25 Şubat 2018 Pazar Günlük Burç Yorumları Oku - İş Falı, Aşk Falı, Para Durumunuz

25 Şubat 2018 Pazar Günlük Burç Yorumları Oku - İş Falı, Aşk Falı, Para Durumunuz
Burç yorumları her gün Gazete Damga'da okunmaya devam ediyor. Astroloji dünyasından son haberler, yükselenlere göre analizler ve fallar haberimizde bulunuyor. Peki 25 Şubat 2018 Pazar günlük burç yorumları oku sayfası nasıl oluştu. İşte detaylar...

Çeşitli değerlendirmeler sonucu elde edilen bilgileri sizler için bir araya getirdik ve haberleştirdik. İş, aşk, para, sağlık ve pek çok konuda sizleri bekleyen gelişmeleri okuyabilirsiniz. 25 Şubat 2018 Pazar Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları karşınızda.

Hayatın stresinden uzaklaşmak, geleceğiniz hakkındaki değerlendirmeleri okumak ve bu yönde kararlar almak niyetindeyseniz doğru yerdesiniz. Siz değerli okuyucularımızın her gün büyük rağbet gösterdiği günlük burç yorumları yayında. Büyük bir titizlikle internet yorumları üzerinden derlenen haberlerimiz yaşamınıza ışık tutacak nitelikte. 13 burcun ele alındığı haberimizde sizlerin de alt kısımdan yorumlarını beklemekteyiz. İşte 25 Şubat 2018 Pazar Günlük Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık yorumları...

25 Şubat 2018 Pazar Günlük Burç Yorumları

25 Şubat 2018 Pazar KOÇ Burç Yorumu:

Çalışma yaşantınızda hassas ve alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Birlikte çalıştığınız kişilerin size verecekleri enerji çok önemli olacak. Kişileri yargılamadan dinlemesini öğrenmeli ve çevrenizdeki kişilerin sizi anlamasına zaman bırakmalısınız. Baskıcı ve sessiz kalmakla birçok sorunu biriktiriyor olmanız sizi sıkacaktır.

25 Şubat 2018 Pazar BOĞA Burç Yorumu:

Duygusal konularda çekimser ve karamsar davranmakla kendinize sorun yaratıyorsunuz. Bugün, ortak dostlarınızla bir araya gelecek ve özel sorunlarınızı tartışacaksınız. Aktivitelerinizi gerçekleştirmek adına iyi niyetli yaklaşımlarınız yanlış anlaşılabilir. Her konuda kendinize güvenmeniz gerektiğini biliyorsunuz.

25 Şubat 2018 Pazar İKİZLER Burç Yorumu:

Yaşamınızla ilgili sorgulamalarınız hiç bitmiyor. Ailevi sorunlarınızın gündeme gelmesiyle kendinizi yalnız ve savunmasız hissedebilirsiniz. Bugün Ay, Başak burcunda ilerliyor; sevdikleriniz ve anılarınızla ilgili eski olaylar zihinsel olarak sizi meşgul edecektir. Kuruntulu ve alıngan davranmakla kendinizi boşuna üzüyorsunuz.

25 Şubat 2018 Pazar YENGEÇ Burç Yorumu:

Duygu alışverişi içinde bulunduğunuz zaman, kendinizi daha mutlu ve huzurlu hissediyorsunuz. Bugün, yakın dostlarınız ve kardeşlerinizle sıkı bağlar içinde olacaksınız. İletişim konusunda kendinizi rahat hissetmelisiniz. Çevrenizin tepkisinden çekindiğiniz zaman kendinizi kısıtlamak zorunda kalıyorsunuz.

25 Şubat 2018 Pazar ASLAN Burç Yorumu:

Duygusal konularda karşı tarafın düşüncelerinden etkilenmeniz yüzünden zorluklar yaşıyorsunuz. Bugün partnerinizin sezgileriyle hareket etmekten korkmamalı ve olayların akışını ona bırakmalısınız. Maddi konularda korkusuzca davranmayı istemek, en doğal hakkınız olabilir. Zaman gecikmeleri yaşayabilirsiniz.

25 Şubat 2018 Pazar BAŞAK Burç Yorumu:

Ay burcunuzda ilerlerken, karşılıklı ilişkilerinizde kişisel duygu çatışmaları yaşayabilirsiniz. Karşı tarafın ilginç; fakat ani değişimleri sizi olumsuz etkileyebilir. Yaşam kalitenizi yüksek tutmak için göstereceğiniz çaba, sizi her anlamda tatmin edecektir. Bilinçaltı rüyalarınız yoğunlaşabilir.

25 Şubat 2018 Pazar TERAZİ Burç Yorumu:

Bilinçaltınızda özgürlük duygularınızın yoğun olmasından dolayı, kendinizi mutsuz hissediyor fakat bazı olayları da, kafanıza takmadan edemiyorsunuz. Bugün Ay'ın konumu, size de duygusal takıntılarınızı ön plana çıkararak kendinizi tanıma fırsatı verecektir. Kendinizi istediğiniz gibi sınayabilirsiniz.

25 Şubat 2018 Pazar AKREP Burç Yorumu:

Güçlü enerjinizi kullanacağınız gerekli potansiyele sahip olmanıza karşın, karşı tarafın sürekli sizi denetlemesi sonucunda, bazı kısıtlamalar yaşamanız mümkün. Bugün, olayları daha net görmek için gerekli zamanı kendinize tanımalı ve yaşamınızı yeniden sınamalısınız. Göreceksiniz ki, farkında olmadığınız birçok eksiğiniz var.

25 Şubat 2018 Pazar YAY Burç Yorumu:

Doğrularınızı savunduğunuz müddetçe yalnız kaldığınızı siz de fark ediyorsunuz. Her konuda fikir sahibi olduğunuz halde, sizden daha zayıf kişilerin sizi yönlendirmesine tahammül gücünüz yok. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda sessiz kalmayı yeğleyebilirsiniz. Savunmanızı farklı bir şekilde yapmak isteyeceksiniz.

25 Şubat 2018 Pazar OĞLAK Burç Yorumu:

Siz kendi doğrularınıza inandığınız zaman, her şeyin çok daha anlamlı ve güzel olduğunu biliyorsunuz. Tenkit edilmek istemiyorsanız, kişisel duygularınızı kendinize saklayarak beklemelisiniz. Olaylar yön değiştirdikçe haklı olduğunuzu görecekler. Bugün, kısa yollarla ilgili bazı yazışmalar gündeme gelecek.

25 Şubat 2018 Pazar KOVA Burç Yorumu:

Yalnızlık sizin için çok önemli bir duygu. Bugün katılacağınız toplantılarda kalabalık ortamlar sizi sıkabilir. Kendinizi mutsuz hissettiğiniz zaman bulunduğunuz yerden uzaklaşmalısınız. Özgürlük duygularının baskın olduğu çok az kişiden birisiniz. Bağımlı yaşamak sizi her anlamda sıkıyor. Dengelerinizi kontrol etmelisiniz.

25 Şubat 2018 Pazar BALIK Burç Yorumu:

Duygusal konulara bağımlı yaşamak, motivasyon anlamında sizi rahatlatıyor. Yaşamı farklı noktalardan gördüğünüz için, olayları irdelemek sizi mutsuz kılabilir. Bugün, yaratıcılığınızı kullanacağınız alanları seçmelisiniz. Çevresel desteğin üzerinde hissedeceğiniz bir gün yaşayacaksınız. Enerjinizi olumlu bir şekilde kullanmalısınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.