28 Kasım 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?

28 Kasım 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları | Hayatınızda nasıl değişiklikler olacak?
Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 28 Kasım 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri.

Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 28 Kasım 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri. Bugün alabileceğiniz kararlarla hayatınıza yön vermek, farklı bir yaşama başlamak ve ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız 28 Kasım 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları siz değerli okuyucularımız için hazırlandı. İşte güne dair iş, aşk ve para değerlendirmeleri. Burç Yorumları içerisinde yer alan tüm değerlendirmeler hayatınıza şekil verebilecek, karar almanızda yardımcı olabilecek ve yaşantınızı daha üst seviyelere çıkarabilecek bilgiler içeriyor.

günlük burç yorumları oku


Astroloji nedir?

Astroloji hemen hemen insanlık tarihi kadar eski bir kehanet sistemidir. Her ne kadar son yüzyılda genel Astroloji anlayışı biraz değişmiş ve Astroloji'ye bilimsel bir görünüş verilmeye çalışılmışsa da Astroloji temelde bir kehanet, gelecekten haber verme sistemidir. Geniş anlamdaysa Astroloji insanın evren ve kozmik güçlerle olan ilişkilerini inceleyen, başarı ve başarısızlık oranlarını, hangi konularda şanslı, hangilerinde şanssız olduğunu anlamaya çalışan, hangi dönemlerde ne gibi kozmik etkiler altında kalarak, nelere uygun olduğunu araştıran bir sanattır ve bu sanat, Güneş Sistemi'mizdeki gezegenlerin, uydumuz Ay'ın, Güneş'in, Güneş Sistemi'mizin çevresinde bulunan takım yıldızların ya da başka bir ifadeyle burçların içindeki haraketlerini ve birbirleriyle olan ilişkilerini inceleyerek çalışan bir sistemdir.
 

28 Kasım 2018 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

28 Kasım 2018 Çarşamba KOÇ Burç Yorumu:
Bugün iletişim konusunda istemediğiniz aksilikler kapınızı çalabilir. Görüşmek istediğiniz yakınlarınıza ulaşmakta zorlanabilirsiniz. Beklenmeyen masraflar gündeme gelecek. Biriktirdiğiniz paralarınızın gereksiz bir şekilde tükenmesiniz istemiyorsanız, bazı önlemleri almalı ve içsel disiplininizi sağlamalısınız.

28 Kasım 2018 Çarşamba BOĞA Burç Yorumu:
Sevdiklerinizin sorunları gündeme gelecek ve sizden onlara destek vermeniz beklenecektir. Bugün anaç duygularınızın atakta olması, yakınlarınızın yaşamını kolaylaştırabilir. Uzun süredir yapmayı planladığınız işler konusunda yeni yapılanmalar içine girebilirsiniz. Zihinsel aktiviteniz ve işlek zekanız sayesinde bir takım engelleri aşacaksınız.

28 Kasım 2018 Çarşamba İKİZLER Burç Yorumu:
Yeni başlayan ilişkiler konusunda aceleci kararlar almamalısınız. Sürekli değişim yaşıyorsunuz. Uzun vade işlerden hoşlanıyor ve hiçbir işinizi acele getirmekten hoşlanmıyorsunuz. Bugün Merkür ve Ay size olumlu destek veriyor ve kariyer ve toplumsal başarınızı ön plana çıkarıyor.

28 Kasım 2018 Çarşamba YENGEÇ Burç Yorumu:
Garantili işlerden hoşlandığınız için yeni başlangıçlar konusunda tereddütlü davranmak zorunda kalıyorsunuz. Ay ve Merkür yazılı anlaşmalar konusunda sizi destek verirken, zihinsel aktivitenizi de yüksek seviyede tutuyor. Bugün görüşeceğiniz kişilerin bazılarının düşünce tarzları sizinle aynı olabilir. Onlara dost olma şansı verebilirsiniz.

