28 Nisan 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları | İş, Aşk ve Para Falınız Bu Sayfada

28 Nisan 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları | İş, Aşk ve Para Falınız Bu Sayfada
28 Nisan 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları büyük bir ilgiyle araştırılıyor ve okunuyor. Ziyaretçilerimiz gelecekleri konusundaki gelişmeleri öğrenmek, yazılan değerlendirmelere göre hayatlarına farklı bir yoldan gitmek istiyor. Burcunuzun bugünkü özelliklerine göre iş, aşk, sağlık ve para falı da oluşturuldu. Peki bugün burcunuz sizin için ne söyülüyor. Yükseleninizin durumunda ne gibi bir değişim görülüyor. İşte 28 Nisan 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları Oku sayfası

27 Nisan 2018 Cumartesi Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık günlük burç yorumları karşınızda. Çeşitli değerlendirmeler sonucu elde edilen bilgileri sizler için bir araya getirdik ve haberleştirdik. İş, aşk, para, sağlık ve pek çok konuda sizleri bekleyen gelişmeleri okuyabilirsiniz.

günlük burç yorumları oku

Doğum tarihinize göre hangi burçsunuz?
21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasına doğanlar Koç Burcu olurlar
21 Nisan – 21 tarihleri arasına doğanlar Mayıs Boğa Burcu olurlar
22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasına doğanlar İkizler Burcu olurlar
22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına doğanlar Yengeç Burcu olurlar
23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasına doğanlar Aslan Burcu olurlar
24 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasına doğanlar Başak Burcu olurlar
23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasına doğanlar Terazi Burcu olurlar
24 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasına doğanlar Akrep Burcu olurlar
23 Kasım – 21 Aralık tarihleri arasına doğanlar Yay Burcu olurlar
22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasına doğanlar Oğlak Burcu olurlar
21 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasına doğanlar Kova Burcu olurlar
19 Şubat – 20 Mart tarihleri arasına doğanlar Balık Burcu olurlar

burç yorumları oku

28 Nisan 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

28 Nisan 2018 Cumartesi KOÇ Burç Yorumu:

İdeallerinizi gerçekleştirmek istemenize rağmen, bazı konularda sır olmanız gerektiğini bilmiyorsunuz. Bugün, düşüncelerinizi saklayarak, beklemeyi tercih etmelisiniz. Yolculuklarla ilgili bazı projeler gündeme gelecektir. Kararsızlıklarınızın size kazandıracağı hiçbir şey yok. Daha hızlı hareket etmelisiniz.

28 Nisan 2018 Cumartesi BOĞA Burç Yorumu:

Bugün, satın alma ve alışveriş duygunuzda artış gözleniyor. Uzun süredir aklınıza taktığınız konularla ilgili planlar yapabilirsiniz. Partnerinizden de bu konuda destek bekliyorsunuz. Ortak çalışmalarda iyi niyetli yaklaşımların söz konusu olduğu bir gün. Yaşam kalitenizde çıtanız yükselirken, yeni dostlarınızın da katkılarını unutmamalısınız.

28 Nisan 2018 Cumartesi İKİZLER Burç Yorumu:

Bulunduğunuz ortamlarda konuya hakimiyetinizden dolayı liderlik vasıflarına çok çabuk yerleşebiliyorsunuz. Bugün, Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, kişisel ilişkilerinizde ve ortaklıklar konusunda başarılı çalışmalar yapacaksınız. Olaylara politik yaklaşarak, sorunları farklı bir şekilde çözümleyeceksiniz. Daha sebatkar davranmalısınız.

28 Nisan 2018 Cumartesi YENGEÇ Burç Yorumu:

Partnerinizin düşüncelerini merak edebilirsiniz. Fakat bu konuda asla sır vermek istemiyorsunuz. Bugün, çalışma yaşantınızda daha özgürce davranacak ve kendi kararlarınızı kendiniz vereceksiniz. Duygusal yaşantınızda bazı eksilmeler söz konusu olabilir. Karşı tarafın gizemli davranışları, sizi olumsuz etkiliyor.

