28 Ekim 2021 Perşembe bankalar açık mı tatil mi? Bankalar yarın (bugün) yarım gün mü açık

28 Ekim 2021 Perşembe bankalar açık mı tatil mi? Bankalar yarın (bugün) yarım gün mü açık
Cumhuriyet Bayramı sebebiyle 29 Ekim Perşembe gününün tatil olması vatandaşları arayışlara itti. Bayramdan önceki son günde bankaların durumu da sorgulananlar arasında. Peki, 28 Ekim 2021 Perşembe bankalar açık mı tatil mi? Bankalar yarın (bugün) yarım gün mü açık? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyet'inin 98. yılı coşku ile kutlanacak. Cuma günü kırmızı beyaz bayraklarla milyonların tek yürek olacağı bu anlamlı ve duygu dolu gün tatil olarak ilan edildi. Ancak bayram öncesindeki perşembe günüün de akıbeti merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, 28 Ekim 2021 Perşembe bankalar açık mı tatil mi? Bankalar yarın (bugün) yarım gün mü açık? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Bankalar 28 Ekim'de açık mı?

Bilindiği üzere bankalar normal şartlar altında haftanın beş günü boyunca 09.00-17.30 arasında çalışmaktadır. Ayrıca resmi tatillerde de kapalıdır. Bunun yanı sıra 28 Ekim'de de Borsa İstanbul'un tatil olması nedeniyle işlem yapmamaktadır.  Eğer bankada işiniz varsa yarından sonra en erken pazartesi günü işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.