26 Eylül 2022 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları

26 Eylül 2022 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları
Astroloji dünyasında günlük burç yorumları en fazla ilgi gören konu ve okuyucular hayatlarına dair yaşanacakları okumak amacında. Bu sebeple de sorgulamalarda bulunuyor. 26 Eylül 2022 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları haberimizde yer alıyor.

Her gün binlerce belki de milyonlarca insanın ilgi alanı olduğu astroloji ve günlük burç yorumları takip edilerek okunmak isteniyor. Hem Türkiye'de hem de dünyada neler yaşanacağına, bu yaşananların ise iş, para ve aşk alanlarında nasıl bir etki göstereceği merak edilerek araştırılıyor. Özellikle kadınların alaka gösterdiği günlük burç yorumları ile karşınıza çıktığımız haberimizde tüm detayları öğrenebilirsiniz. Ancak unutmayın ki haberimizde yer alan burç yorumları farklı internet sitelerinden derlemelerdir. Okuyucularımıza iyi günler dileriz. İnternet üzerindeki yorumlar üzerinden derlenen burçlarla ilgili olarak düşüncelerinizi yazabilirsiniz. 26 Eylül 2022 Pazartesi Burç Yorumları bu sayfada yer almaktadır. Hayatınızda sizce nasıl değişiklikler yaşanacak? İyi günler dileriz.

günlük burç yorumları oku


Gün boyunca oldukça hassas olabiliriz, özellikle sabah saatlerinde nostaljik hissedebilir, eski dostlarımızı görmek isteyebiliriz. Gün içinde hassasiyetimizin giderek artabilir, sevdiklerimiz için fedakarlıklar yapabiliriz. Sezgilerimizin gayet güçlü olduğu bugün ruhsal iniş çıkışlar yaşamaya açığız. Yardımlaşmak, meditasyon yapmak ve dua etmek için uygun bir gün. Gece yarısına doğru bu naif tavrımızdan eser kalmayabilir, hayatın gerçekleri ile yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Günün enerjileri seni nasıl etkiliyor?

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
26 Eylül – 226 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
226 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar


26 Eylül 2022 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

26 Eylül 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç; yurt dışı işler, seyahat veya eğitim çalışmaları vaktinin çoğunu alırken sana farkındalık yaratacak gelişmelere de açıksın. Senden daha bilgili ve konusunda yetkin kişilerle iletişime geçebilir, onlardan pek çok şey öğrenebilirsin. Daha önce şahit olmadığın şeyler şaşkınlık yaşamana neden olabilir.


26 Eylül 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa; aşkta hayal kırıklığına uğramanın sebebi beklentilerini yüksek tutmandan kaynaklanıyor olabilir. Yurt dışı, eğitim veya yolculuklarla ilgili konulardaki gelişmeler seni gerek duygusal gerekse de finansal olarak zorlayabilir. Beden sağlığınla ilgili şikayetlerinin nedeni psikolojik olabilir.


26 Eylül 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler; sabah saatlerinde karşındaki kişiler tarafından hayal kırıklığına uğratılma ihtimalin var. Ruhunun derinliklerindeki istek ve arzuları su yüzüne çıkaramayabilir, içten içe düşünebilirsin. Sevdiğin kişiyle veya çevrendekilerle ilişki kurma tarzının değişmesi gerektiğini anlayacağın ani gelişmeler yaşayabilirsin.


26 Eylül 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç; emek harcadığın işlerde hakkın olanı alamadığın düşüncesindesin. Eğitim ile ilgili, uluslararası ve hukuksal alandaki görevlerini yerine getirirken sana ait olmayan sorumluluklarla da ilgilenmek zorunda kalabilirsin. Aniden yerleşim değişikliği kararı almanı gerektiren durumlar ortaya çıkabilir.


26 Eylül 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan; risk almaktan çekinmeyebilir hatta kaldırabileceğinden fazlasına yönelebilirsin. Keyif veren hobilerin, sevdiğin kişi veya çocukların için harcama yapmaktan kaçınmayabilirsin. Eğitimle ilgili bir konuda karşılaşacağın beklenmedik gelişmeler, yapacağın bir anlaşma sürecinin değişmesine neden olabilir.


26 Eylül 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak; kazançlarının artmasını umarken aniden ortaya çıkan bir durum koşulları değiştirebilir. Diğer yandan ise alamayacağını düşündüğün bir ödemeyi beklemediğin bir anda hesabında görebilirsin. Sevdiğin veya ortak iş yaptığın kişiye karşı hassas ve duyarlı olman belki kendi isteklerinden vazgeçmene neden olabilir.


26 Eylül 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi; yabancılarla iletişime geçebilir, eğitimle alakalı bir konuyla derin bilgiler edinebilirsin. Ancak sabah saatlerinde beklentilerini aşağıya çekmene veya kendini yetersiz hissetmene neden olabilecek durumlarla karşılaşma olasılığın yüksek. İkili ilişki ve iş birliklerinde ani değişimler yaşayabilirsin.


26 Eylül 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep; uluslararası konularda, eğitim veya yaratıcılık gerektiren işlerde senden beklenen performansı göstermekte zorlanabilirsin. Maddi olarak beklentilerinin altında olan bir kazanca sahip olabilirsin. Sevdiğin kişi veya keyiflerin için ise imkanlarının üstünde harcamada bulunabilirsin.


26 Eylül 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay; üzerinde çalıştığın konuyla alakalı gerek bilgi birikimin gerek tecrüben olmasına karşın sabah saatlerinde kendini ifade etmekte zorlanabilirsin. Ailevi bir konudan kaynaklı bir gelişme ise planlarının değişmesine neden olabilir. İş birliği içinde olduğun gruplarla ilişkilerinde kopmalar olabilir.


26 Eylül 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak; bugün hayatında ikilem yaratan durumlar aklını karıştırabileceği gibi seni riskli durumlara da açık hale getirebilir. Yakın çevren, kardeş ve arkadaşlarınla ilgili seni fedakarlığa sürükleyen kontrol dışı durumlar ortaya çıkabilir. Anlaşma imzalaman söz konusu ise dikkatli olmalısın zira koşullar değişkenlik içerebilir.


26 Eylül 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova; sabah saatlerinde parasal işlerde karışıklar yaşayabilirsin. Ani çıkışların ise kuracağın iş birlikleri üzerinde değişime neden olabilir. Yurt dışı, eğitim veya hukuksal alanda iyi giden bir işi bozabilirsin. Ayrıca istediğin çizgide gitmeyen bir konuyu da artık aklından çıkarman söz konusu olabilir.


26 Eylül 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık; hayallerini yüksek tutmandan ötürü işinle, görevlerinle ilgili bir konuda yanlış karar alman veya hatalı adım atman söz konusu. Kendini ortaya koymaya istekli olmana hatta yeterli imkanlara sahip olmana rağmen sabah saatlerinde bu koşulları iyi değerlendiremeyebilirsin. Parasal işlere ise dikkat etmelisin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.