28 Nisan 2018 Cumartesi ASLAN Burç Yorumu:

Duygusal yaşantınızda heyecan verici bir gün. Yükselen coşkularınızın karşı taraftan kabul görmesi sizi daha da mutlu edecektir. Bugün, gireceğiniz ortamlarda çevrenize adeta bir ışık saçacaksınız. Fakat hırslarınız konusunda kendinize söz geçiremiyorsunuz. Aşırıya kaçmadan yaşamınızı yönlendirmek size çok şey kazandıracaktır.

28 Nisan 2018 Cumartesi BAŞAK Burç Yorumu:

İşlek zekanızı istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Bugün, her türlü olumlu şartlar sizden yana gelişiyor. Planladığınız çalışmaları yaşama geçirme konusunda hızlı hareket etmelisiniz. Başlatacağınız yeni işlerinize hiç kimseyi ortak etmemeli ve bireysel davranmalısınız. Daha sonra çıkabilecek çatışmaları, şimdiden önlemiş olursunuz.

28 Nisan 2018 Cumartesi TERAZİ Burç Yorumu:

Hukuksal sorunları olanlar için olumlu gelişmeler gündemde. Beklediğiniz sonuçlar istediğiniz yönde ilerlerken, iyimserlik duygularınızdan vazgeçmemelisiniz. Yakın dostlarınızdan alacağınız haberler sizi mutlu edecektir. İletişim konusunda başarılı yerlerdesiniz. Önemli kişilerle bağlantılarınızı sıcak tutmalısınız.

28 Nisan 2018 Cumartesi AKREP Burç Yorumu:

Hayallerinizi gerçekleştirmek için, işbirliğine ihtiyacınız olmasına rağmen, çevrenize karşı önleyemediğiniz bir güvensizlik sergiliyorsunuz. Kendinize geriye çekerek, bazı isteklerinizi yaşama geçirmeniz mümkün değil. Kişisel başarınızı bireysellikle sınırlayamazsınız. Bugün, iletişim içinde olacağınız kişilere daha esnek davranmalısınız.

28 Nisan 2018 Cumartesi YAY Burç Yorumu:

Siz farklı konuları bir arada kombine edebilen bir yapıya sahipsiniz. Bugün, birçok konu karmaşık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Yapmanız gereken tek şey, sakince düşünerek, olayları kısa sürede toparlamanızdır. Maddesel değerlerinizi sorgulamak için, gerekli tüm şartları yeniden koordine edebilirsiniz.

28 Nisan 2018 Cumartesi OĞLAK Burç Yorumu:

Düşüncelerinizden ödün vermeyen bir yapıya sahip olmanıza rağmen, bugün olaylara bakış açınızda gözle görülen bir esneklik söz konusu. Çevrenizdeki kişilerin düşüncelerinizi, sezgileriniz sayesinde hissedebiliyor ve tavırlarınızı önceden belirleyebiliyorsunuz. Koşullarınızı yeniden düzenlemek için gerekli enerjiye sahipsiniz.

28 Nisan 2018 Cumartesi KOVA Burç Yorumu:

Kişiselliğinizi ortaya koymak için ekstra bir çabaya ihtiyacınız yok. Bugün enerjinizi doğru kullanarak, istediğiniz başarıya yaklaşabilirsiniz. Özellikle içinde bulunduğunuz koşulları istediğiniz gibi yönlendireceksiniz. Sizin gibi orijinal düşünen kişilerle bir arada olmaktan hoşlanacağınız bir gün. Yaşantınıza yeni kişiler katılabilir.

28 Nisan 2018 Cumartesi BALIK Burç Yorumu:

Baskı altında kaldığınız zaman, doğru bildiğiniz konularda bile, hatalar yapabiliyorsunuz. Bugün, değişen koşullara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Gireceğiniz ortamlarda, çevrenizi sınamadan hiçbir şekilde düşüncelerinizi ortaya koymamalısınız. Özellikle, çevrenizde çelişki yaratmaktan kaçınmalısınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.