28 Mart - 3 Nisan 2022 haftalık Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları burç yorumları

28 Mart - 3 Nisan 2022 haftalık Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları burç yorumları
Astrolog Ayşe Meral Ünal Tatlısu, 28 Mart - 3 Nisan 2022 haftalık Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları burç yorumları ile karşınızda. Aşk, iş, arkadaşlık, para ve diğer konularda neler yaşayacaksınız? Cevabı haberimizde.

Haftanın ilk gününde Ay Kova burcu enerjileriyleyiz. Mars, Venüs ve Satürn ile yoğun bir enerji ilişkisi içerisinde olacak olan Ay, duygusal olarak ilişkiler açısından zorlu bir haftaya başlangıç yapacağımız gösteriyor.

İletişim gezegenimiz Merkür yeni başladığı Koç burcu seyahatiyle, iletişim ve haberleşmede hız kazanacağımızı, hızlı kararlar alıp vermek isteyeceğimizi, artık zihnen yeni başlangıçlar yapmaya istekli ve hevesli zamanlardayız.

30 Mart Çarşamba günü Ay Balık burcunda ilerlerken, duygusal olarak duyarlı, hassas, şefkat ve merhametin yüksek olduğu, Jüpiter ve Neptün’le kavuşum enerjisiyle hayallerimizi gerçekleştirmek için iç sesimizin sesini dinlemeyi, duygusal olarak abartılı ve aşırı duygusallık ve hassasiyet gösterebileceğimizi göstermektedir.

1 Nisan Salı günü sabah saatlerinde Koç burcunda Merkür’yen bir yeniay gerçekleşecek. Merkür’ün ve Chiron’un eşlik ettiği bu yeniayda yaralarımızın üzerine gitmek, korkularımıza yüzleşmek için yeni adımlar atarken, virüslerle ilgili yeni yöntemler geliştirilmesi adına da yeni adımların atılmasıyla şifalanma yolunda yeni başlangıçlar için girişimde bulunulabileceğini gösterebilir. Ukrayna’da savaştan yara alan insanların yaralarının sarılması için de yeni adımlar atılabileceğini, yeni başlangıçlara imza atılabileceğini göstermektedir. Ülkemizin 10.evinde etkisini hissettirerek özellikle askeriye alanında alınacak hızlı kararlarla yeni adımların atılabileceğini ifade ediyor olabilir.

Yeniay haritasının yükseleninde bulunan İkizler burcu, iletişim ve haberleşmenin, yakın yerlere yapılacak olan seyahatlerin, eğitim ve öğrenim konularının, yakın çevre ilişkilerimizin, ticari faaliyetlerin hız kazanacağını, yeniaya eşlik eden yöneticisi Merkür’ün de Koç burcunda olması, yani işin içinde hem Merkür, hem de Koç burcu olunca net ve hızlı kararlar alarak hayatlarımızda yeni başlangıçlara adım atmak isteyeceğimizi göstermektedir. Haritanın 11.evinde gerçekleşiyor olması, hayallerimizi gelecek umutlarımızı ve dileklerimizi gerçekleştirmek için yaralarımızı sarmak ve hayatımızda yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiz. Bu yeniayın enerjisinde duygulardan ziyada aklın ve mantığın daha fazla ön planda olduğunu, bizi yaralayan her ne ise, almış olduğumuz yaralarımızı sarmak ve tekrar ayağa kalkıp yeni adımlarla hayatlarımızda artık yeni insanlarla, yeni iş alanlarında, yeni sözleşmeler, yeni anlaşmalar, yeni gruplarda, yeni kitleler içerisinde bulunmak isteyeceğimizi göstermektedir. Ay düğümlerinin 12.eve gidiyor olması ise, kontrolümüz dışında gelişen olayların söz konusu olabileceğini göstermektedir.

Haftanın genel enerjilerinden bahsettikten sonra şimdi gelelim, Koç burcu yeniayının yükselen burçlar üzerinden bizi nasıl etkilediğine…

Yükselen Koç ve Koç Burçları
28 Mart-3 Nisan Haftası

Koç burcunun 11 derecesinde 1.evinizde gerçekleşecek olan yeniay ile yepyeni bir kişilik ve karakterle kendinizi ortaya koymak isteyebileceğiniz, ya da belki de dış görünüşünüzde yeni başlangıçlar yapmak isteyebileceğinizi göstermektedir.

Yükselen Boğa ve Boğa Burçları
28 Mart-3 Nisan Haftası

Koç burcunun 11 derecesinde 12.evinizde gerçekleşecek olan yeniay ile iş, kariyer ve meslek hayatınıza yönelik yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğinizi fakat henüz isteklerinizi gerçekleştirmek için ortaya çıkarmak açısından tam olarak hazır olmayan projelerin biraz daha zamana ihtiyacı olabileceğini göstermektedir.

