27 Mart 2018 Salı Günlük Burç Yorumları Oku Sayfası

27 Mart 2018 Salı Günlük Burç Yorumları Oku Sayfası
Hayatınızla ilgili kararları gözden geçirmenizde fayda sağlayacak olan 27 Mart 218 Salı Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı.

Hemen hemene her gün yeni düşüncelere sahip olabileceğimiz hayatımızda başımıza gelebilecek ve değerlendirilmeye değer olan konular hakkında nasıl bir tavır sergilememiz konusunda rehebr görevi gören burç yorumları bir kez daha karşınızda. İnternet üzerindeki yorumların derlendiği haberimizde tüm burçlara ait yazıları okuyabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

günlük burç yorumları oku

27 Mart 2018 Salı Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları karşınızda. Çeşitli değerlendirmeler sonucu elde edilen bilgileri sizler için bir araya getirdik ve haberleştirdik. İş, aşk, para, sağlık ve pek çok konuda sizleri bekleyen gelişmeleri okuyabilirsiniz.

27 Mart 2018 Salı Günlük Burç Yorumları

27 Mart 2018 Salı KOÇ Burç Yorumu:

Kendinize güvendiğiniz kadar, aynı duyguları karşınızdaki kişiden de bekliyorsunuz. Bugün, sizin için önemli olan gurup çalışmalarına yönelebilir ve yapacağınız işlerden kişisel tatmin sağlayabilirsiniz. Bulunacağınız ortamlarda mümkün olduğu kadar tartışmalardan kaçınmalı ve partnerinize hak vermeyi denemelisiniz.


27 Mart 2018 Salı BOĞA Burç Yorumu:

Enerjinizi tamamen yapacağınız işlere aktarıyorsunuz. Bugün, sonuçlarını merak ettiğiniz konuların cevabını almanız güçleşecektir. Çalışma yaşantınızda gereğinden fazla sorumluluk almak, sizi bedensel ve ruhsal anlamda yıpratabilir. Özellikle hafta sonunu özel hobilerinize ayırarak zihninizi dinlendirmelisiniz.
 


27 Mart 2018 Salı İKİZLER Burç Yorumu:

Aşk yaşantınızla ilgili zihinsel dağınıklık söz konusu olacaktır. İlgi alanınızda farklı değişimler içindesiniz. Kafanızda bir takım yeni düşüncelerin oluşmasına zemin hazırlarken, ikili ilişiklerinizde zor anlar yaşayabilirsiniz. Bugün, daha çok sosyal yaşantınıza ağırlık vermeli ve bazı şeyleri zamana bırakmalısınız.


27 Mart 2018 Salı YENGEÇ Burç Yorumu:

Bugün Ay'ın bulunduğu konum, aile ilişkilerinize daha fazla özen göstermenize neden olacaktır. Onlara sürpriz bir ziyaret yaparak, birlikte paylaşım ortamları yaratmayı başarıyorsunuz. Sizin doğal yapınızda var olan güven duygusunu sevdiklerinizle bütünleştiğiniz zaman, kendinizi daha iyi hissediyorsunuz.


27 Mart 2018 Salı ASLAN Burç Yorumu:

Yönetici gezegeniniz Güneş, sizin gibi ateş gurubu olan Koç'ta ilerlemektedir. Kişisel enerjinizi daha arttıracak çalışmalar içine gireceksiniz. Duygularınızı ikiye katlıyorsunuz. İnatçı tavırlarınız ve idealist yapınızla ilgili düşüncelerinizden ödün vermek istemiyor oluşunuz, bazılarına ters gelebilir. Dikkatli olun.


27 Mart 2018 Salı BAŞAK Burç Yorumu:

Bulunduğunuz konumla ilgili zor anlar yaşıyorsunuz. Yönetici gezegeniniz Merkür, kişisel ve toplumsal ilişkilerinizi olumsuz etkiliyor. Girişimciliğinizi ortaya çıkaracak enerji düşüklüğü yaşıyorsunuz. Bugün, içsel sesinizin doğrultularında hareket ederken ve başlangıçlar yerine, yarım kalan işlerinizi tamamlamalısınız.


27 Mart 2018 Salı TERAZİ Burç Yorumu:

Duygularınızı, yaratıcılığınızla kombine edeceğiniz bir gün. İdeallerinizi yapıcı bir şekilde sergileyecek ve kişisel olaylarınızı karşı tarafa olumlu bir şeklide aksettirebileceksiniz. Kısa yolların ve küçük seyahatlerin güncellik kazanması sonucunda, yarım kalan işlerinizi tamamlamalısınız.


27 Mart 2018 Salı AKREP Burç Yorumu:

Çevrenizde, enerjinizi doğru kullanmayı başarıyor ve kendinizi iyi hissediyorsunuz. Düşüncelerinizi yaşama geçirirken birlikte çalıştığınız kişileri, yapıcı davranışlarınızdan olumlu etkileyeceksiniz. Bugün, kesici ve yanıcı aletlerden uzak kalmaya özen göstermelisiniz. Kazalara müsait bir gününüzdesiniz.


27 Mart 2018 Salı YAY Burç Yorumu:

Duygusal ve sosyal ilişkilerinizde hareketlenmeler söz konusu olacak. Bugün, katılacağınız toplantılarda olumlu hareketlerinizle birçok kişinin ilgisini çekmeyi başaracaksınız. Çocukları olan Yay'ları eğlenceli bir ortam bekliyor. Ortak aktiviteler için özel ve güzel bir gün. Enerjiniz yüksek seyrediyor.


27 Mart 2018 Salı OĞLAK Burç Yorumu:

Kendinizi yanlış ifade edeceğiniz bir gün. Ay, tepe evinizde ilerlerken, hırslarınızla ilgili değişimlerin söz konusu olacağını gösteriyor.Toplumda iyi yerlerde olmak istiyor ve fikirlerinizde yaşadığınız iniş ve çıkışlar yüzünden yanlış kararlar alıyorsunuz. Partnerinizi düşüncelerinizden dolayı ikna etmelisiniz.


27 Mart 2018 Salı KOVA Burç Yorumu:

Sezgilerinizde yanılmıyorsunuz. İnatçı ve başınıza buyruk davranışlarınız sizi faklı yaparken, bazı tereddütlerinizi yenmenize yardımcı oluyor. Bilinçaltı takıntılarınız/ın sizi olumlu yönlendirmesi, çoğu kez başarınıza doğal bir katkıda bulunabiliyor. Aşırı uçlarda dolaşmadığınız zaman daha verimli olabiliyorsunuz.


27 Mart 2018 Salı BALIK Burç Yorumu:

Yaratıcılığınız ve değişkenliğiniz çok güzel lanse edebiliyorsunuz. Başarınızın altında yatan en önemli duygu, yaşamınıza çok çabuk şekil verebilmenizdir. Bugün dengelerinizi korumalı ve yaşam konforunuzu besleyecek çalışmalara daha belirgin bir şekilde yönelmelisiniz. Stresten kaynaklanan, omuz ağrılarınız olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.