26 Eylül 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları | İş, aşk, para ve sağlık falı değerlendirmeniz

26 Eylül 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları | İş, aşk, para ve sağlık falı değerlendirmeniz
Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 26 Eylül 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri.

26 Eylül 2018 Çarşamba Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor. Siz değerli okuyucularımız için bir araya getirilen burç yorumları hakkında sizlerin de yorumlarını bekliyoruz.

günlük burç yorumları oku

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
24 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar

burç yorumları oku
 

26 Eylül 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

26 Eylül 2018 Çarşamba KOÇ Burç Yorumu:
Duygusal yönlerinizle ön plana çıkmak istemeyebilir ve düşüncelerinizi saklama gereği duyabilirsiniz.Ailenizle paylaşımlara önem vereceğiniz bir gün. uzun süredir aradığınız ortamlarda bulunacaksınız.Ortak çalışmalar gerektiren işlerde, çalışma alanınızın çerçevesini geniş tutmak isteyebilirsiniz. Gücünüzün desteklenmesini bekliyorsunuz.

26 Eylül 2018 Çarşamba BOĞA Burç Yorumu:
Başlattığınız çalışmalardan gerekli performansı sağlamak için, önem vermeniz gereken bir çok detay var. Öncelikle sabırlı olmanız gerektiğini unutmamalısınız. Bugün Ay'ın konumu, çevresel ilişkilerinizde istediğiniz düzeni sağlamak için, ilişkilerinizi güçlü tutmanız gerektiğini hatırlatıyor. İletişim konusunda başarınız güçlenecektir.

26 Eylül 2018 Çarşamba İKİZLER Burç Yorumu:
Güneş'ten güçlü etkiler alıyorsunuz. Maddi konularda yetersiz kaldığınız ortamlardan uzaklaşmak ve kendinize yeni bir çalışma alanı bulmak en büyük arzunuz. Sınırlarınızı genişletmek için başlattığınız olumlu çabalarınızın karşılığını sosyal ilişkilerinizdeki başarınıza borçlusunuz. Aktif yapınız göz dolduruyor.

26 Eylül 2018 Çarşamba YENGEÇ Burç Yorumu:
Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal yönlerinizi daha çok ortaya çıkarıyor, sizi anlamlı ve önemli hale getiriyor. Bugün, duygularınızla kişisel enerjinizi birleştirme gereği duyacaksınız. Bu tür kombinasyon çalışmalara uzak kalmak istemiyor olmanız, size olumlu etkiler verecektir. Kişisel enerjinizin güçlenmesiyle başarınız ikiye katlanıyor.

26 Eylül 2018 Çarşamba ASLAN Burç Yorumu:
Bilinçaltınızda biriktirdiğiniz bir çok düşünceyi dağıtmayı denemelisiniz. Satürn'ün size verdiği dayanıklılık ve sabır, önemli konularda başarılı olmanızı sağlayacaktır. Ketum davranışlarınız altında gizli planların ve önemli konuların olduğunu çevrenizden saklamayı ve sorumluluklarınızı tek başına yüklenmeyi seviyorsunuz.

26 Eylül 2018 Çarşamba BAŞAK Burç Yorumu:
Arkadaş çevrenizde sizi destekleyen arkadaşlarınızla duygusal bağlarınızı pekiştirmek için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz. Bugün, Parasal konularda beklediğiniz performansı güçlü dostlarınız sayesinde elde edeceksiniz. Gerekli atılımlarınız için alacağınız önemli destekler, size istediğiniz desteği sağlayacaktır..

26 Eylül 2018 Çarşamba TERAZİ Burç Yorumu:
Güneş burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkilerinize güçlü katkılarda bulunuyor. Enerjinizi doğru kullanacağınız bir gün içindesiniz. İmajınıza yönelik çalışmalar yapacak ve kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Karşıt ilişkilerinizde kendi gücünüzün farkındasınız ve olayları farklı bir şekilde ele almayı iyi biliyorsunuz.

26 Eylül 2018 Çarşamba AKREP Burç Yorumu:
Duygularınızı mantığınızla birleştirmek isteyecek ve bu konuda da başarılı olacaksınız.Güçlü düşünmek ve büyük oynamak istiyorsunuz. Size destek verecek kişilerinde, aynı özelliklere sahip olmasını beklemeniz son derece doğal. Bilinç altı potansiyelinizi gün geçtikçe yükseliyor. Bugün şartlar sizden yana olacak.

26 Eylül 2018 Çarşamba YAY Burç Yorumu:
Duygusal konularda derin bir kavrayış yeteneğine sahipsiniz.Partnerinizle yaşadığınız yoğun duygular yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz.Ay'ın bulunduğu konum, içsel derinliğinizin artışına neden olacak.Bugün, bazı konularda sır olmak isteyebilir araştırmalarınızı gizleme gereği duyabilirsiniz. Kazançlar konusunda şartlarınızı yeniden belirlemek istiyorsunuz

26 Eylül 2018 Çarşamba OĞLAK Burç Yorumu:
Ay'dan olumlu etkiler alıyorsunuz. İkili ilişkilerinde karşı tarafın şartlarını kendi düşüncelerinizle birleştirmek isteyebilirsiniz. . Duygusal ilişkilerinizde yoğun bir talep altında kalacaksınız. Ortak çalışmalar içinde bulunduğunuz arkadaşlarınız arasında duygusal yakınlaşmalar söz konusu olabilir. Motivasyonunuz oldukça yüksek.

26 Eylül 2018 Çarşamba KOVA Burç Yorumu:
Güneş kombinasyon burcunuzdan size destek verecek ve eklentilerinizle ilgili değişim fırsatları yakalamanıza neden olacaktır. Bugün Ay'ın konumu, olayları daha derin bir şekilde incelemenizi sağlayacak. Bazı olaylardan çabuk etkileniyorsunuz. Yolculuklar gündeme gelebilir. Bugün bir çok ortamlara katılacak, konuşmalarınızla insanları etkileyeceksiniz.

26 Eylül 2018 Çarşamba BALIK Burç Yorumu:
Duygularınızı yoğun yaşadığınız bir gün.Yaratıcılığınız hız kazanıyor.Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkileriniz içinde olacaksınız. Yaşamınızda gerçekleşebilecek tüm olaylara farkı bir şekilde yaklaşıyor ve çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz. Aşırı çalışmanız gereken bir gün. Enerjinizi bölmeden yoğunlaşmalısınız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.