Yükselen İkizler ve İkizler Burçları
28 Mart-3 Nisan Haftası

Koç burcunun 11 derecesinde 11.evinizde gerçekleşecek olan yeniay ile hayallerinizi, gelecek umutlarınızı ve dileklerinizi gerçekleştirmek adına yeni adımlar atmak ve artık kariyerinizden gelir elde etmek için yeni adımlar atmak isteyebileceğinizi, arkadaş ve dostlarınızla olan ilişkilerinizde hayatınızdan çıkabilecek olan insanlar olabileceğini göstermektedir.


Yükselen Yengeç ve Yengeç Burçları
28 Mart-3 Nisan Haftası

Koç burcunun 11 derecesinde 10.evinizde gerçekleşecek olan yeniay ile iş, kariyer ve meslek hayatınıza yönelik yeni başlangıçlar yapmak, unvan ya da iş değişikliği ile yeni alanlara adım atabileceğinizi göstermektedir.


Yükselen Aslan ve Aslan Burçları
28 Mart-3 Nisan Haftası

Koç burcunun 11 derecesinde 9.evinizde gerçekleşecek olan yeniay ile ile din, inanç, felsefi, kutsal ve ulvi değerler, yeni bir dünya görüşünü benimsemek, hukuksal mevzular, akademik kariyer, yurtdışı eğitim, seyahat, ticari faaliyetler adına yeni başlangıçlar yapmak isteyebileceğinizi göstermektedir.

Yükselen Başak ve Başak Burçları
28 Mart-3 Nisan Haftası

Koç burcunun 11 derecesinde 8.evinizde gerçekleşecek olan yeniay ile ortak değerler alanlarında, kredi ve borçlar, okült bilgiler gibi alanlarda derinleşmek için yeni başlangıçlar yapmak isteyebileceğinizi göstermektedir.


Yükselen Terazi ve Terazi Burçları
28 Mart-3 Nisan Haftası

Koç burcunun 11 derecesinde 7.evinizde gerçekleşecek olan yeniay ile eş, ortak ve ortaklı yapılan işler, ikili ilişkiler alanlarında yeni ilişkilerle, ya da yeni ortaklıklarla yeni başlangıçlar yapmak isteyebileceğinizi göstermektedir.


Yükselen Akrep ve Akrep Burçları
28 Mart-3 Nisan Haftası

Koç burcunun 11 derecesinde 6.evinizde gerçekleşecek olan yeniay ile ile günlük rutin hayatınız, evcil hayvanlarınız, beden sağlığınız, çalışma koşullarınız ve birlikte çalıştığınız kişileri ilgilendiren alanlarda yeni başlangıçlar yapmak isteyebileceğinizi göstermektedir.

Yükselen Yay ve Yay Burçları
28 Mart-3 Nisan Haftası

Koç burcunun 11 derecesinde 5.evinizde gerçekleşecek olan yeniay ile aşk, çocuklar, yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak, yatırımlar, hayattan keyif almak ile ilgili konularda hayatınızda yeni başlangıçlar yapmak isteyebileceğinizi göstermektedir.


Yükselen Oğlak ve Oğlak Burçları
28 Mart-3 Nisan Haftası

Koç burcunun 11 derecesinde 4.evinizde gerçekleşecek olan yeniay ile aile, yuva, vatan, ev hayatınız, kökleriniz ile ilgili alanlarda yeni başlangıçlar yapmak, yeni bir eve taşınmak, yeni bir ev almak, ya da emlak, arsa, arazi ile ilgili konularda yeni girişimlerde bulunmak isteyebileceğinizi göstermektedir.

Yükselen Kova ve Kova Burçları
28 Mart-3 Nisan Haftası

Koç burcunun 11 derecesinde 3.evinizde gerçekleşecek olan yeniay ile eğitim öğrenim, yakın çevre ilişkileriniz olan kardeş kuzen komşularla olan iletişimsel, fikirsel ve düşünsel farklılıklardan kaynaklanan yaraların şifalanması içim yeni başlangıçlar yapmak, yeni yeni yollar denemek isteyebileceğinizi göstermektedir.


Yükselen Balık ve Balık Burçları
28 Mart-3 Nisan Haftası

Koç burcunun 11 derecesinde 2.evinizde gerçekleşecek olan yeniay ile maddi kaynaklarınız, yetenek ve becerileriniz, öz değer duygunuz ve bedeniniz ile ilgili alanlarda yeni başlangıçlar yapmak, yeni para kazanma yöntemleri geliştirmek isteyebileceğinizi göstermektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.