1 Mayıs Haftası

30 Nisan’da Boğa burcunun 10 derecesinde gerçekleşecek olan tutulma 11.ev konularıyla sizi, gelecekteki hayatınız için gerçekleştirmek istediğiniz, toplulukları, kitleleri ilgilendiren alanlarda olan dilek ve isteklerinizi geliştirme isteğinizin olduğunu, fakat bunları yapabilmek adına maddi manevi tereddütlerinizin ve korkularınızın olduğunu düşünseniz de, hiç ummadığınız yerlerden ilahi plandan destek görebileceğinizi unutmadan yolunuza devam etmelisiniz.


Yükselen Aslan ve Aslan Burçları
25 Nisan 1 Mayıs Haftası

30 Nisan’da Boğa burcunun 10 derecesinde gerçekleşecek olan tutulma 10.ev konularıyla sizi, iş, kariyer, meslek ve itibarınızı geliştirme isteğinizin olduğunu, fakat bunu yapma konusunda eş, partner ve her türlü ikili ilişkide olduğunuz kişilerden destek görememe tereddütleri ve korkuları taşıdığınızı gösteriyor. Fakat hayata artık çok daha derin bakan ve aslında doğru sandığınız tüm inançlarınızın yok olup yeniden doğmuş olan kendi bildiğiniz inançlarla hayata meydan okuyarak yolunuza devam etmekten çekinmeyeceksiniz.

Yükselen Başak ve Başak Burçları
25 Nisan 1 Mayıs Haftası

30 Nisan’da Boğa burcunun 10 derecesinde gerçekleşecek olan tutulma 9.ev konularıyla sizi, olan din, inanç, felsefe, yüksek eğitim ve akademik kariyer, yurtdışı eğitim, seyahat ve ticari faaliyetlerinizi geliştirme isteğinizin olduğunu, yeni yerler, yeni insanlarla farklı kültürden insanlarla gerçekleştirebileceğiniz birçok yeni faaliyetler ya da hukuksal süreçleriniz olacağını gösteriyor. Fakat bunları gerçekleştirme konusunda eski davranış kalıplarına sığınarak tereddütlerinize ve korkularınıza yapışmak yerine, daha geniş düşünerek yolunuza devam etmelisiniz.

Yükselen Terazi ve Terazi Burçları
25 Nisan 1 Mayıs Haftası

30 Nisan’da Boğa burcunun 10 derecesinde gerçekleşecek olan tutulma 8.ev konularıyla ortak değerler, başkalarının kaynakları, kredi ve borçlar, okült bilgiler ile ilgili alanları geliştirme isteğinizin olduğunu, fakat bunu yapabilmek konusunda yaşamış olduğunuz bir takım olmuş olan krizler, ya da olası krizlerin size korku yaratarak sizi durdurmasına izin vermemelisiniz. Aksine artık yavaş yavaş çözülmeye başlayan kronik sorunların sizi daha da güçlendirerek ayağa kaldıracağını unutmamalısınız.

Yükselen Akrep ve Akrep Burçları
25 Nisan 1 Mayıs Haftası

30 Nisan’da Boğa burcunun 10 derecesinde gerçekleşecek olan tutulma 7.ev konularıyla sizi, eş, ortak, ortaklı işler yaptığınız kişiler, ikili ilişkilerinizi geliştirme isteğinizin olduğunu, fakat bunu yapma konusunda derinlerde yatan köklerden gelen korkularınız olacağını gösteriyor. Davalar, mahkemeler, ya da yeni sözleşmeler, anlaşmalar gündeminizde olabilir. İkili ilişkilerde biraz da gözlemleyici olmak ve karşı tarafa göre hareket etmek sizin için daha doğru olacaktır.

Yükselen Yay ve Yay Burçları
25 Nisan 1 Mayıs Haftası

30 Nisan’da Boğa burcunun 10 derecesinde gerçekleşecek olan tutulma 6.ev konularıyla sizi, sağlık, günlük rutin hayatınız, çalışma koşullarınızı geliştirme isteğinizin olduğunu, fakat bunu yapma konusunda zihinsel olarak tereddüt ve korkularınızın olduğunu düşündürüyor olabilirsiniz. Evinizde, ya da çalışma koşullarınızda yer değişikliği, sağlık konuları ile ilgilenmek, belki bunlara kalıcı çözümler üretmeniz gerekebilir.

Yükselen Oğlak ve Oğlak Burçları
25 Nisan 1 Mayıs Haftası

30 Nisan’da Boğa burcunun 10 derecesinde gerçekleşecek olan tutulma 5.ev konularıyla size, yeni bir aşk, çocuklarla ilgili konular, yeni bir yatırım, ya da yaratıcı gücünüzü ortaya çıkarmak ve kendinizi geliştirmek istiyor olabileceğinizi gösteriyor. Fakat yeteri kadar öz güvenli hissetmiyor olabilirsiniz. Zihninizin dağılmasına izin vermeden doğru hamlelerle yolunuza devam etmelisiniz.

Yükselen Kova ve Kova Burçları
25 Nisan 1 Mayıs Haftası

30 Nisan’da Boğa burcunun 10 derecesinde gerçekleşecek olan tutulma 4.ev konularıyla sizi, vatan, kökler, aile, yaşadığınız yer, eviniz, aile hayatınız üzerinde etkisini hissedeceğiniz bu tutulmada, sağlam bir karakter ortaya koyarak sorumluluklarınızı yerine getirme konusunda tereddüt ve korkularınızın olacağını gösteriyor. Yeni bir ilişkiye adım atabilir, evlenebilir, evinizi değiştirebilir, taşınabilirsiniz.

Yükselen Balık ve Balık Burçları
25 Nisan 1 Mayıs Haftası

30 Nisan’da Boğa burcunun 10 derecesinde gerçekleşecek olan tutulma 3.ev konularıyla sizi, yakın çevre ilişkileri, iletişim ve haberleşme, eğitim hayatınız, ticari faaliyetler, yakın yerlere seyahatler yapmak, yazılı ya da sözlü alanlarda kendinizi ifade ederek geliştirme isteğinizin olduğunu, fakat bunu yapma konusunda bilinçaltınızdan gelen tereddüt ve korkularınızın olacağını gösteriyor. Eğer bu korkuları aşabilirseniz karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirerek harekete geçebilecek potansiyelde olduğunuzu görebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.