28 Temmuz 2022 Perşembe Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burç yorumları

28 Temmuz 2022 Perşembe Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burç yorumları
Astroloji dünyasında günlük burç yorumları en fazla ilgi gören konu ve okuyucular hayatlarına dair yaşanacakları okumak amacında. Bu sebeple de sorgulamalarda bulunuyor. 28 Temmuz 2022 Perşembe Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları haberimizde yer alıyor.

Her gün binlerce belki de milyonlarca insanın ilgi alanı olduğu astroloji ve günlük burç yorumları takip edilerek okunmak isteniyor. Hem Türkiye'de hem de dünyada neler yaşanacağına, bu yaşananların ise iş, para ve aşk alanlarında nasıl bir etki göstereceği merak edilerek araştırılıyor. Özellikle kadınların alaka gösterdiği günlük burç yorumları ile karşınıza çıktığımız haberimizde tüm detayları öğrenebilirsiniz. Ancak unutmayın ki haberimizde yer alan burç yorumları farklı internet sitelerinden derlemelerdir. Okuyucularımıza iyi günler dileriz. İnternet üzerindeki yorumlar üzerinden derlenen burçlarla ilgili olarak düşüncelerinizi yazabilirsiniz. 28 Temmuz 2022 Perşembe Burç Yorumları bu sayfada yer almaktadır. Hayatınızda sizce nasıl değişiklikler yaşanacak? İyi günler dileriz.

günlük burç yorumları oku
 

Astroloji nedir?

Astroloji hemen hemen insanlık tarihi kadar eski bir kehanet sistemidir. Her ne kadar son yüzyılda genel Astroloji anlayışı biraz değişmiş ve Astroloji'ye bilimsel bir görünüş verilmeye çalışılmışsa da Astroloji temelde bir kehanet, gelecekten haber verme sistemidir. Geniş anlamdaysa Astroloji insanın evren ve kozmik güçlerle olan ilişkilerini inceleyen, başarı ve başarısızlık oranlarını, hangi konularda şanslı, hangilerinde şanssız olduğunu anlamaya çalışan, hangi dönemlerde ne gibi kozmik etkiler altında kalarak, nelere uygun olduğunu araştıran bir sanattır ve bu sanat, Güneş Sistemi'mizdeki gezegenlerin, uydumuz Ay'ın, Güneş'in,a Güneş Sistemi'mizin çevresinde bulunan takım yıldızların ya da başka bir ifadeyle burçların içindeki haraketlerini ve birbirleriyle olan ilişkilerini inceleyerek çalışan bir sistemdir.

Her gün binlerce hatta milyonlarca insanın merak ettiği, sakız kağıtlarında dahi umut aradığı günlük burç ve fal yorumlarını sizler için derledik. Burcunuza göre olan yorumları usta astrologlardan derleyip sunma imkanı sunduğumuz haberimizde tüm bilgileri bulabilirsiniz. Peki Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu yorumları nasıl oluştu?

Google üzerinde en çok aranan terimlerden olan günlük burç yorumları artık Gazete Damga aracılığı ile önünüze geliyor. Usta isimlerin geleceğe yönelik yaptığı yorumların derlendiği haberimizde burcunuzla ilgili her şeyi öğrenebilir ve günlük burç yorumunuzu okuyabilirsiniz. Gündelik hayatınızdan iş ve aşk hayatınıza, ikili ilişkilerden ekonomik durumunuza kadar pek çok konuda yapılan internet yorumlarını sizler için bir araya getirdik. İşte 28 Temmuz 2022 Perşembe günlük burç yorumları nasıl oluştu? İşte detaylar...

28 Temmuz 2022 Perşembe Rezzan Kiraz ve Nuray Sayarı günlük burç yorumları herkes tarafından merak ediliyor. Sizler için hazırladığımız haberimizde burç yorumlarınızı okuyabilirsiniz. Burç yorumları hayatta alacağınız kararlara ve atacağınız adımlara ışık olabilir. Bazen aşk olarak size geri dönebilir bazen ise maddi olarak size geri dönüşü olacaktır.

burç yorumları oku

 

28 Temmuz 2022 Perşembe Günlük Burç Yorumları


28 Temmuz 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç; dün yaşanan tutulmanın etkileri bugün de devam ediyor. Hedef ve planlarını tekrar gözden geçirebilir, arkadaşlarınla birlikte girişimlerde bulunmak isterken inatlaşmadan dolayı sıkıntılar yaşayabilirsin. Atacağın adımlarda beklentilerin büyük olduğundan finansal yetersizlikler can sıkıcı olabilir.