28 Kasım 2018 Çarşamba ASLAN Burç Yorumu:
Maddi konularda istediğiniz bağlantıları gerçekleştirmek için sosyal statünüzü kullanabilirsiniz. Bugün kendinize zaman ayırmalı ve yapacaklarınız konusunda kesin bir plan dahilinde çalışmalar üretmelisiniz. Zihinsel aktivitenizin yoğun ve güçlü olması istediğiniz şartları size sunacaktır. Kariyerinizle ilgili yeni açılımlar söz konusu olacak.

28 Kasım 2018 Çarşamba BAŞAK Burç Yorumu:
Bugün çok fazla meraklısınız. Olayları detayları ile inceleyip sonuç çıkarmaya çalışıyorsunuz. Duygusal konularda ise, sevdiğiniz kişi başına buyruk davranmakla sizi üzebilir. Mesleki ilişkileriniz başarılı bir şekilde ortaya koyarken, inatçı yapınız bir kez daha vurgulayacaksınız. Ayaklarınıza dikkat etmelisiniz.

28 Kasım 2018 Çarşamba TERAZİ Burç Yorumu:
Bugün duygusal gerilimlere neden olacak olayları ortadan kaldırmalısınız. İçinizde sakladığınız bazı duygularınızın da açığa vurulmasından hoşlanmadığınız için, her zamankinden şaşırtıcı bir tabloyla ortaya çıkabilirsiniz. Yüksek enerjinizi olumlu kullanmayı başaracaksınız. Bugün mide problemleriniz olabilir.

28 Kasım 2018 Çarşamba AKREP Burç Yorumu:
Bugün enerjinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Kişisel becerinizle yeteneklerinizi birleştirme konusunda oldukça pozitif bir tablo oluşturacak ve kişisel tatmin sağlayacaksınız. Takıntılı düşünceleriniz yapmanız gereken işlerin gecikmesine neden oluyor. Bugün kısa bir tatil yaparak enerjinizi güçlendirebilirsiniz.

28 Kasım 2018 Çarşamba YAY Burç Yorumu:
Duygusallığınızın ön planda olacağı bir gün. Birlikte olduğunuz arkadaşlarınızın sözlerini yanlış algılayabilir ve onlarla gereksiz bir tartışma başlatabilirsiniz. Fikirlerinizden ödün vermemeniz dostlarınızın arkanızdan konuşmasına neden olabilir. Aşırı iştahlı bir yapıya sahipsiniz. Güzel sofralara ve yiyeceklere dayanamıyorsunuz.

28 Kasım 2018 Çarşamba OĞLAK Burç Yorumu:
Sadece kendinizi düşündüğünüzün farkında değilsiniz. Size verilen her işi enine boyuna sorguluyorsunuz. Çevrenizde gelişen olaylara güçlü bir sezgi ve mantık bileşkesi ile yaklaşıyor olmanız kendinizi ifade etme konusunda sizi ayrıcalık sağlıyor. Fakat, kullandığınız yanlış sözcükler, iş fırsatları kaçırmanıza neden olabiliyor.

28 Kasım 2018 Çarşamba KOVA Burç Yorumu:
Düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. Kazançlarınızı artırma konusunda sezgisel bir yeteneğe sahipsiniz. Bu özelliğinizi kullanmalısınız. Bugün duygusal konularda kendiniz değişik sürprizlere hazırlayın. Yeni tanışacağınız kişilerden etkilenebilirsiniz. Evinizle ilgili bir yer değiştirme ve yenilenme olayı olabilir.

28 Kasım 2018 Çarşamba BALIK Burç Yorumu:
Çevrenizde kişisel cazibenizden etkilenen birçok kişi size değişik tekliflerde bulunabilir. Geçici duygular yüzünden iş şartlarınızı zorlamamalı ve bulunduğunuz ortamın pozitif taraflarını görmelisiniz. Ani davranışlardan uzak kalmalı ve çevresel faktörlerden etkilenmemeli, tartışmalardan uzak kalmalısınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.