27 Ekim 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?

27 Ekim 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?
Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 27 Ekim 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri.

27 Ekim 2018 Cumartesi Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor. Siz değerli okuyucularımız için bir araya getirilen burç yorumları hakkında sizlerin de yorumlarını bekliyoruz.

günlük burç yorumları oku

Astroloji nedir?

Astroloji hemen hemen insanlık tarihi kadar eski bir kehanet sistemidir. Her ne kadar son yüzyılda genel Astroloji anlayışı biraz değişmiş ve Astroloji'ye bilimsel bir görünüş verilmeye çalışılmışsa da Astroloji temelde bir kehanet, gelecekten haber verme sistemidir. Geniş anlamdaysa Astroloji insanın evren ve kozmik güçlerle olan ilişkilerini inceleyen, başarı ve başarısızlık oranlarını, hangi konularda şanslı, hangilerinde şanssız olduğunu anlamaya çalışan, hangi dönemlerde ne gibi kozmik etkiler altında kalarak, nelere uygun olduğunu araştıran bir sanattır ve bu sanat, Güneş Sistemi'mizdeki gezegenlerin, uydumuz Ay'ın, Güneş'in, Güneş Sistemi'mizin çevresinde bulunan takım yıldızların ya da başka bir ifadeyle burçların içindeki haraketlerini ve birbirleriyle olan ilişkilerini inceleyerek çalışan bir sistemdir.

27 Ekim 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

27 Ekim 2018 Cumartesi KOÇ Burç Yorumu:
Bugün işinizle ilgili pürüzlere takılacak ve olabilecek aksilikler karşısında gerekli önlemleri alacaksınız. Ay'ın bulunduğu konum rutin hayatınızla ilgili bir takım tıkanmalar yaşayabileceğinizi gösteriyor. Güçlü kişilerin yardımıyla sorunlarınızı halledecek ve akşama doğru kendinizi daha rahatlamış hissedeceksiniz.

27 Ekim 2018 Cumartesi BOĞA Burç Yorumu:
Bugün yakın çevrenizle ilgili olayların içinde kalacaksınız. Yardım etme duygunuz her zamanki gibi yoğun ve çevrenizi kırmak istemediğiniz için her şeye yetişmeye çalışıyorsunuz. Verdiğiniz sözleri yerine getirme konusunda zorlanmalar yaşayacaksınız. Duygusal yönlerinizi bilenler size fazla yükleniyorlar.

27 Ekim 2018 Cumartesi İKİZLER Burç Yorumu:
Kardeşlerle ilgili bir takım problemler yaşamak istemiyorsanız onların istekleri karşısında bocalamanız yerine duygu bağlarınızı güçlü tutacak davranış biçimini benimsemelisiniz. Annenizin ve diğer aile bireylerinizin istekleri karşısında karasızlıklar yaşamanız mümkün. Fakat siz, her şeye çözüm bulacak kapasiteye sahipsiniz.

27 Ekim 2018 Cumartesi YENGEÇ Burç Yorumu:
Maddi konularda istekleriniz hiç bitmiyor. Bugün satın almayı düşündüğünüz şeylere bir sınır koymalı ve bütçenizi dengeleme konusunda dikkatli davranmalısınız. Yönetici gezegeninizin konumu, bir takım işlerinizi çevrenizle kombinasyon bir şekilde halletmeniz gerektiğini söylüyor. Kardeşlerle ilgili konular gündeme gelecektir.

27 Ekim 2018 Cumartesi ASLAN Burç Yorumu:
Kişiselliğinizi ön plana çıkaracağınız ortamlarda bulunacak ve çevrenizde kendinizi daha iyi hissetmenize neden olacak konuşmalar yapacaksınız. Bugün bireysel duygularınızı atakta. Kendinizden başka hiç kimsenin düşünceleri önemli olmayacak. Takıntılı yönlerinizin sizi olumlu yönlendirdiğini sizde biliyorsunuz.

27 Ekim 2018 Cumartesi BAŞAK Burç Yorumu:
Bilinçaltınız çok yoğun. Düşünce yumağı içindesiniz ve gizli planlarınızın mevcudiyeti sizi başkalarına göre daha karizmatik ve ilginç yapıyor. Çevrenizdeki kişilerin istekleri karşısında bazı yönlendirilmelere gelemediğiniz için, sizi üzen konularda uzaklaşmayı denemelisiniz. Hayır kelimesini bugün kullanmalısınız.

27 Ekim 2018 Cumartesi TERAZİ Burç Yorumu:
Duygusal davranmak istemediğiniz halde bugün her şey üstünüze gelecek. Çevrenizde size karşı baskıcı tavırlar takınan kişiler ortaya çıkacak ve bunlarla mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Kısa yollarla ilgili planlarınız için gerekli tüm detayları gözden geçirmeli ve atılımlarınızı doğru bir şekilde yapmalısınız.

27 Ekim 2018 Cumartesi AKREP Burç Yorumu:
Mesleki konularda başarıyla yanyana gidiyorsunuz. Bugün isteklerinizi karşı tarafa yansıtırken, doğru kararlar peşindesiniz ve sonradan sizi zor durumda bırakacak işler yapmak istemiyorsunuz. Güneş'in burcunuzda ilerlemesi, sizi bireysel yönlerinizi güçlü kılacak. Bencillikle suçlansanız bile taviz vermemelisiniz.

27 Ekim 2018 Cumartesi YAY Burç Yorumu:
Ay'ın bulunduğu konum, sizin uzak yollarla ilgili planlar yapacağınızı gösteriyor. Bazı gerçekleştirmesini istediğiniz özel planlarınız var ve gerekli bağlantıları yapacaksınız. Bugün katılacağınız toplantılarda planladığınız işlerin yolunda gitmesi karşısında işlerin keyfini çıkarabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili detay isteyen konular gündeme gelecek.

27 Ekim 2018 Cumartesi OĞLAK Burç Yorumu:
Sezgilerinize her konuda güvenebilirsiniz. Bulunduğunuz şartları gözden geçirmeden karar almıyor olmanız, başarınızı daha da güçlendiriyor. Bugün tepkisel davranmak yerine temkinli hareket edeceksiniz. Beklediğiniz haberlerde sürpriz gelişmelere neden olacak olaylarla karşılaşacaksınız. Genital organlarınızla ilgili problemlere dikkat edin.

27 Ekim 2018 Cumartesi KOVA Burç Yorumu:
Güçlü ilişkileri seviyorsunuz. Sezgilerinizi derin kullanmanız sayesinde başarıyı hızlı yakalayacaksınız. Mesleki konularda istediğiniz her türlü şartları karşı tarafa kabul ettireceksiniz. Siz kendi doğrularınızdan taviz vermediğiniz için, bazıları hakkınızda karar verirken bocalayabiliyorlar.

27 Ekim 2018 Cumartesi BALIK Burç Yorumu:
Güneş'ten olumlu etkiler alıyorsunuz. Uzun yollarda sizi bekleyen güçlü dostlarınızdan beklediğiniz haberleri alacaksınız. Siz ideallerinize uygun kişilerle çalışmalısınız. Bugün başarılı olma konusunda güçlük çekmeyeceksiniz. Detaylar konusunda sizin farklı yaklaşımlarınız var. Güçlü kişileri seviyorsunuz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.