28 Temmuz 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa; yaşanan Ay tutulmasının ardından aldığın riskleri daha net görebilirsin. Girişimlerin partnerin veya yakın ilişkide olduğun kişiler nedeniyle engellenebilir. Yaşamını etkileyecek başlangıçlar yapmak için zorlu bir mücadeleyi göze almalı, özgürlüğünü kazanmak için iş birliği yaptığın kişilerden bağımsız hareket etmeyi öğrenmelisin.



28 Temmuz 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler; dün yaşanan karmaşanın ardından bugün harekete geçmek isteyebilirsin. Özellikle sosyal medya paylaşımlarında dikkatli olmalı, fazla ısrarcı davranmamaya çalışmalısın. Çalışma arkadaşlarınla yaşadığın fikir ayrılıkları çatışmalara yol açsa da doğru bildiğini okumaya devam edebilirsin.



28 Temmuz 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç; romantik ilişkilerinden, sevdiklerinden ve çocuklarından istediğin desteği bulamayabilirsin, dolayısıyla beklentilerini fazla yüksek tutmamaya çalışmanda yarar var. Aldığın finansal risklerde aşırıya kaçman girişimlerinde engellerle karşılaşmana neden olabilir. Bireysel karar almak istediğin konularda krizler yaşayabilirsin.


28 Temmuz 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan; bugün eşin ve ortağınla ilişkilerinde sıkıntılar yaşayabilir, aile içi ilişkilerden beklediğin desteği bulamayabilirsin. Kontrolün sende olmadığı durumlarda karşındakilerle mücadele etmen gerekebilir, seni engellemeye çalışan kişilerle inatlaşarak çatışmalar yaşayabilirsin.


28 Temmuz 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak; gündelik yaşamında çatışmalar yaşayabilir, yanlış bilgilendirme veya yanlış anlamalardan dolayı işlerinde aksamalarla karşılaşabilirsin. Güvendiğin kişilerden beklediğin desteği bulamaman başlayacağın projelerin aksamasına yol açabilir. Karşılıklı inatlaşmalara girmemelisin.


28 Temmuz 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi; bugün duygusal ve kişisel sınırlarının içine girilmesi sevdiklerinle çatışmalara yol açabilir. Dün yaşanan tutulmanın ardından başkalarının kaynaklarına daha fazla ihtiyaç duyabilirsin ancak beklentilerinin karşılanmaması ya da senin aşırı talepkar tavırların soğuk rüzgârların esmesine neden olabilir.


28 Temmuz 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep; aile içi ilişkilerin seni zorladığı bir gün geçirebilirsin. Hayatında yeni bir döneme başlamak istemene rağmen sorumlulukların ve bağlılıkların önüne engel çıkartabilir. Kendi istek ve hedeflerinin peşinden giderken başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duymalı, fazla iç içe ilişkilerden kaçınmalısın.

.


28 Temmuz 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay; bugün kardeş, kuzen ve komşularla ilişkilerinde sorunlar yaşanabilir. Dedikodular ve yanlış hatta gizli bilgiler hayal kırıklığına yol açabilir. Kontrolünde olmayan durumlar üstünde çalıştığın girişimlerin engellenmesine neden olabilir. Uzlaşma kanallarını açık tutarak inatlaşmadan yoluna devam etmelisin.

28 Temmuz 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak; ekonomik konularda sorunlarla karşılaşabilirsin. Maddi kaynaklarla ilgili girişimlerinde hayal kırıklığı yaşayabilir, geleceğe dair beklentilerin karşılanmadığını hissedebilirsin. Gelirlerini artırmak için atacağın adımlarda verdiğin mücadele şu an için zorlu olabilir fakat uzun vadede kazançlı çıkabilirsin.


28 Temmuz 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova; dün burcunda gerçekleşen tutulmanın ardından yoğunluk devam ediyor olabilir. İlişkilerinde ve yaşamını düzenlemekle ilgili girişimlerinde ertelemeler ve engellemelerle karşılaşabilirsin. İş ve sosyal yaşamına dair başlangıçlarda bulunmak isteyebilirsin fakat tecrübesizliğin daha fazla efor sarf etmene ve mücadeleye neden olacaktır.


28 Temmuz 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık; bugün inanç ve görüşlerinden dolayı düşmanlıklarla karşılaşabilirsin. Mahkemeler, yurt dışı ve akademik eğitimle ilgili girişimlerinde engellemeler ve aksaklıklar yaşanabilir. İçten içe yaşadığın öfkeyi yavaş yavaş dışarı vururken kontrolsüz tepkiler sergileyebilir ve sonrasında daha fazla içe kapanabilirsin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.